POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
29 Mayıs 2018 Salı - 11:32

İzmir'de kaza kurbanı ünlü oyuncuya yürek yakan veda!

İstanbul'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri (40) için, memleketi İzmir'de, mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenlendi. Törene, Öziri'nin ailesinin yanı sıra oyuncunun öğretmenleri ve arkadaşları katıldı. Öziri'nin sınıf arkadaşlarından Rıza Kocaoğlu ve Burak Altay da törene katılanlar arasında yer aldı.

İzmir de kaza kurbanı ünlü oyuncuya yürek yakan veda!

En son Diriliş Ertuğrul isimli televizyon dizisinde oynayan Arda Öziri, geçen pazar günü sabah saatlerinde, TEM yolu Ümraniye mevkiinde, yönetimindeki motosikletin kontrolünü kaybetmesi sonucu yaptığı kazada ağır yaralandı. Öziri, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öziri, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oyuncu için, mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenlendi. Törene Öziri'nin ailesi, öğretmenleri ve arkadaşları katıldı. Öziri'nin sınıf arkadaşlarından oyuncular Burak Altay ve Rıza Kocaoğlu da törene katılanlar arasında yer aldı. Kocaoğlu ve Altay, ölen arkadaşları için uzun süre gözyaşı döktü.

Törende, slayt gösterisiyle Öziri'nin fotoğraflarının gösterilmesinin ardından, arkadaşları onunla geçirdiği anıları paylaştı. Tabutunun üzerine taraftarı olduğu Altay takımının forması ve atkısı konuldu.



Rıza Kocaoğlu, gözyaşlarına hakim olamadığı konuşmasında, "Onunla çok aynı yatakta yattık, çok vakit geçirdik. Birlikte çok yollar yaptık, çok kızlar sevdik. Güzel babasını çok erken kaybettiği için hepimizden önce büyüdü. Hepimizin en hızlısı oydu, şimdi de öyle davrandı" dedi.

Burak Altay ise "O bizim ağabeyimiz, kardeşimizdi. Acımı tarif edemiyorum" dedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna da mezun ettikleri bir öğrenciyi bu şekilde karşılamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Ünlü tiyatrobilimcisi, oyuncu, eleştirmen ve yönetmen Prof. Dr. Özdemir Nutku da Öziri'yi görür görmez sahneyle bütünleştiğini anladığını söyleyerek, "Çok yetenekli, pırıl pırıl bir gençti. Ona üst seviyede rolleri vermekten hiç çekinmedik. Şimdi bu durumda olmamız çok acı" dedi.

"Bu gece burada kal dedim"
Öziri'nin naaşı, törenin ardından Alsancak Hocazade Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı'na defnedildi. 

Cenazede anne Belkıs Öziri ve abla Şöhret Eyipişiren, taziyeleri kabul ederken oyuncu arkadaşları Rıza Kocaoğlu, Burak Altay, Kaan Uncuoğlu ve Timur Acar da hazır bulundu.

Öziri'nin son anlarına tanık olan arkadaşı Cengiz Çolak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 7 yıldır tanıdığı Arda Öziri ile kazanın yaşandığı gece birlikte Şampiyonlar Ligi final maçını izlediklerini belirterek, şunları anlattı:

"Maç geç saatte bitti. Birlikte yemek yedik, sohbet ettik. Hatta bana 'yemek artıklarını atma' dedi. Evde kedisi ve köpeği var, 'onlara götüreyim' dedi. Saat 03.30 civarındaydı havada da yağmur vardı. Ben özellikle 'hava yağmurlu gitme, bu gece burada kal' dedim. 'Köpeğim hasta gitmem lazım' dedi ve çıktı. Sabah uyandığımda da kazadan haberim oldu." 

Hüseyin Önder de Arda Öziri'nin çok yakın arkadaşı olduğunu anlatarak, 2-3 Haziran tarihlerinde İstanbul'da Türkiye Motosiklet Platformu tarafından düzenlenecek etkinlikte ve iftar yemeğinde Öziri'yi anacaklarını ifade etti. 

ARDA ÖZİRİ KİMDİR?
Arda Öziri, 14 Eylül 1978 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Aynı zamanda 'Anemi' isimli grupta vokallik yaptı. Akasya Durağı, Ruhsar, Asmalı Konak, Kampüsistan gibi dizilerde rol alan oyuncu, son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde oynamıştı.

 

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
İstanbul'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri, Alsancak Hocazade Camii'nde tören düzenlendi. Törene, oyuncunun ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra, Öziri'nin Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden sınıf arkadaşları oyuncular Rıza Kocaoğlu, Burak Altay ve Timur Acar da katıldı. Rıza Kocaoğlu'nun babası, Göztepe tribün liderlerinden 'amigo' lakaplı İsmail Kocaoğlu, oğluyla Burak Altay'ı, sarılarak teselli etti.

Kılınan cenaze namazının ardından Öziri'nin cenazesi, Işıkkent Mezarlığı'nda toprağa verildi. (AA,DHA)

 
Şiirler ve şarkılar güzel insanlar için!
 
Ege Üniversitesi en iyi 1000 listesinde!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bebeklerinin cinsiyeti belli oldu
Aslıhan Doğan, 2.5 yıl bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Başakşehirsporlu ...
İzmirli ünlü oyuncu trafik kazası kurbanı!
Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan oyuncu Arda Öziri bu sabah geçirdiği ...
Hande Yener ile Demet Akalın’ın şart iddiasına Yıldız Tilbe'den yanıt
Yıldız Tilbe birçok sanatçının şarkılarını seslendirdiği albümünde Hande ...
 
Rıza Kocaoğlu'ndan o görüntü için ilk açıklama!
Oyuncu Rıza Kocaoğlu, Göztepe - Galatasaray maçının ardından Başkan Mustafa ...
Gökhan Kırdar'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklama
Ünlü sanatçı Gökhan Kırdar pazar gününden beri yoğun bakımda! Gökhan Kırdar'ın ...
Cem Yılmaz ile Defne Samyeli aşkı belgelendi
Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Defne Samyeli Etiler'de görüntülendi. Yılmaz, ...
 
Uyuşturucu cezası alan ünlülerden yeni hamle!
Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’in de aralarında olduğu 34 sanığın ...
Orhan Gencebay’dan otobüste deodorant reklamı
Usta sanatçı Orhan Gencebay bir deodorant markasının reklam yüzü oldu. ...
New York'ta evlendiler, balayı Monte Carlo'da!
Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz, New York Türk Başkonsolosluğu’nda ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri