POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
Netanyahu ve Hamas liderleri hakkında tutuklama kararı!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
31 Mart gecesini anlattı: Siz sevinirken ben kahroldum!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
Beşiktaş'ın kiralık gönderdiği oyuncuya silahlı saldırı!
22 Ocak 2018 Pazartesi - 11:59

MHP İl Başkanı Karataş’tan teşkilata 2019 mesajları!

Buca’daki buluşmada teşkilata seslenen Karataş, “Teşkilata da elinizden gelen gayreti gösterin, herkese ulaşın, herkese dokunun, girilmedik sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayın. Başarı sizlerin gayretleriyle gelecektir…” dedi.

MHP İl Başkanı Karataş’tan teşkilata 2019 mesajları!

İZMİR – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Teşkilatı’nda mahalle temsilcileriyle buluşmalar tam gaz devam ediyor.

İzmir Teşkilatı son olarak Buca’daki buluşmada bir araya geldi. MHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcilerine yönelik kahvaltılı tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Buca Atlı Spor Kulübünde düzenlenen toplantıya MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, il başkanlık divanı üyeleri ve il yöneticilerinden oluşan bir heyetle katıldı.

Toplantıda MHP Buca ilçe başkanı Bekir Arnavut, ilçe yönetim kurulu, kadın kolları ve 47 mahalle temsilcileri hazır bulundu.

Toplantıda ilk olarak söz alan MHP Buca ilçe başkanı Bekir Arnavut ülkenin siyasi meselelerini kapsayan konuşmasının son bölümünde ise göreve geldiğimiz günden bugüne Buca Belediyesini kazanmayı kendilerine en büyük hedef koyduklarını ve tüm çalışmalarımızı da bu doğrultuda yaptıklarını belirtti.

MHP İzmir Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı’da mahalle temsilcilerinin görev ve sorumluluklarını anlatan bir konuşma yaptı. Vatandaşla iç içe ve bire bir temas halinde olması münasebetiyle mahalle temsilciliğinin ne kadar önemli bir görev olduğunu anlattığı konuşmasının sonunda salonda bulunan tüm hazirundan da 2019 yılında Buca Belediyesinin burçlarına üç hilalli bayrağı dikeceklerinin sözünü aldı.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş konuşmasının ilk bölümünde Afrin Harekâtında görev alan tüm Mehmetçiğimize, yiğit askerlerimize Cenab-ı Allah’tan güç ve kuvvet vermesi dualarıyla başladı.

Karataş şunları söyledi: Suriye’nin Kuzey’inin Türkiye’ye tehdidi söz konusu iken TSK’nin Afrin yaptığı harekâtı çeşitli sebeplerle eleştiren hiçbir kimsenin ve hiçbir anlayışın Türk Devleti’nin, Türk milletinin dostu olduğuna inanmıyoruz. Çünkü Türkiye için bu harekât zorunlu hale gelmiştir. Bu tür rastgele eleştirileri yapanları ve TSK’nın moralini bozucu ifadelerde bulunanları Türk Milleti unutmayacaktır. Gelecekte de gerekli değerlendirmeyi yapacaktır. Herkesin azından çıkanı, kulağının duyması, bölücü unsurlar ve PKK ağzıyla konuşmaması gerektiğine inanıyoruz. Bu saatten sonra herkes tarafını netleştirmeli. Türk devletinden, Türk milletinden yana mı? Veya bölücü unsurlar ve odaklardan yana mı? bunu net olarak herkes ortaya koyacaktır. Arıca Bu operasyonun gerekliliğini 7 Ağustos 2012’de muhterem liderimizin “Afrin ve Kandil’i içine alan hilal şeklinde bir güvenlik kuşağı oluşturulması gerekir.” Açıklamasına değinerek MHP Liderinin öngörüsüyle ne kadar övünsek azdır diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

MHP İl Başkanı ayrıca, “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran felsefe ve iradenin siyasetteki temsilcisidir. Cumhuriyet ilkeleriyle ters düşen, kurucu iradeden ayrılan herkesle sorunu vardır, meselesi vardır. MHP’nin kavgası ülkemizde kaos, kargaşa, güvensizlik, istikrarsızlık, belirsizlik isteyen herkesledir. Bizler 15 Temmuz’da yangın yerine dönmesinin ardından ortaya koyduğumuz duruşa, 7 Ağustos 2016’daki Yenikapı ruhuna ve 16 Nisan Halk Oylamasının şuuruna bağlıyız. Çünkü bu şekilde devletin ve milletin bekasını, milli birlik ve dayanışma azmiyle teminat altına alınacağının bilincindeyiz” diye konuştu.

Karataş şöyle devam etti: CHP’nin, hayır bloğunun tamamına sahip çıkması konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’in uyarısını hatırlatırım, seçmenin referandumda kullandığı oyla, seçimlerde kullanacağı oyu da birbirine karıştırmamak gerektiğini hatırlatırım. Bu alınan yüzde 48.6’lık oyu sahiplenme…  

MHP’nin 2019 hedeflerini de sıralayan Karataş, genel seçimlerde başarılı ve iktidar olmak için öncelikle mahalli idareler seçimlerinde başarılı olmak gerektiğini belirtti.

Karataş konuşmasının son bölümünde teşkilata seslendi: Teşkilata da elinizden gelen gayreti gösterin, herkese ulaşın, herkese dokunun, girilmedik sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayın. Başarı sizlerin gayretleriyle gelecektir…

 
Delican... Devam mı sil-baştan mı?
 
Sosyal medyadan terör propagandasına 24 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Delican... Devam mı sil-baştan mı?
44 aydır görevde olan İl Başkanı Bülent Delican devam edecek mi/ etmeyecek mi?
Ankara’da kritik zirve: Kocaoğlu ile Yücel ‘Lider’e kimleri önerdi?
Yücel’in il başkanı sıfatıyla ilk kez CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ...
Deniz Yücel 'Deniz Yücel'i anlattı: Bilinmeyen yönleriyle CHP'nin yeni il başkanı!
Kentin siyasi tarihine en genç il başkanı olarak adını yazdıran CHP İzmir'in ...
 
CHP İzmir'de kongre maratonuna 'Kale' damgası: 3 başkan çıktı!
CHP İzmir’de kadın kolları il kongresinin yapılmasıyla birlikte ‘olağan ...
Erdoğan ve Bahçeli'den 'Zeytin Dalı' zirvesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli arasında gerçekleşen ...
Erdoğan'dan HDP'nin sokak çağrısına çok sert yanıt!
Erdoğan, "Bugün bazı haberler aldım KCK ve HDP sokağa çağırıyor. Ve şu ...
 
Bahçeli: Afrin yıkılsın ya da teröristler yakılsın!
MHP lideri Bahçeli, "Türkiye muazzam bir tehdit dalgasına muhataptır" ...
Başbakan: 30 kilometrede güvenli alan oluşturulacak
Başbakan Binali Yıldırım, medya temsilcileriyle bir araya geldi. Zeytin ...
AK Parti'den sürpriz hamle: İttifak genişliyor!
AK Parti’nin MHP ile başlattığı seçim ittifakında yeni gelişmeler yaşanıyor.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri