POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
23 Nisan 2021 Cuma - 16:21

Kahreden sonda kahreden detay!

Bulut Gürgür'ün (4) Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri sürüyor. Bulut'un cezaevindeki babası Abbas Gürgür'ün cenazeye katılabilmesi amacıyla izin almak için savcılığa dilekçe vermeye gelen ailenin yakınlarından Hamza Aslanalp, "Bulut, alevlerden korunmak için kanepe altına girmiş, orada can vermiş. 23 Nisan'da bizim canımız yandı" dedi. Oğlunu bugüne kadar sadece cezaevi ziyaretlerinde gören Gürgür'ün tahliyesine ise 12 gün kaldığı öğrenildi. 

Kahreden sonda kahreden detay!

İZMİR - Konak ilçesinde, boş olan 2 katlı evin üst katına dışarıdaki merdivenden arkadaşlarıyla giren ve oyun oynadıkları sırada çıkan yangında yaşamını yitiren Bulut Gürgür'ün (4) Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri sürüyor. Bulut'un cezaevindeki babası Abbas Gürgür'ün cenazeye katılabilmesi amacıyla izin almak için savcılığa dilekçe vermeye gelen ailenin yakınlarından Hamza Aslanalp, "Bulut, alevlerden korunmak için kanepe altına girmiş, orada can vermiş. 23 Nisan'da bizim canımız yandı" dedi. Oğlunu bugüne kadar sadece cezaevi ziyaretlerinde gören Gürgür'ün tahliyesine ise 12 gün kaldığı öğrenildi. 

Boğaziçi Mahallesi 2203 Sokak'ta bulunan ve boş olan 2 katlı evin üst katında, dün saat 16.30 sıralarında yangın çıktı. Alevler, kısa sürede büyüyerek, tüm evi sardı. Yangına ilk müdahaleyi yapan çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, içeride çocuk olduğu belirtildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alırken, içeri girdiklerinde Bulut Gürgür'ün cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Gürgür'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

OYUN OYNAMAK İÇİN EVE GİRMİŞLER

Gürgür ailesinin yakını olan Hamza Aslanalp, Bulut'un otopsi işlemleri ve cezaevindeki babası Abbas Gürgür'ün cenazeye katılabilmesi amacıyla izin almak için savcılığa dilekçe verdiğini söyledi. Aslanalp, yangın çıkan evde bir kadının kaldığını ama her zaman kullanmadığını ve olay sırasında da evin boş olduğunu anlattı. Aslanalp, "Mahalledeki çocuklar, oyun oynamak için boş eve girmişler. İçeride çakmak yakmışlar ve süngeri tutuşturmuşlar. Yangın birden alevleniyor. Bulut da alevlerden korunmak için kanepe altına girmiş, orada can vermiş. İçeri girip çocuğa baktığımızda yaşamını yitirmişti. Herkes içeri girip yardım etmeye çalıştı, herkes hortumla su tutmaya çalıştı. Herkes cebelleşti ama yangın itfaiye gelene kadar söndürülemedi. 23 Nisan'da bizim canımız yandı" dedi.

OĞLUNA KAVUŞMASINA 12 GÜN KALMIŞ

Öte yandan Abbas Gürgür'ün, 4 yıl önce eşi hamileyken işlediği suç nedeniyle cezaevine girdiği, oğlu Bulut'u bu zamana kadar sadece cezaevi ziyaretlerinde görebildiği öğrenildi. Gürgür'ün tahliyesine ise 12 gün kaldığı belirtildi.  (DHA)

 
Çamlıca Tepesi'ne dev bayrak: 111 metre!
 
Pınar Karşıyaka'nın kritik maçına virüs ertelemesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çamlıca Tepesi'ne dev bayrak: 111 metre!
Türkiye'nin en büyük bayrağı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ...
İzmir'de polisten 23 Nisan konvoyu
Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
Bilim uyardı: 3 gün çamur yağacak!
Partikül tutucu ya da çift maske takılması gerektiğini belirten Dokuz ...
 
Thodex'in kurucusu hakkında kırmızı bülten talebi
Kripto para borsasıThodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer hakkında ...
İzmir Körfezi'nde 'şebeke' operasyonu!
İzmir Körfezi'nde "şebeke" olarak tabir edilen teknelerle yasa dışı avcılık ...
İzmir'de acı son: Evinde ölü bulundu
Kemalpaşa ilçesinde yalnız yaşayan 66 yaşındaki kişi, evinde ölü bulundu.
 
SMA’lı Ada’yı yaşatacak kampanyada mutlu son
SMA hastası Ada bebek için başlatılan kampanyada gen tedavisi için gerekli ...
Cumhuriyet Meydanı'nda 101.yıl gururu!
İzmir'de Cumhuriyet Meydanında salgın tedbirleriyle gerçekleşen tören, ...
Ülkü Ocakları'ndan ağaçlara aşılama projesi
Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı küresel iklim krizine karşı yürüttüğü ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri