POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
19 Mart 2019 Salı - 09:51

Kocaoğlu'ndan Menemen çıkarması: İki Serdar arasında dilek tuttu

Menemen'i ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, “Belediye başkanı rahatına düşkünse, o belediyeden iş çıkmaz. Ben 15 senedir kentle yattım, kentle kalktım. Emeğimizin ve hizmetlerimizin değerini, alnından ter akıtarak çalışan, namusuyla ve şerefiyle kazanan insanlar daha iyi bilir” şeklinde konuştu. Başkan Kocaoğlu, hem ilçe başkanının hem de belediye başkan adayının arasında otururken, “İki Serdar arasında, belediye başkanlığını kazanmamız için dilek tuttum” dedi.

Kocaoğlu ndan Menemen çıkarması: İki Serdar arasında dilek tuttu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun teşekkür ve veda turlarında sıra Menemen’deydi. İlçe merkezi ile Göktepe, Ayvacık, Çaltı ve Emiralem mahallelerini ziyaret eden Aziz Kocaoğlu, “Belediye başkanı rahatına düşkünse, o belediyeden iş çıkmaz. Ben 15 senedir kentle yattım, kentle kalktım. Emeğimizin ve hizmetlerimizin değerini, alnından ter akıtarak çalışan, namusuyla ve şerefiyle kazanan insanlar daha iyi bilir” şeklinde konuştu.

CHP Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy ve İlçe Başkanı Serdar Değirmenci ile çıktığı Menemen turunda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aziz Kocaoğlu, her ziyaretinde büyük ilgi gördü. Başkan Kocaoğlu, hem ilçe başkanının hem de belediye başkan adayının arasında otururken,  “İki Serdar arasında, belediye başkanlığını kazanmamız için dilek tuttum” dedi.

Belediye başkanı külhanbeyliği yapmaz
Bir belediye başkanının en büyük amacının, vatandaşın lokmasını büyütmek olması gerektiğini söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Belediye başkanı zaman zaman serttir ama ona buna külhanbeyliği yapmaz! O sertliği de vatandaşını korumak içindir. Belediye başkanı, halkın derdini dert edinmelidir.  Belediye başkanının işi bitmez; gün 48 saat olsa yine yetmez. Belediye başkanı bütçesi belli, parası belli, yapacağı iş belli gerisi ekibiyle beraber başkanının gayretine kalır” şeklinde konuştu.

Seçimde öyle bir uyarı yapın ki!.
17 yıldır iktidarda olan Adamlet ve Kalkınma Partisi'nin yanlış ekonomi politikalarını eleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bir de memleketi karpuz gibi ikiye, üçe, dörde bölmeye çalışıyorlar. Bu seçimde öyle bir uyarı yapın ki, Cumhur ittifakı da 'bak arkadaş, benim altımdan iktidar kayıyor' desin. 'Ben nerede hata yaptım?' diye kendini sorgulasın.  Gittiğim her yerde vatandaşlarıma bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben aday değilim ama 6 aydır İzmir çukurunda benim kadar koşturan adam yok. Köy köy, ilçe ilçe geziyor, adam adama çalışıyorum. Niye? Çünkü benim İzmir’e, İzmirlilere, partime borcum var. Bu benim görevim, ödevim. Hem vatandaşlık ve parti görevi hem de en uzun dönem belediye başkanlığı yapmış olduğum için, 31 Mart akşamı millet gülsün diye koşturuyorum, &cce dil;ırpınıyorum.”

İzmir Aziz'dir...
Başkan Aziz Kocaoğlu’na büyük bir minnet borcu duyduklarını söyleyen CHP Menemen Belediye Başbakan adayı Serdar Aksoy, “Birçok kişinin önünde belediye başkanı unvanı var ama en çok hak eden Aziz Kocaoğlu’dur. Koca Başkan unvanı bizzat İzmirliler tarafından verildi. Böyle bir unvan kolay verilmez. Sen bizim her zaman abimizsin. Tarafsız bir başkansın. İzmir’in her köşesinde emeğin var. Aziz Başkan bize tertemiz bir miras bıraktı, Biz de aldığımız bayrağı leke sürmeden, daha ileriye götüreceğiz. İzmir her zaman Aziz’dir, Aziz kalmaya devam edecektir. İzmir deyince akla Aziz Kocaoğlu gelir. Biz de kendisine akıl danışmaya devam edeceğiz 15 yıllık bir tecrübe söz konusu. Bu tecrübe parayla pulla satın alınamaz. Bizim arkamızda dağ gibi Aziz Kocaoğlu oldukça, biz bu seçimi farkla kazanırız" diye konuştu.

CHP Menemen İlçe Başkanı Serdar Değirmenci ise “Sayın Kocaoğlu birçok hoş seda bıraktı. 6 ay önce aday olmama kararı almasına rağmen köyleri, ilçeleri dolaşıyor CHP’nin gösterdiği adaylara sahip çıkarak örgüte sahip çıkıyor. Bu tavrı herkese örnek olmalı. Kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.

 
Balçova'da anlamlı 18 Mart buluşması
 
Bayraklı Çanakkale Şehitleri'ni unutmadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balçova'da anlamlı 18 Mart buluşması
Balçova Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma günü ...
Çiğli'de Uğur Mumcu adını yaşatacak merkez!
Çiğli Belediyesi tarafından Uğur Mumcu Mahallesi’nde tamamlanan çok amaçlı ...
Karşıyaka yeni spor salonuna kavuşuyor
Karşıyaka’nın İmbatlı Mahallesi’nde, hayırsever merhume Ayşe Necla Karadavut ...
 
Başkan Atila'dan Altınordu için 'süper' dilek
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kendisini ziyaret eden Altınordu ...
Kuzeyin su arenası: Bakırçay'ın ilk yarı olimpik havuzu açıldı
Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri arasında kurulan işbirliği ...
'Kent kültürü' programı yeniden yola çıkıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ilkokul 4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik ...
 
Çiğli'nin yeni parkına görkemli açılış
Çiğli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cumhuriyet ve Demokrasi ...
Bornova'ya bir kütüphane daha
Bornova Belediyesi'nin sayısını son beş yıldan 1'den 7'ye çıkardığı kütüphalerine ...
Karşıyaka'da can dostlara ‘sevgi barınakları’
?Sahipsiz sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışmalarını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri