POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den, Göztepe için tebrik!
Özgür Özel'den, Göztepe için tebrik!
Nijerya'da bombalı tuzak: 25 kişi öldü
Nijerya'da bombalı tuzak: 25 kişi öldü
'Enflasyon 2026'da tek haneye düşecek'
"Enflasyon 2026'da tek haneye düşecek"
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
24 Mart 2024 Pazar - 08:30

Özel'den o slogana ayar, AK Parti'ye tepki: Kimse İzmirli'nin aklıyla alay etmeye kalkmasın!

CHP Genel Başkanı kentteki pazar mesaisine Foça'daki halk buluşmasıyla başladı. AK Parti seçmenine seslendiği sırada atılan 'İnadına CHP, inadına sol' sloganları üzerine konuşan Özel, " Ben diyorum ki 'Bu kadar yoksulluğa tepki verilmezse acı reçete 1 Nisan'da içirilir' ondan sonra o slogan olmaz. Ondan sonra olacak slogan: Birleşe birleşe kazanacağız!" dedi. Özel ayrıca AK Parti'nin Adayı Dağ'ın içkili mekan ziyaretlerini eleştirerek, "Kimse İzmirli'nin aklıyla alay etmeye kalkmasın" dedi.

Özel den o slogana ayar, AK Parti ye tepki: Kimse İzmirli nin aklıyla alay etmeye kalkmasın!

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkanı Özel pazar mesaisinin startını Foça’dan verdi.  

Özel Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı’nı dolduran kalabalığa seslendiği halk buluşmasında önemli mesajlar verdi. 

CHP Genel Başkanı Foça’yı, “Hepinizi gönlünüzdeki, gözünüzdeki ışıltıyla, yüreğinizdeki vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisiyle selamlıyorum” sözleriyle selamlarken, alandaki bariyerler konusunda uyarıda bulundu. Özel ardından “Şimdi burada bir belediyecilik dersi olacak” diyerek Foça’nın önceki dönem Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve CHP’nin yeni dönemdeki Adayı Saniye Bora Fıçı’nın alanda birlikte olmalarına vurgu yaptı. 

“HERKES BAKSIN, CHP’LİLİK NEYMİŞ GÖRSÜN”
CHP Genel Başkanı, “CHP herhangi bir parti değil. Tayyip Bey’in zengin bir avukat arkadaşının bürosunda kurduğu bir parti değil. Konjonktüre göre kurulmuş bir parti değil. Zaruretle, kanla kurulmuş bir parti. İstanbul’a işgal donanmaları geldiğinde birilerinin çok sevdikleri kırmızı halılar seriyordu, bizim ki Kartal İstimbotu’nun üzerine çıkmış yanındaki yaverine  ‘Üzülme çocuk, geldikleri gibi gidecekler’ diyordu. Sonra ne oldu, o işgal donanmalarına davet çıkaranlar Yıldız Sarayı’nın arka iskelesinden İngiliz zırhlısına binip kaçtılar, bizimki Bandırma Vapuru’na bindi, vatanı kurtarmaya gitti. Sizi buraya getiren ne? Rant mı var? Yok. Bizim zamkımız, tutkalımız, harcımız vatan, millet, Atatürk sevgisi. O yüzden hangi görevi yaparsak yapalım nasıl geldiğimiz değil nasıl gideceğimiz önemlidir. Bugün Saniye Hanım’ı aday olarak destekliyoruz, partililiğini görevi bıraktığı gün göreceğiz. Ama belediyeciliğine, örgütteki emeğine, yetişmişliğine sonuna kadar kefilim, arkasındayım. Ama iki yanında önceki 2 belediye başkanı var. İşte herkes baksın, CHP’lilik neymiş görsün!” dedi. 

FIÇI’YA ÖVGÜ MESAJLARI 
CHP’nin Foça Adayı Fıçı’yı öven Özel, “Saniye Fıçı hepinizin bildiği çocuk gelişimi ve eğitimi uzmanı, özel bir kuruma sahip, 4 yıl boyunca İzmir Ticaret Odası’nda yöneticilik yapmış, iş dünyasıyla son derece ilişkili, Foça gibi bir kentin önümüzdeki dönem dış kaynak bulmasında katkı sağlayacak, Foça’nın doğasına sahip çıkan, kültürüyle turizmiyle Türkiye’nin en çok tercih edilen ilçesi olmasına olanak tanıyacak önemli projelerin sahibi… CHP’nin cumhuriyet tarihi boyunca 6 kadın belediye başkanı, bu dönem 9 kadın belediye başkan adayını seçilecek yerlerden gösterdik. Foça’nın ilk kadın belediye başkanını seçecek olan sizlere emanet ediyorum onu” diye konuştu. 

Özel şöyle devam etti: CHP cumhuriyetin ilk yüzyılına kurtuluşla başladı. Gazi Mustafa Kemal kurultaylarını, kongrelerini yaparak, rıza üreterek büyük bir yola çıktı. İlk 100 yılda inanılmaz devrimler oldu. Bu devrimlerin hepsi birbirinin ayrılmaz parçasıdır. Kadına seçme ve seçilme hakının dünyadaki gelişmiş ülkelerden 40-50-60 yıl önce verilmesi nasıl bir büyük bir devrimcinin nasıl büyük bir devrime kalkıştığının göstergesi. Kadına miras hakkının,  söz hakkının, seçme-seçilme, nafaka haklarının, eşit yurttaşlık haklarının büyük bir devrimci öngörüyle verildiği süreç cumhuriyetin ilk yıllarının en önemli süreciydi. Şimdi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi ikinci yüzyıla girdi. Mayıs seçimlerinde sonuca çok üzüldük, birinci yüzyılın son seçimini kaybettik. Ama hepimizin bir görevi var. Yılmamak, üzülmemek ve tükenmemek. İkinci yüzyıla partimiz büyük bir değişimle, büyük bir dönüşümle girdi. İkinci yüzyılın ilk sandığı hafta bu saatlerde şekillenecek. Bu yerel seçimden çıkacak sonuç geneldeki iktidarı dengeleyen, ezilenlere, emeklilere, emekçilere, yoksullara sahip çıkacak bir sosyal demokrat iktidar için, güçlü bir ana muhalefet partisi için ve cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde iktidara gelecek kadrolara güç vermek sizlerin elindedir. 

“GELECEK DÖNEM İZMİR’DE 15 KADIN ADAY OLACAK”
Biz CHP olarak hep birlikte, eskisiyle yenisiyle, önceden görev yapanlarla gelecekte görev bekleyenlerle bir bütün olarak mücadele ediyoruz. Önceki dönemde görev yapmış tüm arkadaşlarımızı eğer baba ocağını terk etmediyse bir bütün olarak sahipleniyoruz. Önceki dönem görev yapan herkese en üst düzeyde vefamızı gösteriyoruz. Bir partinin vefası ilkinden sonuna kadar, yani Atatürk’ün ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisini iktidar yaparak gösterilir. Cumhuriyetin birinci yüzyılındaki devrimlerden en önemli bir tanesi kadına verilen haklar. İkinci yüzyılda da bu partinin gençleşmeye ve kadınların eşit temsiline çok ihtiyacı var. Böyle bir devrim başlayacaksa bu devrim İzmir’den başlayacak. Emin olun attığımız adım yani seçilecek yerden 9 kadın aday, sadece nüfusu mütevazi yerler değil İzmir’in en büyük 4 ilçesinden 3’ünde kadın adaylar göstererek önemli bir adımı attık. İzmir’de 12 tane 40 yaş altı genç aday var. Bu da bir ilk adım. Özgür Özel CHP’de genel başkan oldukça değişim, dönüşüm, gençleşme ve kadınlara eşit temsil diyen biri olarak gelecek sefer İzmir’de 15 erkek aday varsa 15 de kadın aday olacak. Adayların yarısı 40 yaş altıysa yarısı 40 yaş üstü olacak. Tecrübeyle deneyimi gençliğin enerjisiyle, erkeklerin güçlerini, enerjilerini kadınların zekasıyla, cesaretleriyle birleştireceğiz. Türkiye bıyıklı, yaşlı erkek partilerden her yaştan gençlerimizle ve kadınların yarı yarıya söz sahibi olduğu bir parti olarak ayrışacağız. Bu başlayacaksa da İzmir’den başlayacaktı, hepimize emanetimdir. 

İKTİDARA EKONOMİ SALVOSU! 
CHP Genel Başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: AK Parti geldiğinde en düşük emekli maaşı 1.5 asgari ücretti. Düzeni bozmasa bugün 26 bin lira olacaktı, ama emekliler 10 bin lira alıyor. İzmir’deki kira ortalaması 15 bin liraya çıkmış durumda. Emekli edindiği bir evi yoksa kira varsa aç kalacak, karnını doyursa sokakta kalacak. Emekli maaşının 1.5 asgari ücret ettiği günlerde 8 çeyrek altın alınıyordu, bugün emekli maaşıyla 2.5 çeyrek altın alınıyor. Her emekli her ay 5.5 çeyrek altın kaybediyor. Diğer yandan Sayın Genel Başkanımızın önerisiyle önce karşı çıkıp sonra vermeye başladıkları bayram ikramiyesi 2018 yılında bin liraydı. O bin lira o gün 24 kilo kıyma alırken, bugün verdikleri 3 bin lira sadece 6 kilo kıyma alıyor. Emeklinin ikramiyesinde dahi 18 kilo kıyma kaybı var. Bu kaybın adı zenginlere servet transferidir. 'Biz emeklilere kaynak bulalım' deyince 'Hesap yapıp 1.4 milyar gerekir' dedi, doğrusu dediğinin yarısı. Bu bulamadığı para sadece 2024 5'li çetenin, yol müteahhitlerinin affettiği vergi gelirleri kadar. Emekliye vermediği parayı 5'li çeteye, saray müteahhitlerine veren bir anlayışla karşı karşıyayız.

"AK PARTİ'YE SARI KARTI GÖSTERMENİN ZAMANIDIR"
Foça onun bunun adıyla ilgilenmez, ilgilenecekse Atatürk'ün partisinin, CHP'nin adayıyla ilgilenir. Ama 31 Mart seçimiyle ilgili Foça'daki CHP'liler dışında eski ittifak ortaklarımızdan, gözünde, gönlünde güneş olanlardan, iyi insanlardan, haramdan yalandan bıkmış muhafazakar demokratlardan elbette ki adayımıza oy istiyoruz. Ama AK Partili ama MHP'li olsun hepsinin oylarını istiyoruz. İki şey için istiyoruz. Bir iyi ve güçlü yönetim için. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyum için, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay için. En çok da şunun için istiyoruz, Foça'da, İzmir'de seçimi elbette kazanacağız ama 31 Mart günü sandıklar dile gelip konuştuğunda AK Parti, Cumhur İttifak, 'Belki Foça'yı, İzmir'i kaybettik ama biz yine emekliden oy alıyoruz, köylerden oy alıyoruz, AK Parti'nin kemik seçmeninden oy alıyoruz, kimse maaşa bakmıyor, zamlara bakmıyor gözü kapalı bize oy atıyor' denirse, mayısta oy verenler yine verirse hayat pahalılığının, zamların, zulmün bir maliyeti yok diye düşünecekler. Onun için emekliler, emekçiler, çiftçiler bu seçimde AK Parti'ye sarı kartı göstermenin zamanıdır. AK Partililer için de söyleyeyim, çantada keklik olmadığınızı, zamlardan yıldığınızı, bu maaşla geçinemediğiniz, hak ettiğiniz destekleri alamayıp çiftçilikle geçinemediğinizin yolu bu yerel seçimdir. Bu yerel seçimde Foça'da size dayatılan adaya oy vermek yerine ekonomik şartlara olan isyanınızı dile getirmek, Foça'da zaten değişmeyen seçim sonucuna rağmen diğer tarafta en doğru mesajı vermek için hepinizi CHP'ye, Saniye Hanım'a oy vermeye davet ediyorum. 

"OLACAK SLOGAN: BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ"
Özel, "İnadına CHP, inadına sol" sloganları üzerine de, "Bu seçim sağ-sol seçimi değil, iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi, bu seçim pahalılıktan bıkmış, bıçak kemiğe dayanmış, yoksullaştırılmış milyonların hükümete isyan seçimi. Slogancıyı değiştirin. Ben diyorum ki 'Bu kadar yoksulluğa tepki verilmezse acı reçete 1 Nisan'da içirilir' ondan sonra o slogan olmaz. Ondan sonra olacak slogan: Birleşe birleşe kazanacağız! 

"KİMSE İZMİRLİ'NİN ALAY ETMEYE KALKMASIN"
Gençlere seslenen Özel, "Maalesef mayıs ayında ülke iktidar değiştiremedi, konserleri, festivalleri yasaklayanlar değişmedi. Ecevit'in verdiği 300 lira öğrenci bursu ile 500 boyoz alınıyorken bugünün 2 bin lirasıyla 200 tane alınabiliyor. Öğrenci kredisinin 2.5 kat değersizleştiğini gençler biliyor. Sürekli hakaret eden, yaşam biçimine müdahale eden, kimin ne yiyeceğine ne giyeceğine Türkiye coğrafyalarında karışan ama şimdi İzmir'de rozeti çıkararak, genel başkanının resmini asmayarak, bıyığına keserek bir yarışa girenler var. Gece 10'dan sonra alkol satışı yasağı görüşülürken, '8'den sonra satılmasa, hiç satılmasa ne olur?' diyen aday gelmiş şimdi içkili mekanları geziyor, 'Gelirsek karışmayız' diye. Bunların bir şehre ne yapacaklarını söylediklerine göre değil başka şehirlerde ne yaptıklarına göre değerlendirin. Bu adayı buraya yollayan Recep Tayyip Erdoğan değil mi? Boğaziçi Üniversitesi'ne ne yapıyorlar? Rektör yarışında hepsi haz etmediği adaylar olduğu için OHAL sırasında kanunu değiştirdi, rektör atama yetkisini tek başına kendi aldı. Atadığı rektör Boğaziçi'ne geldi, neler yaptı gördünüz! 4 öğrenciyi hapse attı, 3 tanesi şimdi yurt dışında. Boğaziçi'ne geldiklerine öğrenci kulüplerini kapattılar, sergileri, konserleri yasakladılar, öğrencilerin ne yiyip ne içtiğine kadar karıştılar. Mezunları, eski öğretim görevlilerini kampüse sokmuyorlar. Dünyanın en özgür üniversitelerinden birini açık hava cezaevine dönüştürdüler. Türkiye'nin gözbebeğinin canına okudular. Boğaziçi'ndeki rektörü kim atadıysa Hamza Dağ'ı da o atadı. İzmir'e kayyum atamaya çalışıyorlar, buna İzmir geçit vermeyecek. Çok demokratsa Hamza Dağ rektör olarak Boğaziçi'ne ata, 6 ay bir demokratlık taklidi yapsın Hamza Dağ! Biz yıllardır yönettiğiniz belediyelerde nelerle övünüyorsunuz biz biliyoruz. 20 yıldır bir tane alkol ruhsatı vermemiş, bununla övünüyor. Ama İzmir'e gelince koyuyor efkarlı bir müzik, meyhaneleri geziyor beyefendi! O yüzden kimse ama kimse İzmirli'nin aklıyla alay etmeye kalkmasın" diye konuştu. 

ÇİFTÇİNİN DURUMU VE ÖĞRETMENLER ÜZERİNDEN ELEŞTİRİ SELİ 
Özel şöyle devam etti: Foça alınını toprağa dayayan çiftçilerin, balıkçılıkla geçinen, rızkını mavi denizlerden toplayanların kentidir, biz yemeklerimiz yiyip ayrıldığımızda lokantalarda sabahlara kadar temizlik yapan emekçilerin de kentidir. Böyle olunca Foça'yı yerlisiyle, yabancısıyla, burada doğanla, burada doyanla, burada yaşayanla ve muhteşem ev sahipli nedeniyle büyük bir saygıyla selamlıyorum. Mazotun 44 lira olduğu bir noktada tarımla uğraşmak çok zor. AB tüm kaynaklarının yarısını tarım için tahsis ediyorken, Türkiye'de tarım kanunundaki yüzde 1'lik teşvik dahi uygulanmıyor. Çiftçiye verilen desteklerin tamamı 85 milyar kadardır. 170 milyarlık hak edilen destek ise çiftçi yerine kur korumalı mevduata, geçiş garantili otobanlara ödenmiştir. Çiftçi 7 kilo buğday satıp 1 kilo mazot alamadığı günlere gelmiştir. Her seferinde aşağıladığı, 'Al ananı da git' dediği köylüyü yeniden milletin efendisi yapana kadar arkasında duracağız. Tayyip Bey geldiğinde 80 bin öğretmen vardı, 'Madem atamıyorsun neden okutuyorsun' diyordu. 20 yılın sonunda 1 milyonun üzerinde atanmayan öğretmen var. Hayatı algı olduğu için atanamayan öğretmen diyor. Çok istemiş de atamamış gibi. Geçen seçim öncesi söz verdi, mülakatı kaldıracaktı, seçimi bitirdi, devam etti. Mülakatsız olmaz diyorlar. 

FOÇASPOR TALİMATI! 
Özel ayrıca, "Foçaspor'la ilgili talep yok, atkı yok, bu bir ilk. Birinci amatöre düşürmüşsünüz, elinize sağlık. Saniye Başkanım Foçaspor'a destek verelim, bir tane kadın futbol takımı da kuralım. Kadın futbol takımının arkasında duralım, Foçaspor'u da amatör ligden kurtaralım. Bundan sonraki süreçte gençler, kadınlar, Foça ne istiyorsa sen onların yanında dur, biz CHP olarak arkandayız" dedi. 

"TÜRKİYE İTTİFAKI KAZANACAK"
Özel sözlerini şöyle tamamladı: CHP korkunun ittifakına karşı, kötü söz ittifakına karşı, Hizbullahçılarla birleşen, kadın haklarına saldıran, nafaka vermek istemeyen, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkan ittifaka karşı, sosyal demokratlarla, muhafazakar demokratlarla, milliyetçi demokratlarla, Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkeziyle, tüm demokratlarla birlikte Türkiye ittifakıdır. Foça'da Saniye Fıçı kazanacak, Foça kazanacak, Cemil Tugay kazanacak, İzmir kazanacak, Türkiye İttifakı kazanacak, Türkiye kazanacak! 



TUGAY FOÇA VİZYONUNU ANLATTI

CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cemil Tugay da halk buluşmasında kürsüye çıktı. CHP’nin Büyükşehir Adayı Tugay, “Şunu bilmenizi isterim, burada çok değer verdiğim dostum, arkadaşım, yakınım oturuyor. Onlarla yıllardır hep Foça’yla ilgili şunu da yapsak, bunu da yapsak diye konuşurduk. Ne mutlu bana ki İnşallah önümüzdeki pazar akşamında sonra Foça’ya hizmet etmenin onurunu yaşayacağım. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime benim hiçbir şüphem yok. Şöyle bir genel bakışla ne düşündüğümü söyleyeyim, Foça doğasını, kıyılarını korumamız gereken bir yer, tarımına destek vermemiz gereken bir yer, turizm açısından gözümüzün bebeği gibi özenmemiz gereken bir yer. Bunlarla ilgili neler yapacağımız belli. Önce tertemiz bir Foça istiyoruz, daha yeşil bir Foça istiyoruz, enerjisi temiz yöntemlerle üreten bir Foça istiyoruz, kıyı balıkçılığına destek vermek istiyoruz. Foça’ya dışarıdan gelen herkes pırıl pırıl bir Foça görsün istiyoruz. Bunu başarırken aynı zamanda Foça’da yaşayan insanlarımızın kentin kültürüne verdiği önemi gözeteceğiz. Yıllardır CHP’nin insanlarımıza sunduğu sosyal belediyecilik hizmetlerini de büyüterek sürdüreceğiz. Halkımızı asla yalnız bırakmayacağız. Oluşturacağımız sosyal mekanlarla Foça daha keyifle yaşanan bir yer olacak. Bu süreçte Saniye Başkanımızla her zaman birlikte olacağım” ifadelerini kullandı. 

“HERKES İÇİN DAHA YAŞANABİLİR BİR FOÇA YARATACAĞIZ”
Halk buluşmasında CHP’nin Foça Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı da bir konuşma yaptı. Fıçı konuşmasında, “İyi ki varsınız, iyi ki CHP’liyiz, iyi ki cumhuriyet ve Atatürk değerlerine saygıyla bir araya geldik. Foçamızın bir köyünde o dönemin imkansızlıklarıyla yetişen bir kız çocuğu olarak Foçamızın evlatlarına, köylü kadınlarımıza ilham kaynağı olmak ve cumhuriyetimizin 100.yılını henüz geçmişken CHP’nin Foça tarihindeki ilk kadın belediye başkanı olacak olmanın gururunu sizlerle paylaşmak istiyorum. İlk günden itibaren yan yana yürüyeceğiz, sizlere soracağım, sizleri dinleyeceğim ve sizlerle birlikte çalışacağım. Foçamızı kadın eliyle, dürütlüğümüzle, çalışkanlığımızla yeni baştan yaratacağız. Eminim ki Foça’da yaratacağımız bu umut seli önce İzmir’i sonra tüm Türkiye’yi saracak. 1 metrekaresini bile satmadan Foça’yı en iyi hizmetle güçlü hale getireceğiz. Mal varlığı küçülen değil aksine sürekli büyüyen bir belediye yaratacağız. Emekçi kardeşlerimizi enflasyonun altında ezdirmeyeceğiz, proje ve planlarımızla Foça’yı İzmir’in incisi, Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağız. Herkes için daha yaşanabilir bir Foça yaratacağız” diye konuştu. 

 
İzmir'de sokak ortasında kadına şiddet!
 
Rusya'dan Ukrayna'ya yoğun hava saldırısı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Seçmen 24 Mart 2024 Pazar 11:05

Miting ne zaman miting.halk buluşmasını adaylar yapar.miting genel başkan yapar.ama bekleyecekleri kalabalığı toplayamazlar tedirginliği yaşıyorlar ondan yapmıyorlar .hani bugün iyi partiden 1500 kişi CHP ye katılacaktı gerçek olmayınca vaz geçildi.kimsenin inandığıda yoktu zaten iyi parti karşıyakada güçlü bir parti değilki CHP de aday gösterilen kadın aday şanslı iyi partide kalsaydı hiçbirşey olmayacaktı.nasıl olsa CHP kendi parti emekçilerini rahat harcar ve geldi adaylığı kaptı.ve örgüt sesiz kaldı tıpış tıpış gidip oy verecekler.üye olarak iyi partiye oy verirmiyim düşünecem. Çünki kadın yıllardır sağda siyaset yapıyor.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze tepkisi
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in ...
AK Parti Konak adayı Çankırı 'can dostu' projelerini tanıttı
AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, sahipsiz ...
Özel'in İzmir ziyaretlerini eleştirdi: Korku istismarcılarına prim vermeyin!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
 
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Çiftçioğlu'ndan engelsiz projeler!
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon ...
Tugay'dan ekonomi vaatleri: İzmir'e yeni sanayi bölgeleri kuracağız!
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, İzmir’de ...
Aslanoğlu'ndan Dağ'a 'Karşıyaka' soruları: '3. lig takımına stat yapılır mı?' dediniz mi?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal ...
 
CHP Lideri'nin sözlerine yanıt: Bana olan sevgisi ve paniği artıyor!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Baktığımda ...
CHP'li Duman'dan Buca trafiğine 5 kritik dokunuş!
CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, Buca'da trafik yükünü azaltacak ...
Çiğli Başkan adayı Yıldız sosyal projelerini paylaştı
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; ilçe halkının en çok ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri