POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fırtına Türkiye Kupası'nda finalde!
Fırtına Türkiye Kupası'nda finalde!
Nisan sıcaklığı dünya tarihine geçti
Nisan sıcaklığı dünya tarihine geçti
11 yaşındaki çocuğa servis çarptı: Hayatını kaybetti!
11 yaşındaki çocuğa servis çarptı: Hayatını kaybetti!
Okul müdürünü katleden öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
Okul müdürünü katleden öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
9 Mayıs 2023 Salı - 15:16

Kılıçdaroğlu: Taşla sopayla işimiz yok, o korkakların işi!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'da "Taşla sopayla işimiz yok, o korkakların işidir. Herkesin düşüncesine saygı duymak Bay Kemal'in görevidir. 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. Herkesin yaşam tarzına saygı duyacağım. Herkesi kucaklayacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu: Taşla sopayla işimiz yok, o korkakların işi!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'da vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, "Yeni bir Türkiye, güzel bir Türkiye, aydınlık bir Türkiye... Hazır mıyız" diye sözlerine başladı.

"Devlet istediğiniz gibi, arzu ettiğiniz gibi yönetilmez" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Devleti bilmesi, tanıması lazım. Vatandaştan toplanan her kuruşun hesabının verilmesi lazım. Devletin dini adalettir. Hep birlikte adaleti de devletimizi de saygın kılmak için çalışacağız. Birileri yer birileri bakarsa, birileri kendi saraylarında güller gibi geçinirken bizim evlatlarımız işsiz, nerede iş bulurum arayışına girdiyse sorunumuz var demektir. Bu sorunu beraber çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

ERZURUM'DAKİ OLAYLAR

Bir pankart üzerinden Erzurum'da yaşananlara değinen Kılıçdaroğlu, "Taşla sopayla işimiz yok, o korkakların işidir. Herkesin düşüncesine saygı duymak Bay Kemal'in görevidir. 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. Herkesin yaşam tarzına saygı duyacağım. Herkesi kucaklayacağız" diye konuştu.

ORMAN İŞÇİLERİNE SİGORTA VAADİ

Kemal Kılıçdaroğlu, orman köylülerinin sorunlarına de değinirken, "Türkiye'nin en fakir kesimidir. Üretirler, çalışırlar ama sigortalı kabul edilmezler. Değiştireceğim. Köylerde, ormanlarda kim alınteri döküyorsa kadınların tamamı ve gençlerin sosyal güvenlik primini devlet ödeyecek. Orman işçileri de sigortalı olacak" ifadelerini kullandı.

"85 MİLYONA SÖZÜM VAR"

"Bizim milliyetçiliğimizi sorgulayacak daha anasının karnından doğmadı" diyen Kılıçdaroğlu, "Bu devletin namusu huduttur. 3,6 milyon Suriyelinin Türkiye'ye nereden girdiğini kim biliyor. Suriyeli ve Afganları en geç 2 yıl içerisinde kendi ülkelerine uğurlayacağım. 'Keşke Yunan galip gelseydi' diyen adamın ayağına gidiyorlar" dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Suriye'de 34 askerimiz şehit edildi koşa koşa Putin'in ayağına gittiler. Gittiler kapısında bekledi. Putin açtı kronometreyi, nasıl beklettiğini dünyaya gösterdi. Bu mudur milliyetçilik? 85 milyona sözüm var, hiçbir vatandaşımın yüzünü yere eğdirmeyeceğim.

Bizim iki kırmızı çizgimiz var; bayrak ve vatan. Süleyman Şah Türbesi'ndeki bayrağımızı kim indirdi, topraklarımızdan kim kaçırdı? Siz kim milliyetçilik kim? Bay Kemal Cumhurbaşkanı olunca Süleyman Şah Türbesi kendi topraklarımıza gidecek ve Türk bayrağı çekilecek.

Trump 'Senin malvarlığını araştırırım' diyor. Tık yok. Aynı sözü Bay Kemal'e söylese 'Araştırmazsanız namertsiniz' derdi."

"ARTIK YENİ BİR DÖNEM"

Kemal Kılıçdaroğlu, "Artık yeni bir dönem. Türkiye'nin büyümesi, kalkınması lazım. Birlikte ve beraber, huzur içinde yaşamamız lazım. Buğday, arpa, mercimek, canlı hayvan, et dışarıdan geliyor. Niye dışarıdan; toprağımız, güneşimiz, çalışkan insanlarımız yok mu? Onlar için çalışıyorlar. Biz dünya ile rekabet edeceğiz. Gidip para dilenmeyeceğiz" dedi.

"Toplumun her kesiminin sorunları var" diyen Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, "Emekliler geçinemiyor, hayat pahalılığı mutfaklarda. En büyük sıkıntıyı yaşayan evdeki kadın. Kadınlara sözüm var; aile destekleri sigortasını getireceğim. Emeklilere sözüm var; önümüzde Kurban Bayramı var, hesabında 15 bin lirayı görecek. Köy okullarını açacağız, 100 bin öğretmen ataması yapacağız. Ayrıca öğretmenler için özel bir kanun çıkacak. Köylerde ziraat mühendisi, veteriner hekim, orman mühendisleri olacak" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Düzce ve Sakarya'da da vatandaşlara seslenecek. (Habertürk)

 
İnce'ye yıllarca yakın siyaset yapan o isimden mektup: Millet İttifakı'na destek çağrısı!
 
Memurlardan seyyanen zam talebi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Enver çelik 20 Mayıs 2023 Cumartesi 23:28

Sayın cumhurbaşkanım sizin için çok çalışıyoruz ben bir buçuk senedir nişanlıyım düğün yapamıyorum bu durumu size arz ederim mağduriyetten dolayı sizden destek istiyorum sayın cumhurbaşkanım çok teşekkür ederim

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnce'ye yıllarca yakın siyaset yapan o isimden mektup: Millet İttifakı'na destek çağrısı!
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İnce ile yıllarca ...
Narlıdere Metrosu Kılıçdaroğlu ile yola çıkıyor!
İzmir'de hafif raylı sistemin 4.ayağını oluşturan Narlıdere Metrosu'nda ...
CHP'li Taşkın: Reform paketimiz hazır!
CHP'nin İzmir Milletvekili Adayı Prof.Dr. Yüksel Taşkın iktidara geldiklerinde ...
 
Adayların oy kullanacağı yerler belli oldu!
Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçim'inde liderlerin ...
AK Partili Kaya'dan hizmet siyaseti çıkışı: CHP sadece laf üretiyor!
AK Partili Kaya, "İzmir'in her köşesinde bir eserimiz var. 21 yıldır sadece ...
Sandal: Halk kazanacak, Türkiye kazanacak!
Başkan Sandal, son olarak Gümüşpala ve Nafiz Gürman’ı gezdi, vatandaşla ...
 
Kahramanın amcası MHP İzmir'den aday: Nedenini ve hedeflerini anlattı
“Fethi daha çocuklunda asker veya polis olmak istiyordu. O’ndaki vatan, ...
2 il başkanından ülkeye örnek buluşma: İzmir'de kazanan sağduyu!
Buca ilçesinde yaşanan seçim gerginliğinin yankıları sürerken, kent siyasetinde ...
AK Partili Sürekli'den 4 ilçede mesai ve mesaj seli!
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, bir günde ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri