POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
İngiliz aktör Bernard Hill hayatını kaybetti
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Bakan Fidan'dan iki devletli çözüm çağrısı
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Herkes şaştı! Ölümden kıl payı kurtuldu
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
Köpeklerden çocuklara bir saldırı daha
8 Ocak 2019 Salı - 14:55

Minik Alperen'in ardında kahreden video!

İzmir'in Çiğli ilçesinde okul servis minibüsünde unutulmasının ardından hayatını kaybeden 3 yaşındaki Alperen Sakin'in vefatından kısa süre önce okul servisinin bulunduğu bir reklamı izlemek için sevinçle koştuğu ve reklamdaki karakteri canlandırmaya çalıştığı görüntü ortaya çıktı.

Minik Alperen in ardında kahreden video!

İzmir'in Çiğli ilçesinde okul servis minibüsünde unutulmasının ardından hayatını kaybeden 3 yaşındaki Alperen Sakin'in vefatından 2 ay önce okul servisinin olduğu bir reklamı izlemek için sevinçle koştuğu ve reklamdaki karakteri canlandırmaya çalıştığı görüntü ortaya çıktı.

Okul servisinin olduğu reklam filmini çok seven ve bu reklam çıktığı zaman büyük mutluluk yaşayan Alperen'in servis aracını durdurmaya çalıştığı görüntü aileyi duygulandırdı.

Baba Serkan Sakin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bilgisayarını karıştırırken bulduğu Alperen'in videosunu izleyince çok etkilendiklerini söyledi. 

Sakin, Alperen'in "örümcek adam" karakterini çok sevdiğini, videoda Alperen'in kendilerini almadan giden okul servisine "örümcek adam" karakteri gibi ağ atarak durdurmaya çalışan öğrencileri taklit ettiğini ifade etti. 

Videonun Alperen'in vefatından 2 ay önce eşi tarafından çekildiğini dile getiren Sakin, "Geçenlerde oturup izledik yine. Şöyle bir durum var, örümcek adam kılığında kendini hissetmesi ve koşup reklamlardaki okul servisini durdurmak istemesi daha önceden verilmiş bir haber gibiymiş, biz bilemedik. Bizi açıkçası çok fazla etkiledi. Alperen zaten hayat dolu, yerinde duramayan bir çocuktu. Afacandı. Bu video bize hatıra kaldı." diye konuştu. 

"Okul delisiydi"

Videoyu çok manidar bulduklarını ifade eden Sakin, 3 yaşındaki kalbi tertemiz, günahsız bir meleğe yaşanacakların malum olduğunu düşündüklerini belirtti. Baba Sakin, şunları kaydetti:

"Olayın okul servisinde olması... Dilim dolanıyor, giremiyorum artık o konulara. Hissetmiş gibi sanki. Gördüğümüz zaman şok olduk. Okul servisini dışarıda gördüğü zaman da seviyordu. Örümcek adam kılığında kendisini hissedip, okul servislerini durdurmaya çalışıyordu. Dışarıda servisleri gördüğü zaman da kollarını açıp onları durdurmaya çalışırdı. Örümcek ağı attığını zannederek öyle bir hayal kuruyordu. Dışarıda da bunu birkaç defa yaptı. Okul delisiydi, arkadaşlarımı göreceğim, okuldan geldiğinde arkadaşlarımla 'Şunu yaptım, oynadık.' diye hepsini anlatan bir çocuktu. Bilemezdik ki Alperen’in servislere, okullara bu kadar yakın olduğu zaman böyle sorumsuz bilinçsiz kişiler tarafından hayatına son verileceğini."

Öte yandan Sakin 15 Ocak'ta oğlunun vefatına ilişkin istinaf duruşmasının görüleceğini anımsatarak hukuk mücadelesine sonuna kadar devam edeceklerini aktardı.

Sakin, "Bizim çabamız en başından beri belliydi. Başka hiçbir annenin, babanın gözünün yaşı akmasın. Hiçbir çocuk küçücük mezarlara girmesin. Bana neye mal olursa olsun hakkımızı sonuna kadar arayacağım." dedi. (AA)

 
Kredi kartı borçlularına yeni imkan
 
İzmir'de 'tarihi' operasyon!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu: 37 gözaltı
İzmir merkezli 16 ilde, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına ...
Gitar kutusuyla getirdiği silahla öğretmenini vurdu!
Afyonkarahisar'da lise ikinci sınıf öğrencisi, tartıştığı öğretmenini, ...
İZBAN'dan pankart kalktı, seferler başladı!
İzmir Banliyö Taşımacılığı Sistemi Ticaret A.Ş'ye (İZBAN) bağlı iş yerlerindeki ...
 
İzmir'de çifte yangın kabusu!
Bornova'da endüstriyel mutfak malzemeleri üreten fabrikada çıkan yangın ...
Flaş karar: İZBAN grevi ertelendi!
İzmir Banliyö Taşımacılığı Sistemi Ticaret AŞ'ye (İZBAN) bağlı iş yerlerindeki ...
Vali Ayyıldız'dan EBSO'ya tebrik ziyareti
İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Asya-Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu ...
 
İzmir'deki 'Anafor davası'nda yeni gelişme!
İzmir'de 2008 yılında suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen "Anafor" operasyonuna ...
Bakanlık duyurdu: Kazalarda sevindiren düşüş
İçişleri Bakanlığı, "Karayollarında alınan trafik önlemleri sayesinde ...
Metin Akpınar hakkında fezleke
Sanatçı Metin Akpınar hakkında bir televizyon programındaki sözleri nedeniyle ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri