POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
1 Ekim 2018 Pazartesi - 08:15

Kocaoğlu'ndan tarihi karar: Veda etti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, adaylık kararını süreçte söylediği gibi 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlere 6 ay kala düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Kocaoğlu, "İzmirliler beni 3 dönem boyunca belediye başkanı olarak seçti. 150 yıllık belediyecilik tarihinde en uzun süre başkan olarak yer almak ben ve ailem için gururların en büyüğüdür. Bugün 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday olmama kararı aldım" dedi.

Kocaoğlu ndan tarihi karar: Veda etti!

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Türkiye yüzünü 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlere çevirirken, İzmir’de cevabı en çok merak edilen soru yanıt buldu. 

İzmir'in gözü haftanın ilk gününde süreçte aday olup olmama kararını sandığa 6 ay kala açıklayacağını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu düzenlediği basın toplantısındaydı… 

Başkan Aziz Kocaoğlu bugün Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde saat 11.00’da düzenlenen basın toplantısında ‘tamam mı-devam mı’ kararını İzmirliler, kent ve ülke kamuoyuyla paylaştı.

AASSM’deki toplantı Başkan Kocaoğlu’nun görevi başında geçen yıllarını fotoğraflarla anlatan bir video gösterisiyle start aldı. 

2004, 2009, 2014... 
Başkan Aziz Kocaoğlu, basın toplantısına 2004 yılından bugüne geçen süreci özetleyerek başladı. Ahmet Piriştina’nın ani vefatıyla hiç hazırlıksız geldiği görevde, neredeyse ilk üç yıl boyunca hep “emanetçi” gözüyle bakılan bir başkan olduğunu ifade eden Başkan Kocaoğlu şöyle devam etti:

"Birkaç istisna dışında herkes, 2009 seçimlerinde aday gösterilmeyeceğimi konuşuyordu. Benden proje ve yatırım anlamında bir beklentileri de yoktu. Gemiyi en az hasarla limana yanaştırabilmem, onlar için büyük başarıydı. Ama böyle düşünenler, beni hiç tanımamıştı. Yaşamımın en onurlu yılları olarak gördüğüm İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemimde, üstlendiğim bu büyük sorumluluğun hakkını verebilmek için, çoğu zaman insanüstü bir tempoyla geceli-gündüzlü çalıştım, çok çalıştım. O dönemde çok önemli işler yapmış; en önemlisi de, geleceğin İzmir’i için sağlam temeller atmıştık. Ve süreç beni bir anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin doğal adayı haline getirdi. Seçimlerde yüzde 56 gibi kolay kolay kırılamayacak rekor bir oyla kazandım. 30 ilçenin 28’inde CHP bayrağını dikmiştik. 2014 yılında iktidar partisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra olabilecek en güçlü ismi, kabinenin 1 numaralı bakanı Binalı Yıldırım’ı aday gösterince, ben de bu açıklamadan hemen 15 dakika sonra CHP İl Başkanlığı’na giderek adaylık dosyamı verdim.  Partimin İzmir’deki başarısını sürdürebilmek için bu kararlılığı göstermek, bu 'meydan okumayı' yapmak zorundaydım. Sonuçta yüzde 50 oyla yine kazanan taraf biz olduk. İlk günkü heyecan ve enerjiyle İzmir için çalışmaya, üretmeye devam ettik."

İZMİR MODELİ'YLE BAŞARDIK! 
Başkan Aziz Kocaoğlu İzmir Modeli'nin aklı ve bilimi önde tutan stratejisiyle başarıya ulaştıklarını belirterek şunları kaydetti:
"Katılımcı bir yönetim anlayışıyla, fikir aşamasından itibaren kentlilerle birlikte, konunun uzmanlarıyla, etkilenecek vatandaşlarla her yatırıma beraber karar verdik. Göreve geldiğimiz günden bu yana finans yapısı en sağlam, dünya ölçeğinde ulaşılması çok zor, uluslararası finans kuruluşlarından 3A derecesi alan bir kurum haline geldik. Yatırımlarımızı 28 kat artırdık. Tasarruf yaptık. Kaynak ayırdık. Doğru bir yol haritası ve ihtiyaç listesiyle, öncelik sırasını doğru belirleyerek, kaynakları doğru kullanarak bu noktaya geldik. Popülist proje ve popülist harcamalardan kaçındık. En acil olanı yapmak için çok büyük özen gösterdik. Geleceği düşünerek, kentin alt yapı probl emlerini çözerek, yer altında görünmeyen işler yaparak ama geleceğe hizmet ederek bu günlere geldik. Hizmet, kültür sanat, tarım, sanayi ve turizm alt yapısında eksikleri hemen hemen tamamladık. Sağlıklı ve sürdürülebilir büyüme için doğru bir planlama gerek. Şehircilik ilkelerinden ayrılmadan, sadece bugünü değil geleceği de planlayarak, betonlaşmayı minimuma indirerek çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün kentin çevre yatırımlarında, hizmet sektörü, kültür sanat, sanayi tarım altyapısında eksiklerini hemen hemen tamamladık. Sağlıklı ve sürdürülebilir büyüme için doğru bir planlama yapmamız gerekiyor. 2010, kısmen 2011 yılına kadar hükümetin yaptığı ranta dayalı planların karşısında yargıya başvurarak kenti korumak mümkün oldu. 2011 yılından sonra ise açtığımız davaları hep kaybettik. Yine de biz m ücadelemizi sürdürmek, görevimizi yapıp tarihe not düşmek için hatalı olduğuna, kentin geleceğini riske atacağına inandığımız konularda hukuk sürecini sonuna kadar takip ettik."

HER ALANDA SÜRDÜREBİLİRLİK
Doğayı ve doğal kaynakları koruyarak kente hizmet etmek için büyük projelere imza attıklarını dile getiren Başkan Kocaoğlu, "Arıtmada Türkiye lideri olarak birçok yatırım yaptık. Yer problemi nedeniyle henüz arıtma yapamadığımız birkaç küçük yerleşim dışında ilçelerde, köylerde, beldelerde arıtma yatırımlarımızı tamamladık. Yüzülebilir körfez hedefine çok az bir zaman kaldı. Büyük Körfez Projesi için ÇED Raporu alındı. Sirkülasyon kanalının proje ihalesine çıkıldı. Proje ihalesi biter bitmez gerekli ekipmanı almak üzere çalışmalara başladık" diye konuştu.

Sürdürülebilir kent olmanın en önemli unsurlarından birinin ulaşım olduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, "Denizcilik işletmesinden alınan 50 yaş ortalamaya sahip gemilerimizi hurdaya çıkararak, 15 modern gemi ve arabalı vapuru İzmirlilerin hizmetine sunduk. Körfeze küsmüş olan İzmirlileri körfezle buluşturmaya, deniz ulaşımını güçlendirmeye çalıştık. İki yeni arabalı vapurun daha alım süreci devam ediyor. 11 km raylı sistem ağını bugün 179 km çalışır hale getirdik. Narlıdere metrosunun çalışmaları başladı. Aliağa-Bergam a hattı için bu sene, en geç önümüzdeki senenin başlarında ihaleye çıkacağız. İzinler çıktığında Buca metrosunun temelini 2019 yılında atacağız. 2019'da, 180 km aktif raylı sistemin yanı sıra, 70 km'lik kısmın inşaatı devam ediyor olacak. Raylı sistemde günlük 70 bin yolcudan 800 bin kişiye çıktık. TCDD'nin gerekli yatırımları yapmasıyla bu sayının 1 milyona çıkması mümkün. 20 elektrikli otobüsle Türkiye’de ilk defa elektrikli otobüs filosu kurduk" dedi.

KENTİN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞTIK 
İzmir modelinin bir diğer farkının da, yerel yönetimin yasayla verilen görevlerin dışında, kentin yerelde kalkınmasından da kendini sorumlu tutması olduğunu belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, şöyle devam etti:
"14.5 yıldır kenti nasıl kalkındırırım, nasıl büyütürüm, kent insanının yaşam kalitesini nasıl geliştiririm, nasıl iş ve aş sahibi yaparım diye düşünüp, bunun gerçekleşmesini sağlamak için projeler ürettik. 14.5 senenin sonuna gelindiğinde kırsaldan sanayi alt yapısına, hizmetten turizme, kültür sanata, tarım ve hayvancılığa önemli gelişmeler sağladık. Fuar İzmir’den, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ne, geçtiğimiz salı günü temeli atılan Türkiye’deki tek ve ilk opera binasına kadar kente önemli tesisler kazandırdık. Kırsal kalkınmada neler yaptığımız, tarımı Türkiye ortalamasından 2.4 kat fazla büyüttüğümüz bir gerçek. Göreve gelmede n önce İzmir tarımı yüzde 1 küçülürken, bizim dönemimizde yüzde 7.5 büyüdü. Kooperatiflerle birlikte,  aklın ve bilimin rehberliğinde, Yarımada, Küçükmenderes, Gediz Bakırçay stratejik planlarıyla 'size şunu yapacağım' diyerek değil, 'sizin ekmeğinizi ne büyütür' diye görüşüp kararlaştırarak izlediğimiz yolda başarılı bir noktaya geldik. Bizim diğer sektörlerde yaptıklarımızın yanı sıra kırsal önemli bir yer tutuyor. Kırsala yapılan yatırımlar 2 tramvay yatırımının maliyetine bedel. Neden kırsal bu kadar bizi destekliyor? Kırsala bugüne kadar bir şey yapılmadı, kapısı çalınmadı. Kırsalda yaşayan insanlar, kendilerine yapılan iyiliği, desteği unutmayan, ahde vefası yüksek insanlar. "

HAYAL EDİLEMEYENLERİ YAPTIK! 
Sanayide ise OSB’lerin alt yapılarını tamamladıklarını sözlerine ekleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Yerelden kalkınmanın sadece bir sektörde değil diğer sektörleri destekleyerek olacağını kanıtladık. Bir ayağı eksik bıraksaydık başarı azalacaktı. Kentin sağlık Turizmin de büyümesi, gelişmesi, kalkınması, bugün turizm tesislerinin kullanım sürelerini uzatmak, bölgelerde turizmin kalkınması için uğraştık. Çeşme’de bir kür merkezinin kurulması için adım attık. Kalkınmak topyekundur, 4 milyon 300 bin nüfuslu İzmir’de hiçbir yerel yönetimin yapmadığı, hayal bile etmediği bir yola çıktık. 14,5 yıl sonunda İzmir Modeli ve yerelden kalkınmanın ete kemiğe bürünmüş şeklini, pratikten doğan şeklini, ekonomik büyümeyi, sürdürülebilir kalkınmanın modeli 5 ciltlik kitap haline getirildi. Bunu incelerseniz göreceksiniz ki, eğer çalışırsanız, üretirseniz, hemşehrilerinize güven tesis ederseniz başarılamayacak hiçbir iş, yürünmeyecek hiçbir yol yoktur" şeklinde konuştu.

MODEL OLAN İZMİR YARATTIK 
Bugün İzmir'in, Türkiye’nin sürdürülebilir büyüme yolunda örnek işler yapan ve yaşamak için can atılan 1 numaralı kenti haline gelmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şunları kaydetti: "Geçmişine olduğu kadar geleceğine de sahip çıkan, çağdaş değerlere olan inancını her geçen gün daha güçlü hissettiren; katılımcılık, yerel demokrasi ve uzlaşma kültürü konularında çıtayı hayli yukarı taşıyan ve her zaman dik duran 'önder, özel, örnek ve delikanlı bir kent'; modası geçen değil “model olan” bir İzmir yarattık İzmirlilerle birlikte. Bun u başarırken, doğruları korumaktan korkmadık. Adaletten ayrılmadık. İzmir’in hassasiyetinden zerre taviz vermedik.  Dik durduk. Haksızlık önünde eğilmedik. İzmirlilerin başını öne eğdirmedik. Bazıları için acı da olsa, hep doğruları söyledik. Yapamayacağımız şeylerin, yapabileceklerimizi engellemesine izin vermedik"

TARİHİ KARAR: VEDA ETTİ! 
Kocaoğlu bu mesajların ardından tarihi kararını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı şunları söyledi: 
Biliyorsunuz 24 Haziran seçimlerinde kısa bir süre sonra CHP Genel Merkezi’ne yönelik değişim çağrısı yapmıştım. Acil bir değişimin zorunlu hale geldiğini söyleyip kamuoyu ve parti tabanının talebinin de bu doğrultuda olduğunu hatırlatarak, söz konusu değişimin genel başkan ölçüsünde değişmesi partimize güç katacaktır demiştim. Parti yönetimden fırtınalara yol açan bu açıklamamın, açık ve anlaşılır olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugün sizlerin huzurunda bir kez daha altını çizmek istiyorum ki bir o açıklamayı yaptığım gün ne düşünüyorsam bugün de aynı şeyi düşünüyorum.Yine aynı noktadayım, değişimde ısrarcıyım. Değişimin tehdit değil fırsat olarak görülmesi kanaatindeyim. Benim kişilerle problemim yok sorun yönetim biçimi ve ilkelerdir. Yaşamım boyunca kimsenin adamı olmadım, sözlerim arkasında başka şeyler gizlemedim. Ne düşündüysem onu yaptım ne yaptıysam arkasında durdum. Her zaman önce devletim sonra partim için çalıştım. Böyle geldim böyle gideceğim. Gizli hesapları olmayan çıkar peşinde koşmayan partimin menfaatlerini her türlü kişisel çıkarım üzerinde tutarım. Bunun aksi tavır içinde olanlarla gücümün yettiğince ve sonuna kadar mücadele etmeyi görev bilirim.

Yarının aydınlık geleceği dedim ya ben buna samimi olarak söylüyorum; 14 buçuk yıldır yoğun bir çalışma temposu içindeydim İzmirliler için çalışmaya konsantre olmuştum. Samimiyetle elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım.

İzmirliler beni 3 dönem boyunca belediye başkanı olarak seçti. 150 yıllık belediyecilik tarihinde en uzun süre başkan olarak yer almak ben ve ailem için gururların en büyüğüdür. Bugün 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde aday olmama kararı aldım. 

2014'TE DE ADAY OLMAYACAKTIM AMA... 
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu bu kararı 2014 yılında yapılan yerel seçimler öncesinde de aldığını, 10 yıllık görev süresi sonunda koltuğa yeniden talip olmamayı düşündüğünü ancak AK Parti'nin Binali Yıldırım'ı aday göstermesinin ardından CHP İl Başkanlığı'na giderek dosya aldığını söyledi. 

Kararında 24 Haziran'da yapılan seçimlerin ardından partide yaşananların etkili olmadığını ifade eden Kocaoğlu, "24 Haziran sonrasındaki gelişmelerin benim kararımda hiçbir etkisi olmadı. Bunu bir defa açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. Ve aday olma iradesini gösterdiğim zaman adaylığımın da tartışılmayacağını, özellikle CHP içerisinde ve Genel Merkez'de adım kadar emin olarak biliyorum" dedi. 



SORU-CEVAP BÖLÜMÜ 

2014'ten bu yana açık ve net olarak paylaştım! 
Kocaoğlu kararını Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Merkez'le paylaşıp paylaşmadığı yönündeki soruyu şöyle yanıtladı: Ben bu kararı 2014 yılı seçimlerine giderken, 2013 yılına 6 ay kala verdim. Yani 10 seneden sonra bırakma kararımı vermiştim. Biraz önce de anlattığım gibi; o zaman da Sayın Genel Başkan'a 'Ben aday olmak istemiyorum, güçlüyüz de... Bir arkadaşı kazandırabilecek noktadayız. Bu iş sür-git bir iş değil! 10 sene yaptım" demiştim... O zaman sadece 'Binali Bey’in adaylığını bekleyeceğim' demiştim. Hepinizin malumu olduğu üzere de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Binali Beyin elini kaldırdığı an ben de il başkanına adaylık dosyasını verdim. Bugünün değişimle falan hiçbir alakası yoktur! Genel Merkez'le kararımı bugün paylaşmadım ama ondan önce de aday olmayacağımı, adayları üzerinde çalışması yapması gerektiğini 2014 seçimlerinden bu tarafa açık ve net olarak paylaştım.

Bu koltuktan büyük koltuk yok! 
Büyükşehir Belediye Başkanı 'Siyasete de nokta koyacak mısınız?' sorusuna da şu yanıtı verdi: Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra siyaseti, bir yere seçilmek anlamında noktalamak gerekir. "Bir görev almak" anlamında noktalamak gerekir benim şahsi kanaatim. Ama bu partiye çalışmayacak, hizmet etmeyecek, seçimlerde elinden geleni yapmayacak anlamına gelmemelidir. Eski bir belediye başkanı olarak, partili olarak bunca yıllık birikimi mutlaka sağlığımız el verdiğince partimiz lehinde kullanacağız. Ama herhangi bir yere aday olmak söz konusu olamaz. Çünkü bu koltuktan daha büyük koltuk yok! Bu koltuğu bıraktıktan sonra ne yapacağım? Bu koltuğu gönül rahatlığıyla bıraktığım için... Ama partime çalışacağım. Ben 2019 yerel seçimlerinde, yerelde iktidarımızın artacağı; en az 5-6 ilçenin de tekrar kazanılacağı görüşündeyim.

Zirvedeyken bile bırakmasını bilmek gerekir! 
Kocaoğlu 'CHP yönetimine bir kırgınlığınız var mı?' sorusunu da şöyle yanıtladı: Hiç kimseye bir kırgınlığım yok... 14.5 senedir basından gelen tüm eleştirileri olgunlukla karşıladım, hepsini anlayıp dersler çıkarmaya çalıştım. Hiç bir basın mensubuna zaman zaman hakarete varan ifadelere rağmen tek bir dava açmadım. Kimseye bir kırgınlığım yok... Benim için en onurlu görevi en uzun süre yapıp noktalıyorum. Hep burada kalmak, hep koltuğu işgal etmek bana doğru gelmiyor. Biz bir sistem kurduk, oturttuk, projeler devam ediyor. Zaten kim gelirse gelsin belediyenin önümüzdeki 5 yılda ne yapacağı belli... Gerektiğinde bırakmasını bilmek gerektiğini savunan biri olarak bu konuda da örnek bir davranış sergilediğim için kendimi mutlu hissediyorum. Zirvedeyken bile bırakmasını bilmek gerektiğine son örneğim de bu olsun. 

REKORTMEN BAŞKAN! 

Kocaoğlu, 1895-1907 yılları arasında İzmir Belediye Reisliği yapmış Hacı Mehmet Eşref Paşa’nın 12 yıllık rekorunu geride bırakmış, Büyükşehir koltuğunda aralıksız en uzun süre oturan başkan unvanını almıştı. Haziran 2004’te dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina'nın vefat etmesi sonrası Meclis'teki oylamayla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kocaoğlu CHP’nin adayı olarak 2009 seçimlerinde AK Parti’den Taha Aksoy’u, 2014 seçimlerinde ise TBMM Başkanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı geride bırakmıştı.

 
CHP Çiğli'de miting gibi seçim zirvesi!
 
Menemen Belediyespor evinde dağıldı!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İsmet Dutar 1 Ekim 2018 Pazartesi 21:17

İzmir için güzel işler yaptınız ulaşımı çok kolaylaştıdınız üretici kadınlara sahip çıkıp onları onurlandırdınız yoksullara ve diğer çocuklarımıza süt kuzuları diye süt içirdiniz yine üreticileri sahiplendiniz sağol başkan bundan sonra sağlıklı ve ailenle birlikte mutlu bir gelecek dilerim. sağlıcakla kal türkegül hanımada saygılar

Yorumu oyla      0      0  
Tayla KIyat 1 Ekim 2018 Pazartesi 15:17

Büyük hizmetlerinize çok teşekkürler..

Yorumu oyla      0      0  
Tamam 1 Ekim 2018 Pazartesi 11:37

Tamam diyecek

Yorumu oyla      0      0  
Chp li 1 Ekim 2018 Pazartesi 11:24

Tamam inşallah

Yorumu oyla      0      0  
kamil 1 Ekim 2018 Pazartesi 10:24

Tamam diyenler kıymetini gittikten sonra anlayacaklar.

Yorumu oyla      0      0  
İzmir 1 Ekim 2018 Pazartesi 08:09

Tamam.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemalpaşa'da ders motivasyon!
Kemalpaşa Belediyesi Kadınlar Kulübü üyelerine yönelik eğitim ve motivasyon programı düzenlendi.
Büyükşehir'den rahatlatan 'fırtına' açıklaması!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe: Gördüğümüz kadarıyla ...
Mutluluğu paylaşarak eğlendiler!
Sharing Cities (Paylaşan Kentler) hareketine dahil olan Konak Belediyesi’nin ...
 
CHP'de Ballıkaya Çiğli için yola çıktı!
İzmir iş dünyasının genç ve başarılı isimlerinden Makine Mühendisi Umut ...
Karşıyaka'da aşure bereketi, Başkan'dan anlamlı mesaj!
Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Aşure Günü etkinliği, ...
Balkan lezzetlerini Buca’da yarıştı
Buca Belediyesi 7. Uluslararası Balkan Festivali renkli görüntülerle sona ...
 
Bornova'da muhtarlık binalarına en değerli hediye
Bornova Belediyesi, yeni muhtarlık ofislerininin önüne Atatürk büstü koydu. ...
Bornova'da 19 dalda hobi kursu!
Bornova Belediyesi’nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları’nda kış dönemi ...
Başkan Kocaoğlu 'şampiyonlar'ı ağırladı
Altyapıya verdiği önemle Türk sporuna sayısız yetenek ve şampiyon sporcu ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri