POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinden detaylar!
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinden detaylar!
MSB duyurdu: 13 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 13 terörist etkisiz hale getirildi
Edanur'un ölümünde İBB çalışanlarına gözaltı kararı
Edanur'un ölümünde İBB çalışanlarına gözaltı kararı
Rusya, Zelenskiy’yi arananlar listesine koydu!
Rusya, Zelenskiy’yi arananlar listesine koydu!
18 Şubat 2019 Pazartesi - 10:25

Romanlar'dan Batur'a coşkulu karşılama

Ege mahallesinde gerçekleşen Roman vatandaşlarla buluşma toplantısı, mitinge dönüştü. Roman vatandaşların coşkulu karşılaması ile şölen yerine dönen Ege mahallesi Batur’u, ‘Başkan Batur’ sloganları ile karşıladı.

Romanlar dan Batur a coşkulu karşılama

CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur’un, Ege mahallesinde gerçekleşen Roman vatandaşlarla buluşma toplantısı, mitinge dönüştü. Roman vatandaşların coşkulu karşılaması ile şölen yerine dönen Ege mahallesi Batur’u, ‘Başkan Batur’ sloganları ile karşıladı.

BATUR’DAN İŞ, AŞ, EĞİTİM SÖZÜ
CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur’ için düzenlenen ve CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu Bedri Serter, Kani Beko ile CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu’nun katıldığı Ege Mahallesi Roman buluşması büyük bir mitinge dönüştü. Meşaleler ve bayraklar ve sloganlar eşliğinde mahalle girişinde karşılanan Batur, etkinlik alanına vatandaşların yoğun ilgisi ve coşkusu ile birlikte yürüdü. Yoğun alkış ve sloganlar eşliğinde konuşma yapmak için sahneye çıkan CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur,  ‘Sorunlarınızı biliyorum. Çözümlerimle geliyorum’ dedi. Batur “İzmir'imizin Türkiye'mizi güzel insanları, değerli dostlarım. Bugün burada konak belediye başkanı adayı olarak sizlerle beraber olmaktan, İzmir’imizin güzel insanları ile bir arada olmaktan gurur duyduğumu ve sizlerle yol yürüyeceğimi bilmekten mutluluk duyduğumu söylemek isterim. Sizin sorunlarınız çok fazla biliyorum. Çocuklarınızın sorunları var. Eğitim sorunları var, iş sorununuz en önemlisi.. Gençlerimiz iş sorunlarını kullanarak başka yönlere sevk eden anlayışa bir son vereceğiz. Burada mesken sorunuz var . Buradaki topluma yakışmıyor. Bununla ilgili büyükşehir belediyesi bir çalışma yapıyor. Bu çalışmayı inceleyeceğiz. Hiç kimsenin hakkı yenmeden, mağdur edilemeden yerine getireceğiz. Kentsel dönüşüm bizim işimiz. Bakın tüm afişlerime. Benim adımın üstünde mimar yazıyor. Narlıdere’yi mimar gözüyle ve bakış açısıyla bugünkü modern haline getirdik. Sizinde en doğal hakkınız olan barınma hakkınızı çözeceğiz. En iyi dönüşümü Narlıdere’de yaptım. Gidip bakabilirsiniz. Ben sorunlarınızı biliyorum ve bu sorunları çözeceğim.Daha özgür bir mahalle için, yaşam biçimlerimize müdahale olmaması için 31 Mart’ta bir karar verecekseniz. Bunu iyice bir düşünün. İzmirliler yaşama biçimlerine önem verir. Biz buna çok önem veririz. Özgürlüklerimize sahip çıkmak için hep birlikte olmamız, birbirimize destek olmamız lazım. Konak belediye başkan adayına sahip çıkacağınız dan hiç kuşkum yok. Size Abdül Batur sözü; buradaki tüm problemlerin çözme noktasında Abül Batur yanınızda olacak. İş sorunu, aş sorunu, eğitim sorununu beraber çözeceğiz. 31 Martta yumruğu bir noktaya vurmamız gerekiyor. %60 oy sözü verdik. O yüzden çalışmamız lazım. Çok çalışmamız lazım. Ege mahallesine yakışan oy oranına %80 dir. Hep birlikte bunu başaracağız size güveniyorum.

BATUR’DAN ROMANLARA SÜRPRİZ PROJE
Ege mahallesi sokaklarını dolduran ve evlerinin pencerelerinden büyük bir coşku ile Batura destek veren Romanlara başkan Batur birde sürpriz proje açıkladı. Batur “Bunu önümüzdeki haftalarda tüm projelerimizle birlikte açıklayacaktım ama bu coşkuyu ve bana gösterdiğiniz ilgiye karşılıksız kalamadım. Ben her zaman sizlerin yanında yakınında olacağım. Her zaman sıkıntılarınızı çözmek için birlikte olacağız. Siz değerli kardeşlerim için bir projemiz var. Bu projeyi hemen hayata geçireceğiz. Bir Roman Kültür Merkezi yapacağız. Bu merkez içinde gençlerle ve çocuklarla ilgili çocuk ve gençlik tiyatrolarını kuracağız. Engellilere dönük projelerimiz olacak. Kültür-sanat anlamında bir şehir tiyatrosu kurulması noktasında çalışmalara hemen başlayacağız. En önemlisi de kısa film yarışmaları yapacağız. Yaşlı bakım merkezi kuracağız” dedi.

MİLLETVEKİLLERİ ROMANLARDAN BATUR’A OY İSTEDİLER
CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu Bedri Serter, Kani Beko ise yaptıkları konuşmalarda “ Batur sizin evladınız. Bizim yol arkadaşımız. Bu mahalleden en az %80 oy bekliyoruz. Zaten size de bu yakışır. Ege mahallesinde parçalanma istemiyoruz. Yumruğu bir yere vurmak lazım. Sizin sorunlarınızı biz biliyoruz, biz çözeceğiz. Halktan yana, adaletten yana olan parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Çözüm istiyorsak, dertlerimize derman istiyorsak, CHP’ye oy vereceğiz. Martın sonu Bahar” dediler.

 
Türkü şöleni: Karşıyaka'ya yıldız yağacak
 
e-Devlet'te yeni dönem: Abonelik iptali kolaylığı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şengül'den Kılıçdaroğlu'na 'ithal aday' yanıtı: Aynaya baksın!
Şengül, "Sayın Kılıçdaroğlu, İzmir'de ithal birini görmek istiyorsa aynaya ...
CHP'li Polat Katip Çelebi'deki 'partizanlık iddiaları'nı TBMM'ye taşıdı
CHP’li Polat, Katip Çelebi Üniversitesi’ne bağlı Çelebi Meslek Yüksekokulu’nun ...
Kılıçdaroğlu'ndan 3 kritik İzmir sorusuna 3 çarpıcı yanıt: Adayı o gün açıklamayacaktık!
Kocaoğlu'nun 1 Ekim 2018'de açıkladığı veda kararından geri adım atarak ...
 
İstifa edecek Yıldırım'ın yerine 5 aday
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ...
CHP'de Ankara'da İzmir trafiği: Meclis listesinde sürpriz isimler!
CHP İzmir’de gözler meclis üyesi listelerinde... İlçelerin listeleri Ankara’da... ...
Erdoğan, yeni askerlik sistemini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de yeni askerlik sisteminin ayrıntılarını ...
 
İzmir yeni meydanına miting gibi açılışla kavuştu: Kılıçdaroğlu ve Kocaoğlu'ndan çarpıcı mesajlar
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük ...
Zeybekci'den Kılıçdaroğlu'nun çıkışına sert yanıt: Saygısızlık!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, CHP Genel ...
Kılıçdaroğlu'nun ‘ithal aday’ çıkışına AK Parti’den jet yanıt
İzmir’de CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun AK Parti’nin İzmir Adayı Zeybekci’ye ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri