POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
26 Nisan 2023 Çarşamba - 14:50

Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'da milliyetçilik vurgusu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da yaptığı konuşmada milliyetçilik vurgusu yaptı. Kılıçdaroğlu, "Milliyetçi olan kendi ülkesine yatırım yapar" dedi

Kılıçdaroğlu ndan Afyon da milliyetçilik vurgusu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"30 bin kişi işsiz, iş bekliyor. Bunun çözülmesi lazım. Taşeron işçilerin bir kısmına kadro verdiler bir kısmına vermediler. Biz gelince kadrolarını yapacağız. Ayrıca devlet taşeron işçi çalıştırmaz. Burası aynı zamanda görkemli bir turizm şehri olabilir. Belediyeyi bize verdiğiniz zaman onu da yapacağız.

Afyon aynı zamanda eğitimin de merkezi ama bu şehir kan kaybetti. Bunun için yol belli Millet İttifakı'na oy vereceksiniz. Şeker fabrikalarını kapattılar söz veriyorum yeniden açacağız. Onlar şeker ithal ediyorlar, buğday ithal ediyorlar, gübre ithal ediyorlar bir biz milliyetçiyiz diyorlar. Milliyetçi olan kendi ülkesine yatırım yapar.

Londra'nın bir mahallesinde bir bölümü alıp kapattılar. Sanıyorlar ki Bay Kemal bunları görmeyecek. Hayır efendim.

"ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDE OTURACAĞIM"

Saraylarda oturma gibi bir derdim yok, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankaya Köşkü var oraya gideceğiz. Biz memleketi düşünüyoruz, onlar ceplerini düşünüyor. Onlar için yandaş, Bay Kemal için vatandaş var. Sizin için hizmet edeceğim.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılında bütün köy okullarını açacağız, 100 bin öğretmen ataması yapacağız. Köylerde veteriner de olacak, ziraat mühendisi olacak, teknisyenler olacak. Devletten aylık alacaklar ve kırsalda sizlere hizmet edecekler. Hayvanların aşıları, toprak analizleri yapılacak. Kırsaldan kente göç olmayacak. Kırsalda çalışan kadın ve gençlerin sosyal güvenlik primini devlet ödeyecek.

"KİMSENİN ELEKTRİĞİ, DOĞALGAZI KESİLMEYECEK"

Aile Destekleri Sigortası getireceğiz. Bir ailenin borcum var, elektrik faturasını ödeyemiyorsa 85 milyon karanlıkta kalıyoruz. Doğalgazı kesiliyorsa 85 milyon soğukta kalıyor demektir. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, hiçbir ailenin elektriği, doğalgazı kesilmeyecek. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Sosyal devlet vatandaşın karnını doyuran devlettir. Bunu anlattığımda bazı hanımlar, 'Katılım bankalarında bu yardımları altın olarak yapabilir misiniz' dedi, tabi ki altın olarak da yatırabileceğiz. Hiç kimse muhtaç olmayacak. Herkesin onuru, şerefi korunmuş olacak.

Afyonkarahisar'da 60 okul depreme dayanıklı değil. Bu resmen tespit edildi. Niye yapmıyorlar, beşli çetelere gelince her şeyi yapıyorlar.

Onların 21 yılda götürdükleri 418 milyar doları son centine kadar bu millete vereceğim.

Mütedeyyin kardeşlerime seslenmek isterim; en büyük günah kul hakkı yemektir. Allah aşkına günaha ortak olmayın. Bütün inançlı insanlar başımın üstündedir.

2015'ten beri 'Emeklilere 1'er maaş ikramiye verin' dedim, vermediler. Sözüm söz, Kurban Bayramı'nda 15 bin liralık ikramiyeniz hazır olacak.

Bu kardeşiniz 27,5 devlette çalıştı. Tasarruf nasıl yapılır, bütçe nasıl yapılır, israf nasıl önlenir; 27,5 yılımı verdim. Dolarla, euro ile verdikleri tüm ihaleleri Türk Lirası'na çevireceğim.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Sinan Ateş'in hakkını hukukunu savunacağız, kimse endişe etmesin. Ankara'nın göbeğinde bir kişiyi öldüreceksin ve dosyası gizli. Niye gizli? Dürüst, ahlaklı, ülkücü olduğu için öldüreceksin Bay Kemal izleyecek; hayır. Kimsenin endişesi olmasın bulup yargıya teslim edeceğiz.

Onların milliyetçiği hikaye. Suriye'de 34 askerimiz şehit edildi. Rusya ateş etti, 34 askerimiz şehit oldu. Bu devletin Cumhurbaşkanı nereye gitti; Putin'in kapısına gitti. Şehit olan, vurulan bizim askerimiz, ciğeri yanan bizim halkımız sen gidiyorsun Putin'e. Kronometreyi çalıştırdı, Türkiye Cumhurbaşkanı'nı kaç dakika beklettiğini dünyaya gösterdi. Bu mudur milliyetçilik?

Bay Kemal'e güveneceksiniz. Bizim sınırlarımız yol geçen hanı olmayacak. Geldiniz, yerleştiniz yok kardeşim. 2 yıl içinde herkesi kendi ülkesine göndereceğiz. Biz ırkçılık yapmıyoruz, komşumuz, eyvallah. Onların yollarını, okullarını, kardeşlerini AB fonlarıyla yapacağız. Gezmek istiyorsan gel. Ama çalışmak istiyorsan önce kendi evlatlarımız çalışacak.

Tank-palet fabrikasını Katar'a sattılar. O fabrikamızı geri alıp şerefli ordumuzu teslim edeceğim. Dünyada hastanesi olmayan tek ordumuz bizim ordumuz. GATA başta olmak üzere tüm hastaneleri ordumuza teslim edeceğiz." (Habertürk)

 
Dev fuar kapılarını açtı, dünyanın taşı İzmir'e taşındı!
 
Silahlı saldırı dehşetinde 6 şüpheli adliyede!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kalın'dan 'İmralı iddiası'na yalanlama
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, terör örgütü PKK lideri Abdullah ...
Cumhuriyet Meydanı'nda Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca düzenlenen "Devlet Teşvikleri ...
İYİ Partili Keskin'den 2.seçim üssü!
İYİ Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Öztürk Keskin, ikinci seçim ofisini Balçova’da açtı.
 
AK Partili Kaya'dan CHP'ye 'Mutlu', Soyer'e 'koku' çıkışı!
AK Partili Kaya, "CHP'nin esnaf diye bir derdi yok. İşte gördünüz, İzmir'de ...
Başkan Sandal sahaya indi: Yolumuz özgür bir Türkiye'ye çıkacak!
Mansuroğlu Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Başkan Sandal, vatandaşların ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programları iptal
Dün katıldığı programda rahatsızlık geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
 
AK Partili Bursalı'dan iddialı sandık mesajı: Bölgemizde 8'i garantiledik!
AK Parti İzmir 1.Bölge 3.Sıra Adayı Bursalı gazetecilerle bir araya geldiği ...
Dervişoğlu: Türkiye tarih yazacak, öncülüğünü İzmir yapacak!
Dervişoğlu, tarihi bir seçimin arifesinde olduklarını vurgulayarak, “Vatandaşın ...
Sürekli'den İzmir'e Gündoğdu daveti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmirlilerle hasret gidereceğini ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri