POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
Yerlikaya'dan önemli mesaj: Yerle bir edeceğiz
50 ilde 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme!
50 ilde 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme!
Ankara'da hareketli gece: İşte ayrıntılar!
Ankara'da hareketli gece: İşte ayrıntılar!
Kızılay kurban vekalet ücreti açıklandı
Kızılay kurban vekalet ücreti açıklandı
11 Mart 2024 Pazartesi - 11:37

Ödemiş'te 'Özel' heyecan!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 13 Mart Çarşamba günü Ödemiş’e geliyor. Hükümet Meydanı’nda saat 11.30’da halk buluşmasında Ödemişlilere seslenecek olan CHP Genel Başkanı Özel’i coşkuyla karşılamaya hazır olduklarını belirten CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, “Değişimin ilk adımını yerel seçimlerle atıyoruz. Sesi duyulmayanların sesi olmaya geliyoruz. ‘Fakiri daha fakir yapan bu düzene itirazımız var’ diyerek Hükümet Meydanı’nda buluşuyoruz” dedi.

Ödemiş te  Özel  heyecan!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 13 Mart Çarşamba günü Ödemiş’e geliyor.

- İZMİR İŞ DÜNYASIYLA 'ÖZEL' ZİRVE!... 

Hükümet Meydanı’nda saat 11.30’da halk buluşmasında Ödemişlilere seslenecek olan CHP Genel Başkanı Özel’i coşkuyla karşılamaya hazır olduklarını belirten CHP Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, “Değişimin ilk adımını yerel seçimlerle atıyoruz. Sesi duyulmayanların sesi olmaya geliyoruz. ‘Fakiri daha fakir yapan bu düzene itirazımız var’ diyerek Hükümet Meydanı’nda buluşuyoruz” dedi.

Yurdun dört bir yanında vatandaşlarla buluşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Küçük Menderes havzasındaki halk buluşmaları çerçevesinde 13 Mart Çarşamba günü saat 11.30’da Hükümet Meydanı’ndan Ödemişlilere seslenecek.



Ödemiş’in CHP Lideri Özgür Özel’i bağrına basmaya hazır olduğunu vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Bülent Eker, “Ülkemizi derin uçurumlara, güvenlik tehdidi haline gelen ekonomik krize sürükleyen ve halkımıza söyleyebilecek yeni bir şeyi olmayan mevcut iktidara ilk ve en net uyarı 31 Mart yerel seçimleri olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in öncülüğünde esen değişim rüzgarı halkımıza umut olmuştur. Bu umudu büyütmek üzere yerel seçimler büyük bir adım olacaktır. Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin önceliği halk ve hak olan, liyakate önem veren kadrolarıyla belediyelerde başlayacak bu değişim kısa sürede halkımızın umutsuz ve çaresiz olmadığını gösterecektir. Bizler cennet ülkemizin geleceği için bu gidişata itiraz ediyoruz, onlar halkımızı çaresizliğe sürüklüyorsa ‘Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz varız, buradayız’ diyoruz. Mazotun litresini 41 liradan almaya itiraz eden üreticimizi, kendisine layık görülen 3 bin lira bayram ikramiyesine itiraz eden emeklimizi, beşli çetelerin vergi borçları defalarca affedilirken maaşındaki vergi yüküne itiraz eden emekçimizi, çocuğunun beslenme çantasının boş kalmasına razı olmayan annelerimizi, torpil ve mülakat düzeni yüzünden işsiz kalmaya itirazı olan gençlerimizi, kısacası zengini daha zengin, fakiri daha da fakir yapan bu adaletsiz düzene itirazı olan herkesi ses yükseltmek üzere 13 Mart Çarşamba günü Ödemiş’te Hükümet Meydanı’nda buluşmaya davet ediyoruz. İzmir’de Cemil Tugay, Ödemiş’te Mustafa Turan, halkımızın yüreğindeki umut ışığı olarak 31 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin ‘halkçı, sosyal, önce insan’ diyen belediyecilik bayrağını dalgalandırmaya devam edecektir. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımlarıyla gerçekleşecek Halk Buluşması da bu umudun, bu birlikteliğin, bahar mevsiminin simgesi, sesi duyulmayanların sesi olacaktır. Yerelden genele halkın iktidarı yürüyüşü bu buluşmayla daha da güç kazanacaktır. Haydi Ödemiş; Çarşamba günü 11.30’da Hükümet Meydanı’nda buluşalım” diye konuştu. 

 
Karşıyaka fırsat haftasında kendini yaktı!
 
CHP Karşıyaka Adayı Ünsal sahilde halkla buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslanoğlu'ndan 'Erdoğan mitingi' mesajı ve 'Tugay-Soyer' sorusuna yanıt!
SKM'de gerçekleşen basın toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Aslanoğlu, ...
Tugay'dan Kemalpaşa mesajları: Metronun temelini 5 yıl içinde atacağız!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kemalpaşa'da ...
Özlale'den gençlere güvence, limana özel proje, Basmane Çukuru'na Silikon Vaadisi vaadi!
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Ümit Özlale, ‘Gençlerin ...
 
Önal'dan Bayraklı'ya 450 dönümlük yeşil alan sözü!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, Pazar mesaisinde 3 mahalle ...
Bornova Adayı CHP'li Eşki'den 'tam zamanlı çalışma' sözü!
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Eşki, Belediyesi bünyesindeki çeşitli ...
Baba ocağı Başkan Kırgöz'ü bağrına bastı!
Dikili Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi yeni dönem Belediye ...
 
Tugay'dan yeni 'Soyer' mesajları: Sitemini ve nedenlerini anlattı!
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in sürpriz İstanbul mesaisinin ardından ...
Tugay'dan Erdoğan'a 'yatırım' salvosu, 3 soru ve miting göndermesi!
İzmir Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ...
Tugay'dan, Erdoğan'ın 'İzmir mitingi'ne gönderme: Aydın'dan Manisa'dan...
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Cumhurbaşkanı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri