POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
4 Mart 2019 Pazartesi - 13:13

Karşıyaka'nın zafer haftası!

İzmir'in en çok branşta yarışmacı takımı olan spor kulübü konumundaki Karşıyaka, hafta sonunu futbol, basketbol ve voleybolda önemli galibiyetlerle kapattı, camiaya bayram sevinci yaşattı.

Karşıyaka nın zafer haftası!

Futbolda transfer yasağıyla altyapı patentli kadrosu kalan Kaf-Kaf, TFF 3. Lig 2. Grup'ta lider Kırşehir Belediyespor'dan sonra zirve takipçisi Altındağ Belediye’spor'u deplasmanda 10 kişiyle 1-0 yenerek Karşıyaka Play-Off umutlarını yeşertti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde kötü gidişin ardından yeni çalıştırıcısı Dirk Bauermann yönetimindeki ilk maçta güçlü rakibi Galatasaray Doğa Sigorta'yı 78-75 mağlup eden yeşil-kırmızılılar, Play-Off yarışına tutunurken salonu tıklım tıklım dolduran taraftarının da yüzünü güldürdü. Karşıyaka,8 galibiyete ulaşarak Play-Off hattındaki rakibiyle arasındaki farkı tek galibiyete indirdi.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda da futbol gibi tamamı altyapıdan kadrosu olan Karşıyaka, Balıkesir DSİ'yi çekişmeli geçen mücadele sonunda deplasmanda 3-2 mağlup eden KSK’li bayanlar, Play-Off iddiasını sürdürdü. 3'te 3 yaparak güzel bir hafta sonu geçirdiklerini belirten Başkan Turgay Büyükkarcı, "Futbolda lider Kırşehir Belediyespor'u yendikten sonra Altındağ Belediye'yi de Ankara'da mağlup etmek özgüvenimizi artırdı. Basketbolda Dirk Bauermann ile Galatasaray'ı yendik ve iki sezondur kaçırdığımız Play-Off'a bir adım daha yaklaştık. Voleybolda yine altyapımızdan yetişen genç kızlarımızla önemli bir deplasmandan zaferle döndük. İdari anlamdaki çalışmalarımızın sportif başarılarla süslenmesi yönetim kurulumuzun da motivasyonunu yükseltiyor" dedi.

FUTBOL TAKIMINA PARA DOPİNGİ
TFF 3. Lig 2. Grup'ta üst üste önemli rakiplerini mağlup ederek çıkışa geçen Karşıyaka, çarşamba günü oynanacak Kızılcabölükspor maçı öncesi şube yönetiminin para dopingiyle moral tazeledi. Futbol şube yönetimi, takımın 2'şer bin TL'lik Altındağ Belediyespor galibiyeti primlerini haftanın ilk mesai gününde öderken teknik kadro ve kulüp çalışanlarına maaşlarını da yatırdı. Futbol şubesi, altyapıya da 20 bin TL kaynak aktardı. Grupta bir dönem düşme hattında son sıraya kadar gerileyen, pazar günü Adıyaman 1954'ün Pazarspor'a yenilmesiyle düşme barajına 10 puan fark atan Kaf-Kaf, Kızılcabölükspor'u da mağlup ettiği takdirde Play-Off iddasını artıracak. Yeşil-kırmızılı yönetim, çarşamba saat 14.30'daki Kızılcabölük maçını akşam saatlerine aldırmak için görüşmelerini sürdürüyor.

BAUERMANN HAYRAN KALDI
PINAR Karşıyaka'da antrenörlük görevini geçen hafta Özhan Çıvgın'dan devralıp takımla ilk maçında Galatasaray Doğa Sigorta'yı 78-75 yenmenin mutluluğunu yaşayan Dirk Bauermann, taraftara hayran kaldı. Kariyerinde birçok ülkede görev yaparak 9 şampiyonluk yaşayan, Almanya Milli Takımı'yla Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Alman çalıştırıcı, "İlk maçımı kazandığımız için mutluyum. Galibiyeti hak ettik. Ben buraya geldiğimde taraftarlarımız iç saha maçlarında takımın 6. oyuncusu gibi olduğunu söylemişlerdi, biraz eksik anlatmışlar. Taraftarımız yedinci belki sekizinci oyuncumuzdu. Onlarsız bu galibiyet kolay olmazdı" dedi. (DHA)

 
Altınordu play-off potasından çıktı!
 
CHP'nin SKM koordinatörleri sürecin yol haritasını anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu play-off potasından çıktı!
Spor Toto 1. Lig'de önemli rakiplerinden Hatayspor'la evinde 90+3. dakikada ...
Ozan Kabak Bundesliga'yı salladı!
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde Stuttgart'ın, sahasında Hannover 96'yı ...
Altınordu uzatmalarda yıkıldı: 2-2
Geçen hafta Adana Demirspor'a 3-0 yenilen Altınordu, evinde son dakikalara ...
 
Yasin attı, Beto tuttu, Göz-Göz nefes aldı!
Göztepe Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ...
Bucaspor 11 hafta sonra kazandı!
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta kümede kalma savaşı veren Bucaspor, şampiyonluk ...
Jahovic'ten Göztepe'ye mesaj
Spor Toto Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Atiker Konyaspor'a rakip ...
 
Altay'da moral yemeği
Spor Toto 1. Lig'de pazartesi günü evinde Balıkesikspor Baltok'u yenerek ...
TOKİ'den Göztepe Stadı'na ziyaret
Göztepe'nin Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi adını verdiği ...
Sepil'den 'Beşiktaş iddiası'na jet yalanlama
Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, 2 gün önce sözleşme ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri