POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan: Tarihin en büyük katliamı yaşanıyor
Erdoğan: Tarihin en büyük katliamı yaşanıyor
Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu!
Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu!
Yargıtay'da iki seçim birden yapılacak
Yargıtay'da iki seçim birden yapılacak
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
Tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü!
9 Nisan 2023 Pazar - 20:25

Kaf-Kaf'tan Anadolu Efes'e farklı tarife!

Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü hafta maçında sahasında ağırladığı Anadolu Efes'i 98-83 mağlup etti.

Kaf-Kaf tan Anadolu Efes e farklı tarife!

Pınar Karşıyaka, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü hafta maçında sahasında ağırladığı Anadolu Efes'i 98-83 mağlup etti.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda taraftarının desteğiyle bu sezon Fenerbahçe Beko, Galatasaray NEF ve Beşiktaş Emlakjet'ten sonra Anadolu Efes'i de mağlup etmeyi başaran yeşil-kırmızılı ekip, 24 maçta 18 galibiyetle üçüncü sıradaki yerini pekiştirdi. İzmir ekibi, sezon sonunda olası puan eşitliği durumunda ilk yarıda da yendiği Anadolu Efes'in ikili averajla da önüne geçti.

Hafta içinde son 2 sezonda şampiyon olduğu Euroleague'de bu yıl Play-Off aşamasını göremeden elenmenin şokunu yaşayan Anadolu Efes ise 17 galibiyetle dördüncü sırada kaldı.

Pınar Karşıyaka'da sakatlığı geçmeyen McCollum forma giyemezken, Anadolu Efes'te Micic, Pleiss, Singleton gibi isimler kadroda yer almadı. Maçın başında Anadolu Efes'te Zizic'in pota altından, Beubois ve Clyburn'ün 3 sayı çizgisinin gerisinden basketlerine Pınar Karşıyaka Kuzminskas'la yanıt vermeye çalıştı. Konuk ekip bu bölümde farkı 9 sayıya çıkarırken, Jaylon Brown ve Vitto Brown'ın üst üste basketleriyle fark 4'e indi. Periyodun son dakikasında Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, rakip takımdan Bryant'ın top taşıdığı gerekçesiyle sert bir şekilde itiraz edince üst üste 2 teknik faulle oyundan atıldı. Maçın kalan bölümünde yeşil-kırmızılıları yardımcı antrenör Recep Şen yönetti. İlk periyot 12 sayı farkla, 28-16 Anadolu Efes üstünlüğüyle bitti. İkinci periyotta Vitto Brown, Kenan Sipahi ve Berkan'ın sayılarıyla farkı 2'ye düşüren Karşıyaka, devrenin bitimine 4 dakika 28 saniye kala Jaylon Brown'ın üçlüğüyle 37-36 öne geçti. Efes rakibine Beubois'le yanıt verirken, Clyburn'ün serbest atışıyla ilk yarı 47-47 sonuçlandı. Üçüncü periyoda etkili başlayıp 7 sayı farkla öne geçen ev sahibi Karşıyaka'ya konuk ekip Larkin ve Beubois'le cevap verdi. Jaylon Brown, Kuzminskas ve Angola'nın üçlük isabetleriyle üstünlüğü yeniden eline alıp farkı 9'a taşıyan Kaf-Kaf, son 10 dakikaya 77-68 önde başladı. Dördüncü periyotta iki takım da yorgunluk belirtileri gösterip skor üretmekte güçlük çekerken, periodun başında farkı 13'e çıkaran ev sahibi kalan bölümde hata yapmayıp salondan 98-83 galip ayrıldı. Karşıyaka'da Jaylon Brown 23 sayıyla yıldızlaştı. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda taraftarının desteğiyle bu sezon Fenerbahçe Beko, Galatasaray NEF ve Beşiktaş Emlakjet'ten sonra Anadolu Efes'i de mağlup etmeyi başaran yeşil-kırmızılı ekip, 24 maçta 18 galibiyetle üçüncü sıradaki yerini pekiştirdi. İzmir ekibi, sezon sonunda olası puan eşitliği durumunda ilk yarıda da yendiği Anadolu Efes'in ikili averajla da önüne geçti. Hafta içinde son 2 sezonda şampiyon olduğu Euroleague'de bu yıl Play-Off aşamasını göremeden elenmenin şokunu yaşayan Anadolu Efes ise 17 galibiyetle dördüncü sırada kaldı.

Pınar Karşıyaka'da sakatlığı geçmeyen McCollum forma giyemezken, Anadolu Efes'te Micic, Pleiss, Singleton gibi isimler kadroda yer almadı. Maçın başında Anadolu Efes'te Zizic'in pota altından, Beubois ve Clyburn'ün 3 sayı çizgisinin gerisinden basketlerine Pınar Karşıyaka Kuzminskas'la yanıt vermeye çalıştı. Konuk ekip bu bölümde farkı 9 sayıya çıkarırken, Jaylon Brown ve Vitto Brown'ın üst üste basketleriyle fark 4'e indi. Periyodun son dakikasında Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca, rakip takımdan Bryant'ın top taşıdığı gerekçesiyle sert bir şekilde itiraz edince üst üste 2 teknik faulle oyundan atıldı. Maçın kalan bölümünde yeşil-kırmızılıları yardımcı antrenör Recep Şen yönetti. İlk periyot 12 sayı farkla, 28-16 Anadolu Efes üstünlüğüyle bitti. İkinci periyotta Vitto Brown, Kenan Sipahi ve Berkan'ın sayılarıyla farkı 2'ye düşüren Karşıyaka, devrenin bitimine 4 dakika 28 saniye kala Jaylon Brown'ın üçlüğüyle 37-36 öne geçti. Efes rakibine Beubois'le yanıt verirken, Clyburn'ün serbest atışıyla ilk yarı 47-47 sonuçlandı. Üçüncü periyoda etkili başlayıp 7 sayı farkla öne geçen ev sahibi Karşıyaka'ya konuk ekip Larkin ve Beubois'le cevap verdi. Jaylon Brown, Kuzminskas ve Angola'nın üçlük isabetleriyle üstünlüğü yeniden eline alıp farkı 9'a taşıyan Kaf-Kaf, son 10 dakikaya 77-68 önde başladı. Dördüncü periyotta iki takım da yorgunluk belirtileri gösterip skor üretmekte güçlük çekerken, periodun başında farkı 13'e çıkaran ev sahibi kalan bölümde hata yapmayıp salondan 98-83 galip ayrıldı. Karşıyaka'da Jaylon Brown 23 sayıyla yıldızlaştı.(DHA)

 
CHP listesinde 'Millet Grubu' planı!
 
12 Yaş Altı İzmir Cup'ta şampiyon Bayern Münih
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'ın serisi Bandırma'da sonlandı: 1-2
Siyah-beyazlı takım 2 maçlık galibiyet serisinin ardından Bandırma deplasmanından eli boş döndü.
Bucaspor'dan seriye 2 gollü galibiyetle devam!
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Bucaspor 1928 ...
Göztepe'nin play-off yolunda uçuşa geçti!
20 maçtır yenilmeyen ve üst üste 7 karşılaşmasını kazanan Yılport Samsunspor'u ...
 
Altınordu frene bastı!
Altaş Denizlispor'u 5-2 yenip, deprem nedeniyle ligden çekilen Yeni Malatyaspor ...
Karşıyaka puana sevinemedi!
Şile Yıldızspor'a 1-0, Edirnespor'a 3-0 yenilip, Eskişehirspor'la 1-1 ...
Altınordu evinde vurgun yedi!
Spor Toto 1’inci Lig’de son 3 maçını kazanamayan Süper Lig adaylarından ...
 
Kaf-Kaf kahretti!
Karşıyaka, son sırada yer alan Yomraspor ile sahasında golsöz berabere ...
U12 İzmir Cup'ta heyecan tam gaz!
U12 İzmir Cup’ta heyecan devam ediyor. Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde ...
Bucaspor 1928 seriyi sürdürmek istiyor
Uşakspor ve Balıkesirspor maçlarını kazanıp lider Kocaelispor'la arasındaki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri