POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
6 Haziran 2021 Pazar - 17:27

Öğrencisine göz operasyonunu yaptırdı

Göz sağlığı uzmanı, Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, presbyond lazer göz cerrahisi operasyonunu yetiştirdiği öğrencisi Op. Dr. Murat Direl'e yaptırdı. Söyler, “Yıllar önce hocam Prof. Dr. Erol Yıldırım, katarakt operasyonunda nasıl bana güvenmişse, göz sağlığım konusunda ben de öğrencim Op. Dr. Murat Direl'e kendimi emanet ettim. Böylece hem bir geleneği devam ettirdim hem de güvenilir ellerde olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadım" dedi.

Öğrencisine göz operasyonunu yaptırdı

İş hayatında çalışma şartlarının yoğun temposu, genetik rahatsızlıklar ya da yaşa bağlı olarak gelişen pek çok farklı neden farklı göz hastalıklarına yol açabiliyor. Uzmanlar, zamanında önlem alma ve sorunları büyümeden çözümle konusunda yıllık göz kontrollerinin aksatılmamasının önemine değinerek, özellikle gözde batma, yanma, uzağı-yakını görememe, göz kayması, katarakt, sarı nokta gibi göz rahatsızlıklarının teşhisi için hekimlere başvurulması tavsiyesinde bulunuyor. Göz sağlığımızı emanet ettiğimiz hekimler de benzer bir rahatsızlıkta meslektaşlarından destek alıyor.

İzmir Çankaya'da 2004 yılında kurduğu Batıgöz Sağlık Grubu'nu, bugün Türkiye ve dünyada hizmet veren global bir sağlık merkezine dönüştüren Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, başarılı bir hekim olarak 'presbiyopi' yani yakını görememe rahatsızlığı ilgili olarak presbyond lazer göz cerrahisi operasyonunu, kendi yetiştirdiği öğrencisi Op. Dr. Murat Direl'e emanet etti. Op.Dr. Söyler başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşurken, Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'ndeki (GATA) hocası Prof. Dr. Erol Yıldırım'ın bir zamanlar katarakt rahatsızlığında operasyonel süreci kendisine emanet ettiğini hatırlatarak hocasının başlattığı geleneği devam ettirmesinin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

"Yenilikçi tedavi yöntemlerini etkin kullanıyoruz"

Batıgöz Sağlık Grubu olarak profesyonel ekiple Ege bölgesinde başlayan yolculuklarının her geçen gün güven, kalite, deneyim ve 21'inci yüzyıl teknolojilerinin en efektif biçimde kullanılmasıyla sınırlarını her geçen gün genişlettiğini söyleyen Op.Dr. Mehmet Söyler, Çankaya, Balçova ve Şirinyer merkezlerinin yanı sıra Manisa, İskenderun ve İstanbul merkezleriyle her gün binlerce danışana hizmet verdiklerini aktardı. Batıgöz Sağlık Grubu'nun başarısını, yenilikçi tedavi yöntemlerine yatırım yapmaya ve bu teknolojileri en etkin biçimde kullanan hekimlerine borçlu olduğunu vurgulayan Söyler, şöyle davam etti:

"Alanında referans gösterilen uzman hekimlerden oluşan özel bir kadroya sahibiz. ReLEx® Smile Lazer teknoloji ve tedavi yöntemlerini de en efektif biçimde kullanıyoruz. Danışanlarımızın göz sağlığı sorunlarıyla ilgili rahatsızlıklarını tedavi ederken, zaman zaman hekim olarak bizler de bu konuda sorun yaşayabiliyoruz. Kısa bir süre önce ben de bir göz operasyonu geçirdim. Bir zamanlar öğrencisi olduğum sayın hocam Prof. Dr. Erol Yıldırım, katarakt operasyonunda nasıl bana güvenmişse, ben de aynı şekilde bünyemizde yetişen ve öğrencim olan Op. Dr. Murat Direl'e aynı inançla güvendim. Bu sürecin benim için anlamı çok büyük. Göz sağlığı alanında A'da Z'ye her donanıma, teknolojik yetkinliğe ve uzmanlığa sahip olan Batıgöz Sağlık Grubu'nda hekim olmanın yanı sıra, göz operasyonuyla sağlığına kavuşan bir birey olmanın gururunu yaşadım. Hem bir geleneği devam ettirdim hem de güvenilir ellerde olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadım."

 "Hocamızın öğrettikleri ışığında operasyonu gerçekleştirmek büyük bir onur"

Op. Dr. Mehmet Söyler'in öğrencisi olan Batıgöz Sağlık Grubu Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Murat Direl ise konuya ilişkin şu görüşlerini aktardı:

"Op. Dr. Mehmet Söyler, 2012 yılında Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahlar Derneği'nin (ESCRS) İtalya'daki 30'uncu kongresinde canlı yayında katarakt ameliyatı yaparak önemli bir ilke imza atan bir hocamız. Kendisi hem çok başarılı bir göz doktoru hem de göz doktorlarını ameliyat eden, bu camiada büyük saygınlığı olan ve duayen kabul edilen bir isim. 5 yıldır onun öğrencisi olarak bize öğrettiklerinin ışığında, presbyond lazer göz cerrahisi operasyonunu gerçekleştirmiş olmak, benim için büyük bir onur."

 
PKK'nın Mahmur sorumlusu etkisiz hale getirildi
 
Karşıyaka'da yönetim divanla buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye'de son 24 saatin verileri açıklandı
Türkiye'nin 5 Haziran 2021 günlük corona virüs tablosu açıklandı.
Normalleşmede yeni hedef 21 Haziran
Vaka sayılarındaki düşüşle Türkiye'de 1 Haziran'da normalleşme süreci ...
Arjantin'de salgında can kaybı giderek artıyor
Arjantin’de yeni tip corona virüs (Covid-19) vaka ve can kayıplarının ...
 
Fahrettin Koca'dan 'aşı' açıklaması
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından koronavirüs aşılama ...
Çin'den Sinovac aşısına 3-17 yaş aralığında kullanım onayı
Çin, Sinovac aşısının 3-17 yaş aralığında kullanımını onayladı.
Can kaybı 2,5 ay sonra 100'ün altında
Türkiye'nin 4 Haziran 2021 günlük corona virüs tablosu açıklandı.
 
Hasarlı sağlık ocağında deprem korkusuyla hizmet!
İzmir'de geçen yıl 30 Ekim’de meydana gelen 6.6'lık depremin ardından ...
DSÖ: Salgın her yerde bitene kadar...
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Basın Sözcüsü Tarik Jasarevic,ülkeler arasında ...
Türkiye'de son 24 saatin verileri açıklandı
Türkiye'nin 3 Haziran 2021 günlük corona virüs tablosu açıklandı.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri