POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tekneler çarpıştı: 2 kişi öldü, 5 kişi kayıp
Tekneler çarpıştı: 2 kişi öldü, 5 kişi kayıp
14 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon!
14 ilde göçmen kaçakçılarına operasyon!
Şok kaza: İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü!
Şok kaza: İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü!
''Gerçek şampiyonun kim olduğunu gösterdik''
''Gerçek şampiyonun kim olduğunu gösterdik''
11 Ekim 2022 Salı - 11:27

İzmir vekilinden flaş karar: Rozetini Erdoğan takacak!

2018 genel seçimlerinde CHP listesinden TBMM'ye giren, ardından istifa ederek Memleket Partisi'ne geçen, son olarak bu çatıda da yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle yola bağımsız olarak devam eden İzmir Milletvekili Çelebi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla AK Parti'ye geçtiğini duyurdu. Çelebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da daveti nedeniyle şükran sundu. Öte yandan Çelebi'nin rozetini Çarşamba günü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takacağı bildirildi.

İzmir vekilinden flaş karar: Rozetini Erdoğan takacak!

GERÇEKİZMİR – İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi bir flaş karara daha imza atarak siyaset gündemine damga vurdu. 

2018 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesinden TBMM'ye giren, ardından 2021'de aldığı istifa kararı sonrası Memleket Partisi saflarına ve aynı yıl yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle bu çatıdan da ayrılarak bağımsız kalan İzmir Milletvekili Çelebi süreçte Cumhur İttifakı'na gönderdiği sıcak mesajların ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla AK Parti'ye katılma kararını duyurdu. 

Geçtiğimiz aylarda gündeme damga vuran mesajları sonrası AK Parti'ye geçeceği yönündeki iddiaları yalanlayan İzmir Milletvekili Çelebi kararını duyurdu açıklamasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da özel bir parantez açtı. Çelebi açıklamasında "Yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim. Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

İŞTE O AÇIKLAMA: 
Yüce Türk Milleti, Türk Silahlı Kuvvetlerinin namuslu ellerinde yetişen asker kökenli bir milletvekili olarak yol haritamı çizen şehitlerimiz ve beni bugünlere getiren aziz milletimizdir. Açıktan tarafım. PKKÖcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerde olmam düşünülemez!

-Vatan ve millet bütünlüğümüzü,

-FETÖ, PKK terör örgütleriyle kararlı mücadeleyi,

-Milli konuları (Mavivatan, S400, Kıbrıs, Azerbaycan, Sözde Soykırım, Tezkereler, Savunma Sanayisi) önceleyen siyasi anlayışımın gereği olarak;

Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin neferi, Atatürk’ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim. Kurulan yeni dünya düzeninde bölgemizdeki EGEMENLİK mücadelemiz akamete uğramadan devam etmelidir.

Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın dertlerine çareler üretmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmaya devam edeceğim. Özellikle Kahraman Güvenlik Güçlerimizin, şehit aileleri ve gazilerimizin hak ve hukukuna yönelik düzenlemeler için katkı sunacağım.

Mücadelemiz, dirayetimiz, direncimiz, inancımız mensubiyetinden gurur duyduğumuz Türk Milletinin var oluş gayesine hizmet, Türkiye'nin tarihsel devamlılığına sonuna kadar destektir.

Saygılarımla.

ROZETİNİ ERDOĞAN TAKACAK 
Öte yandan flaş karar sonrası AK Parti cephesinden de bir açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ve açıklamayla Çelebi'nin rozetini çarşamba günü yapılacak grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takacağını duyurdu. Kandemir mesajında, "Ailemize hoş geldin Mehmet Ali Çelebi... Vatana, millete olan vefasını ile sonuna kadar Cumhur İttifakının yanındayım diyen Sayın Mehmet Ali Çelebi’nin üyelik işlemlerini tamamladık. Rozetini Sayın Cumhurbaşkanımız Çarşamba günü yapılacak olan grup toplantısında takacaktır. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

AK PARTİ'NİN SANDALYE SAYISI
Çelebi'nin AK Parti'ye geçmesinin ardından, iktidar partisinin Meclis'teki sandalye sayısı 287'ye yükselecek.

Etiketler:
 
Vali Köşger'den '5 hastane kapatılacak iddiası'na yanıt ve 'UNESCO' mesajları!
 
Acil İzmir mobil uygulamasına yeni özellik!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İnci ŞİMŞEK 11 Ekim 2022 Salı 16:03

Benim oyumla benim vekilim oldu. Şimdi bana ihanet edip başka bir partiye geçiyor. Hakkımı helal etmiyorum. Gerçi ben vekil olmasına hiç de sıcak bakmamıştım. Ancak partim uygun gördüğü için destekledim. Birçok kişi de aynı durumda. CHP kurmayları bu parti için ter dökene değer vermeli. Yıllarca bu partiye hizmet eden ancak bir yere gelemeyen gerçek CHP''liler var. Onlar bir yere gelemeselerde bu partiden vazgeçmezler. Umarım bu ders olur ve gerçek parti neferleri değerlendirilir.

Yorumu oyla      0      0  
Partili 11 Ekim 2022 Salı 12:09

Rozet takılınca acaba utanacakmı? Nankörlük başkada birşey değil partiye emek veren koşturan donanımlı gençler dururken hiç emek vermeden milletvekilli olan Çelebi oldu partinin genç siyasetçilerin emeğini aldı .mağduriyetinden dolayı.yazıklar oldun.inşahllah genel merkez bir daha böyle hatalar yapmaz emeği olan gençleri değerlendirir.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
''CHP samimiyse anayasa telifine evet desin''
MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'ye başörtüsü çağrısı yaparak, "Şayet samimilerse ...
AK Parti'de 2023 zirvesi, Sürekli'den çarpıcı mesajlar!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği, “Türkiye’nin kazanımları ...
İYİ Parti İzmir'de ilk aday: O isim il başkanlığı için yola çıktı!
Kongre takvimin açıklanmasının ardından partide teşkilatları kongre heyecanı ...
 
Kılıçdaroğlu: ABD'de siyasi görüşme istemedim!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ABD ziyaretini değerlendirdi. Ziyaretinde ...
Erdoğan'dan öğrenciler ile esnafa destek müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim ...
35 yaş üstü kadınlara üniversitelerde ek kontenjan!
Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'ne konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ...
 
CHP'li Purçu: Türkiye'nin psikolojisi bozuldu!
CHP İzmir Milletvekili ve Dilekçe Komisyon üyesi Özcan Purçu; Türkiye’nin ...
SP'li Kılıç'tan İzmir'de iktidara eleştiri seli!
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, “Aldıkları kararlarla, uyguladıkları ...
CHP'li Arslan sordu: İzmir'deki 5 hastane kapatılacak mı?
Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca tarafından yazılı olarak yanıtlanması ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri