POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Polis el koydu, silahlar 'Teşkilat'ın çıktı
Polis el koydu, silahlar "Teşkilat"ın çıktı
Panathinaikos'ta Terim dönemi sona eriyor
Panathinaikos'ta Terim dönemi sona eriyor
6 yaşındaki gelin skandalında yeni gelişme!
6 yaşındaki gelin skandalında yeni gelişme!
20 aylık rekor satış dönemi sona erdi
20 aylık rekor satış dönemi sona erdi
11 Mayıs 2023 Perşembe - 11:55

MHP’li Osmanağaoğlu’dan İzmir hedefini açıkladı: 5 milletvekili!

Yeni dönemde yeniden aday gösterilen MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Kandil’den ve Pennsylvania’dan gelen yalancı bahara kendini kaptıranlar; zemheride kalacaktır. Ciddi oy alacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz İzmir’den toplam 5 milletvekili” dedi.

MHP’li Osmanağaoğlu’dan İzmir hedefini açıkladı: 5 milletvekili!

GERÇEKİZMİR - Yeni dönemde yeniden aday gösterilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İzmir’de bir otelde gerçekleşen toplantıda seçim gündemine ilişkin önemli mesajlar veren Osmanağaoğlu, Millet İttifakı’na sert bir dille yüklendi. Açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Osmanağaoğlu, “Allah’ın izni ve milletimizin takdiriyle; Cumhur İttifakı, seçimden zaferle çıkacaktır. Ama inanıyoruz ki seçimin esas kazanımı; Kılıçdaroğlu zihniyetinin yenilgisi olacaktır. Kandil’den ve Pennsylvania’dan gelen yalancı bahara kendini kaptıranlar; zemheride kalacaktır. Ciddi oy alacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz İzmir’den toplam 5 milletvekili” vurgusu yaptı.

MÜJDE VERMEK İÇİN DAVET ETTİM

“Bugün, sizleri buraya bir müjde vermek için davet ettim” diyerek sözlerine başlayan Osmanağaoğlu, “Bu müjde; 14 Mayıs’ta çift başlı kartalın, haçlı zihniyetine karşı zaferidir. Bir yanda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hemen diğer yanında Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliklerindeki, bir hilal uğruna ömürlerini vakfetmiş, Selçuklu kanını taşıyan çift başlı kartal ordusu, Amerika’sından, Almanya’sına, İngiltere’sinden, Fransa’sına haçlı torunlarıyla birlikte hareket eden, onun bayrağını tutan çoklu masayı büyük bir hezimete uğratacaktır. Türk asrının hemen öncesinde; Türkiye Cumhuriyeti Devleti ayağındaki prangalardan tamamen kurtulacaktır. Asaletin, sadakatin ve cesaretin asli karakterini oluşturduğu İzmirli hemşerilerimiz de bu tarihi seçimlerde engin ferasetiyle tercihini beyan edeceklerdir. Tıpkı bir asır önce olduğu gibi, kendine dayatılan istikamete boyun eğmeyecek ve kendi rotasını kendi iradesiyle çizecektir” dedi.

TCG ANADOLU’DAN NEDEN RAHATSIZLIK DUYAR?

Osmanağaoğlu, “Savunma sanayindeki gelişmelerden rahatsız olan, teknoloji alanındaki adımları itibarsızlaştırmak için hiçbir fırsatı kaçırmayan, dış politikada sergilenen Ankara merkezli ve sonuç alan adımları reddeden, terörle mücadelenin başarıya ulaşmasıyla hayal kırıklığına uğrayan, Türkiye’nin kendi coğrafyasındaki caydırıcı gücü karşısında keyfi kaçan millet ittifakı karşımızda durmaktadır. Halen İzmir’imizde bulunan, ihtişamıyla yüzümüzü ağartan TCG Anadolu gemisi işgalin o karanlık günlerinde Samsun’a doğru ilerleyen Bandırma Vapuru Türk milletine nasıl umut verdiyse; TCG Anadolu’nun verdiği mesaj da bizlere inanç aşılamıştır. Direnişin ve kurtuluşun şehri İzmir’e gelen, deniz aşırı küstahlıklara verilen bir cevap olan TCG Anadolu TCG Anadolu gibi bir şaheserden kim neden rahatsızlık duyar? Nasıl bir zihniyet Türkiye’ye lig atlatan bu eseri ‘bir bombaya bakar’ diyerek küçümser?” diye sordu.

İZMİR’DE BİR KARŞILIĞI OLMAMIŞTIR

Osmanağaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize FETÖ’nün kalemşorlarına, FETÖ elebaşına övgüler düzenlere, Kemalizm’i ırkçılık olarak tanımlayanlara itibar etmeyecektir. Seçim çalışmalarımız kapsamında, milletvekili adaylarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarında bizzat yaptığımız gözlem de İzmirli hemşerilerimizin bu hareketi aleni bir hakaret olarak gördüğünü göstermektedir. Biliyoruz ki Atatürk düşmanlarının İzmir’de bir karşılığı olmamıştır, olmayacaktır. Varsa da bir karşılığı hemşerilerimizin sandıkta atacağı tokat olacaktır. Çünkü İzmirli; işgalcinin her türlüsüne hak ettiği cevabı daima vermiştir. Biliyoruz ki kahraman Mehmetçiği ‘çocuk katliamcısı’ olmakla suçlayanlar Mehmetçiğin uğruna kurtuluş mücadelesi verdiği İzmirliler tarafından hak ettiği cevabı alacaktır. Hürriyete kavuşması uğruna binlerce Mehmetçiğin can verdiği İzmir, iradesine ipotek koydurmayacaktır. İzmirli sandığa ‘tıpış tıpış’ değil, gümbür gümbür gidecek; bu dayatmaların hesabını soracaktır. Yanlış hesap, bu kez Bağdat’tan değil; İzmir’den dönecektir. Allah’ın izni ve milletimizin takdiriyle; Cumhur İttifakı, seçimden zaferle çıkacaktır. Ama inanıyoruz ki seçimin esas kazanımı; Kılıçdaroğlu zihniyetinin yenilgisi olacaktır. Kandil’den ve Pennsylvania’dan gelen yalancı bahara kendini kaptıranlar; zemheride kalacaktır” diye konuştu.

MÜHÜR İZMİRLİLERİN ELİNDE

Osmanağaoğlu, “Seçim bellidir. Seçim İzmirlilerindir. Eminiz ki Atatürk’ün hemşerisi olan İzmirlinin tercihi; Atatürk’ün çizgisinde olacak, Gazi Paşa’mızın en değerli emanetine; Cumhuriyet’e, Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkan ve gerçekten onu yaşatmak için çaba sarf eden Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek olacaktır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi: ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak, önümüzdeki Pazar gününden sonra Süper Güç Türkiye’nin şafağı sökecektir. Cumhur İttifakı Türkiye’dir. Cumhur İttifakı Türk milletinin ümit kaynağı, sevdalı yüreğidir.’ Şimdi sıra aziz milletimizdedir. Şimdi mühür İzmirlinin elindedir” açıklamasını yaptı.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Osmanağaoğlu, açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. CHP’nin İzmir’deki milletvekili aday listelerini ve yurt genelinde gerçekleşen saldırıları değerlendiren Osmanağaoğlu, “İzmirlinin hak etmediği bir vekil aday listesi var. İzmirli de bunu değerlendirecektir. Atatürk’ün şehri İzmir’de Atatürk ile insanların neler konuştuğunu biliyoruz. İzmirli bunu bilerek sandıkta tokadı patlatacaktır. Türkiye genelinde bu saldırıları tasvip etmek mümkün değil. Demokratik bir seçim var herkes hür iradesiyle gidip oyunu kullanacak” dedi.

HEDEF 5 MİLLETVEKİLİ

İzmir’e yönelik sandık tahmini yapan Osmanağaoğlu, “MHP şimdiye kadar hiçbir dönemde kamuoyu araştırmalarını dikkate alarak çalışmadı. İzmir’den ciddi beklentilerimiz var her yerden karşılık görüyoruz. Ciddi oy alacağımızı düşünüyorum. Çünkü 35 gündür binlerce eli sıktık. Elinizi sıktığınız insanın size ne kadar yakın olup olmadığını hissedebiliyorsunuz. Biz bunu hissediyoruz. Hedefimiz İzmir’den toplam 5 milletvekili. Birinci bölgeden 3, ikinci bölgeden 2...” ifadelerini kullandı.

ANKETÖRLERE İTİBAR ETMEDİK

Anket sonuçları sorulan Osmanağaoğlu, “İnşallah İzmir’den büyük bir başarıyla çıkarız. Anketörlerin ise hiçbir değerlendirmesine itibar etmedik. 2018’de MHP’yi çok düşük gösteriyorlardı, onlar yüzde 5 diyorsa biz iki katından fazla oy alıyoruz. Bunlar bu anketleri nerede yapıyorlar bilmiyorum. Ya masa başında telefonla ki doğru bulmuyorum” yanıtını verdi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MEMNUN DEĞİLİM

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini de eleştiren Osmanağaoğlu, “Ben İzmir’de yerel yönetimden memnun değilim. İzmir’de deprem evleri yapacaklarını iddia ettiler. Onlar yapıp teslim edene kadar hükümet 5 bin konut yapıp vatandaşına teslim etti. İzmir depreminin üzerinden 30 ay geçmesine rağmen Büyükşehir binasının enkazını bile kaldıramamış bir belediyeden bunu beklemek olmaz” diye konuştu.

 
Çeşme'de usta sanatçılarla tiyatro günleri
 
Cari açık martta 4,5 milyar dolar!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İnci 13 Mayıs 2023 Cumartesi 08:48

Ne güzel demişsiniz "Eminiz ki Atatürk’ün hemşerisi olan İzmirlinin tercihi; Atatürk’ün çizgisinde olacak" diye. Evet doğru İzmir Atatürk''ü yok etmeye çalışan birilerinin yanında değil Atatürk''ü yaşatan, onu anlayan, CUMHURİYET değerlerine sahip çıkarak PARLEMENTER sistemi tekrar getirecek olan birilerinin yanında olacaktır. Bu anlamda HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.

Yorumu oyla      0      0  
İzmir 11 Mayıs 2023 Perşembe 14:17

Tabi tabi görürsek söyleriz.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürt seçmene mesaj!
Sosyal medya hesabından "Sevgili Kürt Kardeşlerim" başlıklı bir paylaşımda ...
İYİ Partili Dervişoğlu: İlk turda bitecek!
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ...
Kritik açıklamanın saati belli oldu: Çekiliyor mu?
Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin ...
 
Avcı sordu, Çakır ve Akbaş yanıtladı: Masada 14 Mayıs ve İzmir
Bir TV’de yayınlanan Politika Durağı programında Sercan Avcı’nın konuğu ...
Sürekli'den rekor oyla rekor sayıda vekil iddiası!
Bayraklı, Konak, Bornova, Çiğli ve Karşıyaka ilçelerinde gerçekleştiren ...
AK Parti'den Menemen mitingi, Dağ'dan Millet İttifakı'na yaylım ateşi!
Partisi tarafından Menemen Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde ...
 
Dış politika açıklaması: 180 derece değiştireceğiz
Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel ...
CHP İzmir'den ikinci fener alayı!
CHP İzmir Örgütü 14 Mayıs öncesi son düzlükte saha mesaisine 'İktidara ...
Erdoğan'dan "Kararsızları ikna edin" çağrısı
Seçim çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri