POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
2 Mayıs 2023 Salı - 14:02

Karşıyaka umduğunu bulamadı

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluk hedefini kaçırıp son 3 haftaya Play-Off hattının da 3 puan gerisinde giren Karşıyaka'da Teknik Direktör Erman Güraçar'ın takımdaki ikinci dönemi beklenildiği gibi gitmedi.

Karşıyaka umduğunu bulamadı

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluk hedefini kaçırıp son 3 haftaya Play-Off hattının da 3 puan gerisinde giren Karşıyaka'da Teknik Direktör Erman Güraçar'ın takımdaki ikinci dönemi beklenildiği gibi gitmedi. Geçen sezonun ikinci yarısında gelip düşme hattından uzaklaştırdığı Kaf-Kaf'la sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalayan Erman Güraçar'la yollar takım bu yıl 26 puanla Play-Off hattında üçüncü sıradayken 14'üncü haftadaki 52 Orduspor FK yenilgisi sonrası taraftar tepkisi nedeniyle ayrıldı. 

Karşıyaka, göreve getirilen Selahaddin Dinçel yönetiminde çıktığı 11 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik, 3 yenilgiyle Play-Off barajının 1 puan gerisine düşünce yönetim eşine az rastlanır şekilde aynı sezon Erman Güraçar'ı tekrar yuvaya döndürdü. Grupta 25'inci haftadaki 3-0'lık Edirnespor yenilgisi sonrası tekrar işbaşı yapan Güraçar, ilk sınavında 1954 Kelkit Belediyespor'u 3-0 yenip takımın deplasmandaki 3 puan hasretine son vermesine rağmen sonraki haftalarda işler beklenildiği gibi olmadı. Güraçar'la 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi alan Kaf-Kaf, Play-Off hattıyla dışı arasında asansör oldu.

YÖNETİMDEN TARAFTAR ÇIKIŞI

Karşıyaka'da taraftarların önemli bir kısmı iç sahadaki 2-0'lık son 52 Orduspor FK mağlubiyeti sonrası Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetimi tekrar istifaya davet ederken, yönetim ise açıklama yayınlayıp kulübe koşulsuz destek olan Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu'na teşekkür etti. Taraftarlar arasındaki eleştirilerin Karşıyaka kültürüne karşı doğru olmayan bir kültüre evrilmek adına tehlikeli olduğunu ifade eden yönetimin açıklamasında şu cümleler yer aldı:

"Geride bıraktığımız süreçte Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu her zaman olduğu gibi armanın peşinde, hiçbir menfaat beklemeksizin sadece Kafsinkaf aşkıyla takımının ve futbolcularının arkasında durmuştur. Gerek gittikleri deplasmanlarda verdikleri destek, gerekse maç dışı organizasyonlarla futbolcularımızın moralini en üst seviyede tutmak için çabalamışlardır. Sadece yapılması gerekeni yapan, takımı ve kulübünü hesapsız şekilde destekleyenlere bu tarz eleştiriler yapmak Karşıyaka kültürüne karşı doğru olmayan bir kültüre evrilmek adına çok tehlikelidir. Kulübün menfaati uğruna kayıtsız şartsız, koşulsuz olarak ellerinden gelen her şeyi yapan Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu'na teknik ekibimiz ve futbolcularımız adına teşekkürlerimizi sunarız." (DHA)

 

 
İYİ Partili Keskin'e Balçovalılar'dan tam destek!
 
KAF KAF belgeseli Çiğli’de vitrine çıkıyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe Play-Off'a koşuyor!
Adanaspor'dan hükmen 3 puan alan Göztepe, Play-Off yolunda büyük avantaj ...
Altay kazanmayı unuttu!
Boluspor deplasmanından 0-0 beraberlikle ayrılan kümede kalma mücadelesindeki ...
Karşıyaka'da kazan kaynıyor!
TFF 3'üncü Lig'den kurtulmak için her seneye mutlak şampiyonluk hedefiyle ...
 
Göztepe'ye İrfan piyangosu: Kulüpler sıraya girdi!
Göztepe'nin Fenerbahçe'ye kiraladığı kaleci İrfan Can Eğribayat için Türkiye ...
İzmir'in engel tanımayan takımı Avrupa kürsüsünde!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tekerlekli sandalye ...
Nefes kesen 4 gollü derbide kazanan Beşiktaş!
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki derbide Beşiktaş, konuk ettiği ...
 
Altınordu 3-0'dan geri geldi, puanı kaptı!
Altınordu evinde 3-0 geriye düştüğü maçta uzatmada bulduğu gol sonucu ...
Karşıyaka kahretti, taraftar isyan etti!
Karşıyaka, en önemli rakiplerinden 52 Orduspor FK'ya evinde 2-0 yenildi, ...
Altay'dan zorlu deplasmanda kritik puan!
İzmir temsilcisi 34.haftada deplasmanda Boluspor'la golsüz berabere kaldı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri