POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
Erdoğan'dan Dervişoğlu'na tebrik telefonu
Erdoğan'dan Dervişoğlu'na tebrik telefonu
5 Nisan 2021 Pazartesi - 15:05

Konak Hareketi: Parti içinde parti değiliz!

Konak Hareketi Lideri Coşkun Kalkanlı, parti içinde muhalif bir hareket olduklarına dair söylentileri sert bir dille eleştirdi.

Konak Hareketi: Parti içinde parti değiliz!

Konak Hareketi Lideri Coşkun Kalkanlı, parti içinde muhalif bir hareket olduklarına dair söylentileri sert bir dille eleştirdi. Konak Hareketi'nin, gönül verdiği Cumhuriyet Halk Partisi'ne katkısı olacağının altını çizen Kalkanlı, "Biz bir cephe değiliz. Biz parti içinde parti değiliz. Bizim bir koltuk hevesimiz yok" diye konuştu. 

BİR EFENİN AYAK SESLERİ GELİYOR
Kalkanlı, İzmir'de ve Konak'ta siyasete farklı bir soluk getirmek için yola çıktıklarını ve kısa sürede önemli yol katettiklerini ifade etti. Konak Hareketi'nin ortaya çıkmasıyla parti içinde bazı rahatsızlıkların oluştuğunu dile getiren Kalkanlı, kendi şahsına ve Konak Hareketi'ne yönelik kullanılan sözlerle ilgili "Konak Hareketi, yıllardır belkide kimsenin görmediği kadar sessiz sedasız olan çalışmalarımın, emeklerimin bir sonucunda doğmuştur.  Bazı tv programlarında yansıtılmaya çalışıldığı gibi, birden alınmış bir karar ya da 'Kongreler yaklaşınca ortaya çıkarız' kafasıyla yola çıktığımız bir hareket asla değildir. Partimin bir neferi olarak partimin resmi kuruluşlarından bağımsız ya da onlara karşı hareket edeceğim konusundaki düşünceler oldukça yanlıştır.  
Bazı televizyon programlarında söylendiği gibi; bu hareket ile yola çıkarken hiçbir ilçe başkanından ya da siyasetçiden icazet almadık, haber vermedik, ihtiyaçta görmedik. 

PARTİMİZİN HİÇBİR BİREYİNE HAKARET ETMEM VE BEL ALTI VURARAK İLERLEMEM, NE BANA NE DE İÇİNDE BULUNDUĞUM HAREKETE YAKIŞMAZ!
20 yıllık memuriyet hayatımı noktalayıp Konak Hareketi olarak yola çıkmam, sadece ve sadece siyasette artık yeni yüzlerin,  taze bir kanın ve İzmir'i, Konak'ı toprağı saymış Denizli'de doğmuş BİR EFENİN, AYAK SESLERİDİR.  Konak Hareketi, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında hareket edecek ve partimin her mecrasına bir destek niteliği taşıyacaktır" açıklamasında bulundu. 
KONAK'TA İNSANA DOKUNMAK, DEĞİŞİM VE YÖNTEM VURGUSU
Konak Hareketi'yle ilgili açıklamada bulunan CHP İlçe Başkanı'nın açıklamalarını da değerlendiren CHP'li Kalkanlı,  "CHP İlçe Başkanımızın da dediği gibi omuz omuza çalışmalarımız elbetteki olacaktır.  Ancak yeri geldiğinde  gördüğümüz yanlışlara sessiz kalmacağımız ve düşüncelerimizi yüksek sesle dile getireceğimiz konusunda kimsenin de şüphesi olmasın" sözleriyle siyasete yeni bir anlayış getireceklerinin altını çizdi.  Coşkun Kalkanlı, "Amacım her zaman olduğu gibi gönül verdiğim partimi  daha ileriye taşımak, birlik ve beraberliğin sağlanması için elimden geleni yapmaktır.  Bunun için en kısa zamanda yıllardır gönülden çalıştığım partimin üyeliği içinde gerekli başvurularımı yapacağım. Beni her zaman Konak halkının yanında ve gerçeklerin korkusuz bir savunucusu olarak göreceklerinden özellikle de  KONAK HALKININ kuşkusu olmasın.  Fakat bugünkü Konak siyasetine baktığımda değişimin bir zaruriyet haline geldiğini görmekteyim.  Bunu biraz açarsak;  Konak Hareketi, 1982'lerin İspanyası'nda Halkçı İttifak'ın genç sosyalist Lideri Felipe Gonzales'in umudu gibi değiştirmeye, yöntem belirlemeye, insana dokunmaya geliyor" dedi. 

BİZİM KOLTUK HEDEFİMİZ YOK
Konak'ta kangren olan siyaset anlayışının değişmesi gerektiğini vurgulayan Kalkanlı, "HERŞEY DEĞİŞİM İÇİN...  Çok kısa zamanda ne yaptığımızın farkındayız. Konak Hareketi'ne karşı yapılan olumsuz her algıya kapalıyız. TEKRARLIYORUZ. BİZ BİR CEPHE DEĞİLİZ..  BİZ PARTİ İÇİNDE PARTİ DEĞİLİZ.  BİZİM BİR KOLTUK HEDEFİMİZ YOK.  Farkındayız ezberleri bozduk. Bozmaya da devam edeceğiz. Bizler sokakta olacağız. İnsana dokunacağız. Sosyal yardımlarla, sokak tiyatrolarıyla, toplantılarla ortak akıl ile CHP Konak İlçe Başkanlığı'mıza katkı koyacağız. En büyük destekçisi biz olacağız.  Bizler üyeyi, delegeyi sadece seçim zamanı hatırlayanlardan olmayacağız. Yapılan yanlışları görüyoruz. Anlatacağız. Müspet sonuç alıncaya kadar.  AYIYI İNİNE KADAR TAKİP EDECEĞİZ" ifadelerini kullandı. 

 
Çiğli'de bağımlılıkla mücadelede yol haritası
 
Bildiride imzası olan o isme MHP'den ihraç talebi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan Ödemiş'e fakülte müjdesi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ödemiş ...
15'i İzmirli 98 CHP'li eski vekilden ortak açıklama: Montrö tartısmaya acılamaz!
104 emekli amiralin ortak açıklamasına 98 eski CHP'li milletvekilinden ...
Kılıçdaroğlu: Sahte gündemler tutmaz!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, emekli amirallerin bildirisi için "Bu sahte gündemler tutmaz" dedi.
 
Akşener'den bildiri mesajı: Yaptıkları zevzeklik!
Parti olarak siyaset kurumunun karşısına geçmeye çalışan herkese karşı ...
CHP'li Yücel'den Aslı'nın ailesine taziye ziyareti, hükümete sert tepki!
CHP İl Başkanı Yücel, cuma günü yaşamını yitiren Aslı Özkısırlar’ın ailesine ...
MSB'den o bildiriye çok sert tepki!
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, bazı emekli amirallerin ...
 
CHP'li Sındır: En ağır hesabı esnaf ödedi!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Türkiye'de her gün 300’e yakın ...
MHP Lideri Bahçeli: Rütbeleri sökülmeli!
MHP lideri Bahçeli, 103 emekli amiralin bildirisine tepki gösterdi, "Muhtıra ...
Emekli amirallerin bildirisine sert tepki!
Son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve kamuoyuna yansıyan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri