POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu
Bakan açıkladı: Asgari ücrete 2. zam olacak mı?
Bakan açıkladı: Asgari ücrete 2. zam olacak mı?
Özel Erdoğan’la konuşacaklarını açıkladı!
Özel Erdoğan’la konuşacaklarını açıkladı!
8 Haziran 2023 Perşembe - 19:51

İzmir'de çiftlik evine kanlı baskında yeni gelişme

Bergama ilçesinde çiftlik evinde çalışan Türkmenistan uyruklu çoban Nobat Geldi'nin öldürülüp, 1 çalışanın tüfekle yaralandığı ve çiftliğin sahibi Nuri Demirel'in (41) darbedildiği baskınla ilgili kimlikleri belirlenen saldırganlar Furkan A. (26) ve kuzeni Batuhan A.'nın (25) yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Çiftlik evinde yapılan aramada 4 ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde ile hap bulunması üzerine ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen çiftlik sahibi Demirel, tutuklandı.

İzmir de çiftlik evine kanlı baskında yeni gelişme

Olay, dün saat 02.00 sıralarında, Kurtuluş Mahallesi'ndeki Nuri Demirel'e ait çiftlik evinde meydana geldi. Aynı mahallede oturan Furkan A. ve amcasının oğlu Batuhan A. tarafından Nuri Demirel'e ait çiftlik evine silahlı baskın düzenlendi. Olayda tüfekle vurulan çiftlik çalışanlarından Türkmenistan asıllı çoban Nobat Geldi yaşamını yitirirken, Semih Ürkmezer ise yaralandı. Saldırgan iki kuzen yaralı olduğu halde Ürkmezer'i kadın arkadaşı Aleyna K.'nın (20) önünde derbetti. Ardından çiftlik evine çağırdıkları sahibi Demirel'i darbettiler.

SALDIRGANLARDAN KURTULUP DAĞLIK ALANA GİZLENDİ

Saldırganların bir anlık dalgınlığından yararlanarak dağlık alana kaçan Nuri Demirel, yakınlarına durumu bildirerek yardım talebinde bulundu. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Demirel'in yakınları ise 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Bunun üzerine jandarma ve sağlık ekipleri çiftlik evine yönlendirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nobat Geldi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Semih Ürkmezer ile gizlendiği dağlık alanda jandarma tarafından bulunan Nuri Demirel ise ambulansla Bergama Mithat Necla Öztüre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Demirel, tedavisinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan Ürkmezer'i ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

ÇİFTLİK EVİ SAHİBİ TUTUKLANDI

Jandarma tarafından çiftlik evinde yapılan aramada 4 ruhsatsız tabanca ile bir miktar metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Olay sırasında çiftlikte bulunan Aleyna K. ile çiftlik evinin sahibi Nuri Demirel'in ifadelerine başvuruldu. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Demirel, tutuklandı. Jandarma, saldırıyı gerçekleştiren Furkan A. ve kuzeni Batuhan A.'nın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

'GECE KARANLIĞINDA BİRBİRLERİNİN YÜZÜNÜ SEÇEMEMİŞLER'

Çiftlik sahibi Nuri Demirel'in kardeşi Çağdaş Demirel (34), yaşanan olayın gecenin karanlığında tarafların birbirlerini tanıyamamasından kaynaklandığını öne sürerek, "Çiftlik, ağabeyim Nuri'nin. Furkan ile Batuhan gece yarısı sarhoş olarak gelmişler. Bu sırada ana kapıya yaklaşık 500 metre kadar mesafedeki çiftlik evinde bulunan Semih, gelen 2 kişiyi tanımamış. Zorla içeri girmeye çalıştıklarını zannedip, uyarı için iki el havaya ateş etmiş. Normalde birbirlerini tanıyorlar. Ancak gece karanlığında yüzlerini seçememişler. Bu sırada kapıya koşan çoban Nobat Geldi, Furkan ve Batuhan'ın ateş etmesi sonucu boğazından vurulmuş. Furkan ile Batuhan, daha sonra içeri girip, Semih'i darbetmiş. Bu sırada Semih'in kız arkadaş Aleyna K. da orada. Ardından ağabeyimi arayıp çağırmışlar. Onu da darbetmişler. Ağabeyim, ellerinden kurtulup bizi aradı. Durumu jandarmaya bildirdik" diye konuştu. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

 
Yeni dönemin ilk MGK'sı toplandı
 
Aliağa Sanayi Sitesi Cami’nin temeli atıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni dönemin ilk MGK'sı toplandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki 3 saat süren Milli ...
Bedelli askerlik ile ilgili MSB’den açıklama
Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), bedelli askerlik hizmeti kapsamında ...
Meteorolojiden İzmir için sarı kodlu uyarı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 24 il için sarı kodlu uyarı verildi. ...
 
İzmir'de zincirleme kaza: Yaralılar var!
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ...
Adliye saldırısı davasında 'reddi heyet' talebine ret!
İzmir'de polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu ...
İzmir'de hukukçulardan 'Can Atalay' isyanı: Derhal serbest bırakılmalı!
İzmir Adliye binası önünde açıklama yapan hukuk kurumları, Hatay’dan milletvekili ...
 
İzmir'de arabalı vapur karaya oturdu!
İZDENİZ'e ait Fethi Sekin arabalı vapuru Bostanlı İskelesi'nden Üçkuyular ...
İzmir'de kaçak sigara depolarına baskın!
İzmir'de polisin düzenlediği operasyonlarda, 2 milyon 574 bin 100 doldurulmuş ...
İzmir'de 'zehir hapı' operasyonu!
Karabağlar ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda kırmızı ve yeşil ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri