POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
8 yıl sonra ilk... Tarihi görüşmeden kareler!
8 yıl sonra ilk... Tarihi görüşmeden kareler!
TCMB açıkladı: Rezervlerde düşüş sürüyor
TCMB açıkladı: Rezervlerde düşüş sürüyor
Kaza öncesi 'su savaşı' yapıyorlarmış...
Kaza öncesi 'su savaşı' yapıyorlarmış...
Kurtulmuş'tan Meclis'te yeni anayasa turu
Kurtulmuş'tan Meclis'te yeni anayasa turu
19 Şubat 2018 Pazartesi - 15:01

Karataş’tan o iddiaya sert tepki: Bu ailenin içine nifak sokarak…

TÜRKAV kongresinde konuşan MHP İl Başkanı, ‘Türkiye Kamu-Sen’e operasyon’ iddiasına sert tepki gösterdi.

Karataş’tan o iddiaya sert tepki: Bu ailenin içine nifak sokarak…

İZMİR - TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Vafkı) İzmir genel kurulu coşkulu bir atmosferde geçti.

Kongre MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, vakıf yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Oturumda ilk konuşmayı yapan TÜRKAV İl Başkanı Birol Demirci, “TÜRKAV 6 Mart 1989 yılında dönemin MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş beyefendinin talimatıyla kurulan, kamudaki Ülkücü-Türk Milliyetçilerinin yuvasıdır” ifadelerini kullandı. Demirci, “Zor şartlar altında görev yapan tüm kamu kuruluşlarında çalışan üyelerine ve vakfın yönetiminde bulunan yakın çalışma arkadaşlarına teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum” diye konuştu. Türkiye’nin çok zor şartlardan geçtiğini ifade eden Demirci, “Bizler Türk milliyetçisi kamu çalışanları olarak amasız, lakinsiz, Afrin’de kahramanca mücadele eden ordumuzun yanındayız. Yaşasın Türk Devleti! Yaşasın Türk Milleti” dedi.

MHP İl Başkanı Karataş konuşmasına Suriye’nin kuzeyindeki Afrin’de yürütülen harekata değinerek başladı ve “TSK Afrin’de bölücü unsurlara karşı verdiği büyük mücadele sonucunda şehit düşen tüm askerlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve necip Türk milletine başsağlığı diliyorum. Yine başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere Ülkücü şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum” ifadeleri kullandı.

Karataş, “MHP, Türk milliyetçiliğinin siyasi arenadaki tek temsilcisidir. Cumhuriyet değerlerinin ve Cumhuriyeti kuran iradeyle ilkeleri ile örtüşen ve Türk Milletinin düşmeyen düşürülemeyen tek kalesi olan bir partidir. Türk milletinin yüz akı, tek umududur. Milliyetçi Hareket Partisi Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ifadesi ile (Önce Ülkem ve Milletim sonra partim) diyerek devletin milletiyle bölünmez bütünlüğünü öncelikli gören bir siyasi parti siyasi harekettir. Bu sebeple ülkemizdeki gelişmelere kayıtsız kalamayız, MHP atılan doğru adımları, alınan doğru kararları desteklemeye devam edecektir. MHP Türkiye’de oluşması zaruri olan Milli mutabakatında üncüsü ve merkezi olacaktır, Türk insanının Türk Milletinin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde en büyük görev Türk Milliyetçilerine ve Milliyetçi Hareket Partisine düşmektedir” dedi.

Karataş ‘Türk Kamu-Sen’e MHP tarafından operasyon yapılıyor’ iddialarına da sert yanıt verdi. MHP İl Başkanı, “Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş’in talimatlarıyla 1989 yılında kurulup, Türk milliyetçisi kamu çalışanlarına emaneti olan TÜRKAV’ın ardından, 1992 yılında ise yine Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin talimatıyla, tüzük çalışmalarında da Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emeği olan Ülkücü-Türk milliyetçilerinin, kamu çalışanlarımızın alın teri, rızkı ile kurulan, bu günlere büyük mücadelelerle getirilen, güçlü ve Türk Milliyetçisi olan bir sendikadır Türkiye Kamu-Sen… Türkiye Kamu-Sen’i bugünlere getiren yüz binlerce üyeye kavuşturan emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz, ailemiz ise ebed-müddettir, etle tırnak gibiyiz, etimizden tırnağımızı sökmeye kalkanın elini kırar, Genel Başkanımızın deyimi ile dalımızı kıranın, ağacını sökeriz. Ama kamuoyuna yansıyan MHP sendikaya operasyon yapıyor ifadelerini esefle kınıyorum. MHP; Türkiye Kamu-sen’nin bugünlere gelmesinde ciddi gayretleri olan ve bu uğurda bedel ödeyen, mücadele veren hiçbir sendika mensubuna ve Türk Milliyetçilerinin bulunduğu kuruma müdahale yapmaz. Müdahaleyi sendikadan aldığı gücü, kişiselleştirene yapar. Üzerinde Ülkücü-Türk milliyetçilerinin alın teri bulunan kurumun istikametini başka anlayışa, başka düşünceye, başka siyasi partiye taşımaya kalkanlara yapar. Bu durumu zül görür, kabul etmesi de mümkün değildir. Dediğimiz gibi bizler Partimizle, Ocaklarımızla, Vakfımızla ve Sendikamızla büyük ve güçlü bir aileyiz, Bu ailenin içine nifak sokarak bizleri bir birimize düşürerek başkaca anlayış ve inanışlara hizmet edenlere asla müsaade edilmeyecektir, kutlu yürüyüşümüz ebediyete kadar devam edecektir” diye konuştu.

Kongrede daha sonra faaliyet ve mali raporun okunması ve ibrasından sonra, seçimler maddesine geçildi. Seçimlerde üyelerin oy birliğiyle Birol Demirci ve yönetimi kurulu güven tazeledi.

 
Başkan Büyükkarcı'dan Karşıyaka'ya moral
 
Ege Futbolu 'Altın Kafa' Murat'a ağlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de kurultay maratonu bitti: İzmir üst yönetimde geri saydı!
CHP’de olağan kongre takvimi 3 büyük kurultayın gerçekleşmesiyle tamamlandı. ...
Suriye'nin Afrin hamlesine Türkiye'den ilk yanıt!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriye devlet televizyonunun, Şam yönetimine ...
Çıray o anketi açıkladı: Akşener İzmir'de zirvede!
İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Çıray kentte yapılan bir ...
 
Çavuşoğlu'ndan moderatörün o ifadesine tepki!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşmacı olarak ...
Siyaset'en' (1)
Bugünden itibaren her hafta pazartesi günleri SİYASET’EN’ köşesiyle geçtiğimiz ...
Erdoğan-Bahçeli zirvesi raporu: Tam mutabakat!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ...
 
Türkiye-AB ilişkilerinde 3'lü mekanizma!
Başbakan Binali Yıldırım, ABD ile yürütülen temasların üçlü mekanizma ...
CHP'de son kurultay: İzmir'den 2 asil 2 yedek isim MYK'da!
CHP 13. Olağan Kadın Kolları Kurultayı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda ...
Beştepe'de 45 dakikalık ittifak zirvesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri