POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
11 Nisan 2018 Çarşamba - 09:17

O ilçede bu kez de ‘pankart’ krizi: CHP'den sert tepki, AK Parti'de jet foto-yanıt!

Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı çalışmaları nedeniyle sık sık kriz yaşanan ve AK Partili Başkan Soylu sert çıkışmalarıyla gündem olan Menderes’te bu kez de pankart krizi patlak verdi. Altıntepe Mahallesi’nde İZBETON ekiplerinin yol yapım çalışmaları nedeniyle asılan iki pankart CHP ile AK Parti'yi karşı karşıya getirdi.

O ilçede bu kez de ‘pankart’ krizi: CHP den sert tepki, AK Parti de jet foto-yanıt!

İZMİR – Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçelerde yaptıkları altyapı çalışmaları AK Partili belediyeler ile kurum arasında krize neden olmaya devam ederken, Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun sert çıkışlarıyla sık sık gündem olan Menderes’te bu kez de pankart tartışması patlak verdi.

Altıntepe Mahallesi’nde İZBETON ekiplerinin yol yapım çalışmaları nedeniyle astıkları pankartın üzerine İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya teşekkür pankartı asıldı.

Altıntepe Mahalle Sakinleri tarafından asıldığı iddia edilen pankarta CHP Menderes’ten sert tepki geldi.

CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala mahallelinin pankartın ‘mahalle sakinleri adına’ asılmasından rahatsız olduklarını kendilerine ilettiklerini belirterek “Bu mahallelinin teşekkürü değildir. Burada Soylu’nun hizmet fırsatçılığı yapmaya çalıştığını düşünüyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun geçtiğimiz yıl kar yağışından seraları büyük hasar gören Altıntepe Mahallesi’nin yollarını asfaltlama sözü verdiğini hatırlatan İlçe Başkanı Ahmet Pala, “Menderes Ordulular Derneği Yöneticileri de geçtiğimiz günlerde Başkan Kocaoğlu’nu ziyaret etmiş ve Aziz Başkan onlara asfaltlama çalışmalarının başlayacağı müjdesini vermişti. Mahalle büyük arazilerde tek tek evlerin olduğu geniş bir bölge. Büyükşehir her yere hizmet götürürken Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ‘çukur polemiğiyle’ bu hizmetleri karalamaya çalışıyor ama bu pankartı astırarak kendiyle çeliştiğini gösterdi. Demek ki neymiş Büyükşehir, Menderes’in ova yollarına bile hizmet götürüyormuş” diye konuştu.

‘SOYLU, SÖYLEM VE MESAJ DEĞİŞTİRDİ’
Başkan Soylu’nun Büyükşehir’in yaptığı tüm çalışmalardan kendine pay çıkarmayı adet haline getirdiğini belirten CHP’li Pala eleştirilerini şöyle sürdürdü: “Soylu, Menderes’e yapılan her çalışmayı karalamaya, yersiz ve yetersiz eleştirilerle siyasi rant sağlamaya çalışıyor. ‘Büyükşehir çukur açtı, ilçe belediyesinin hizmet etmediği düşünülsün diye bilinçli kapatmıyor’ söylemleri ve tezi tutmayınca şimdi de ‘Büyükşehir hizmet yapıyor ama benim çabalarımla’ mesajları vermeye mi çalışıyor? Büyükşehir Belediyesinin yaptığı bir yol çalışmasında ilin valisinin adının da pankartta yer alması halkın tepkisine neden oluyor. Sayın Soylu, İzmir’de İzmirlinin seçtiği başkanın kim olduğunu unutuyor ama halk bunu ona hatırlatır. Menderes ilçesine her türlü yatırım ve hizmet kimin tarafından yapılırsa yapılsın desteklediğimizi, arkasında olduğumuzu bir kez daha belirtiyorum. Son olarak, Büyükşehir Belediyesiyle polemiğe girmek yerine birlikte Menderes için en iyi hizmeti üretme çabasında olmanın Menderes halkı için çok daha iyi olacağını düşünüyorum.”



AK PARTİ'DEN JET FOTO YANIT! 
Pala’nın açıklamalarına AK Parti cephesinden jet yanıt geldi. AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada Pala’nın çıkışına ‘foto-cevap’ verdi. 

AK Parti İlçe Başkanı İmre Mahallede Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Valilik-Menderes Belediyesi işbirliği ile yapılan çalışmaların fotoğraflarla kıyaslandığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 
Sayın Pala yine yalan beyanlarıyla vatandaşlarımızın kafasını karıştırmaya devam ediyor. Altıntepe Mahallemize sözde hizmet yaptıklarını açıklayan Pala, valiliğimiz ve belediyemizin yaptığı ortak yol yapım çalışmalarını kendi işleri gibi göstererek herkesi kandırmaya devam ediyor. Sayın Pala’ya soruyorum? Menderes’in içini ve mahallelerini köstebek yuvasına çeviren senin partinin belediye başkanı değil mi? Sen aynı zamanda Menderes’te oturuyorsun. Bu sorunları 5 aydır Büyükşehir Belediyesi’ne ilettin mi? Altıntepe’de yapılan sıcak asfalt çalışmaları ve kanal çalışmalarını kim yaptı? Yine Altıntepe’de ki bozuk yolların sorumlusu kim? Aylarca arabanı park ettiğin eski kaymakamlık yanındaki su patlağını bile yaptıramayacak kadar duyarsızsın. Menderes’te oturup Menderesle dertlenmeyen, vatandaşın sıkıntısını kendi sıkıntısı gibi görmeyen biri olarak hemşehrilerimizi kandırmaktan artık vazgeç!

 

 
11 kişinin öldüğü jet faciasının sırrı çözülüyor!
 
İzmir'in 'Sakin Şehir'i Genel Başkan'ı ağırladı!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Pelo 12 Nisan 2018 Perşembe 00:14

MENDERES PALA DIR PALA KALACAK.UYMADI AMA OLSUN YİNEDE.AŞIĞIZ SANA AMET ABİ.

Yorumu oyla      0      0  
Mala kardeş 11 Nisan 2018 Çarşamba 23:47

Bence Ahmet PALA İBB BAŞKANI OLMALI AZİZ BEYDE CUMHURBAŞKANI OLMALI TÜRKİYE BU ŞEKİLDE DÜZE ÇIKAR.AYDINLIK YARINLARIN LİDERLERİ BU KİŞİLERDİR.BU İNSANLAR ÜLKEMİZİN NADİR YETİŞTİRDİĞİ ŞAHSİYETLERDİR VE TÜM TÜRKİYENİN AVRUPANIN VE ORTADOĞUNUN TAKDİRİNİ KAZANMIŞ İNSANLARDIR .AHMET PALANIN VE AZİZ BEYİN BIRAKIN MENDERESİ ÜLKEMİZE YAPTIĞI HİZMETLERİ GÖRMEYENLER KÖR OLURLAR.BU İNSANLAR BU ÜLKEYE ZEKATLARINI ÖDÜYORLAR.

Yorumu oyla      0      0  
Salih kesmer 11 Nisan 2018 Çarşamba 17:23

Bülent baskan yeter artik şov yapma icraat yap sana oy veren ellerim kirilsin menderes 20 sene geriledi....

Yorumu oyla      0      0  
Mehmet soysal 11 Nisan 2018 Çarşamba 17:21

Ilce belediye ne zamandan beri kanal calismasi yapiyor... menderes belediyesi bulent soylu ve ekibi gercekten belediyeciligi bilmiyor...okulun arkasina aylardir 3 tas dosiycek yatip kalkip resim cekiliyor :))) neyseki insanlarimiz bu beceriksiz belediye yonetimini goruyor menderesimizden 5 sene caldilar 2 park disinda elle tutulur hizmetleri yok..onlarinda maliyetleri gülunç... ozdereyi ellerine yuzlerine bulastirdilar. Hangi isi adam akilli yaptilar hani saglik bakanliginin hastanesiyle ovunuyorlardi atip tutuyorlardi 4 sene oldu nerde noldu?? Sirf laf icraat sifir.. halkimiz bunlari goruyor sayin soylu bu gunlerinin tadini cikart...

Yorumu oyla      0      0  
invisible 11 Nisan 2018 Çarşamba 15:57

Masal projesi . Bilen bilir

Yorumu oyla      0      0  
Menderesli 11 Nisan 2018 Çarşamba 15:31

Vatandaşı kandırmaktan başka bir şey değil büyükşehirin yaptığı

Yorumu oyla      0      0  
Göreceli 11 Nisan 2018 Çarşamba 15:29

Göreceli kardeş dur seyret bak bu Başkan soylu daha atomu parçalıcak.

Yorumu oyla      0      0  
Ay yu 11 Nisan 2018 Çarşamba 14:57

Bir zamanlar toz konduramadıklarım şimdi kirden görünmez olmuş.

Yorumu oyla      0      0  
Göreceli 11 Nisan 2018 Çarşamba 13:47

Biri buyuksehire digeri valiye kendini begendirme derdinde. Marsa arac gonderiyolar sanki. Menderes bu kadar basit ustelik kendi bile yapmadikleri islerin reklamına mi kaldi. Nerdesin be ergun baskan

Yorumu oyla      0      0  
İrem 11 Nisan 2018 Çarşamba 12:15

Hersey bu kadar ortadayken yalan söylemeyi nasıl becerebiliyor Soylu anlamıyorum. Sürekli Ahmet Palaya çamur siyaset yapıyor diyor kendisi ne yaptığının farkında bile değil.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ataç Baykal: Babam enkaz halde döndü!
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal, babasının ...
Cumhurbaşkan Erdoğan Deniz Baykal'ı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede tedavi gören Deniz Baykal'ı ziyaret ettiği bildirildi.
CHP İzmir'de gündem sandık: 2019 mesaisi o toplantıyla başladı!
CHP İl Örgütü, 2019’da yapılacak olan seçimler öncesinde sandık güvenliği ...
 
CHP'de kalp krizi!
CHP İzmir’de gündem Konak! 2 aydır Konak…Konak…Konak…Konak!
Bakanlıktan Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Deniz Baykal'ın sağlık durumunun ...
Karamollaoğlu ittifak kararı için zaman verdi!
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, İYİ Parti ve Demokrat Parti ...
 
Erdoğan kürsüye çağırıp 'deizm'i sordu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısının bitiminde Milli Eğitim ...
Kılıçdaroğlu: AYM üyelerine açık çağrı yapıyorum...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 'Bir milletvekilimiz her seferinde aramızda yok ...
AK Parti İzmir Gençlik Kolları'nda İnan dönemi: Devir-teslimde kim/ne mesaj verdi?
AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, İzmir Gençlik Kolları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri