POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Korhan Berzeg'in kafatası parçaları da bulundu
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Çukura düşüp can verdi, cenazesi teslim edilemedi
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
18 Mart 2023 Cumartesi - 15:40

Saadet Partisi İzmir'den 'ittifak içinde ittifak' açıklaması: Yüzde 99 üç siyasi parti seçime birlikte girecek!

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Erduran partinin Genel Başkanı Karamaollaoğlu’nun dile getirdiği ‘ittifak içinde ittifak’ formülü için, ‘’Saadet Partisi muhtemelen Gelecek Partisi ve DEVA Partisi ile aynı çatı altında seçime girecek. Yüzde 99 karar verilmiş durumda. Bugün, yarın netleşir. Yüzde 99 üç siyasi parti seçime birlikte girecek’’ açıklamasını yaptı. Erduran ayrıca İzmir teşkilatı içinde Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına karşı bir duruş olmadığını aktardı.

Saadet Partisi İzmir den  ittifak içinde ittifak  açıklaması: Yüzde 99 üç siyasi parti seçime birlikte girecek!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken siyasi partiler de seçim çalışmalarını sürdürüyor.

6’lı Masa paydaşlarından Saadet Partisi de seçim günü yaklaştıkça çalışmalarını hızlandırırken partinin genel merkezi yaşanan krizin ardından 6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayının açıklandığı Genel Merkez olarak kayıtlara geçti.

Adayın açıklanmasının ardından Saadet Partisi içinden bazı gruplar Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına muhalefet ederek karşı çıkışta bulunurken Gerçek İzmir’e açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran ‘Haymana Heyeti’ olarak adlandırılan grubu ‘Dışarıdan maçı seyreden tribünden alkış tutan tipler’ olarak tanımladı.

Erduran İzmir’de Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı bir duruş olmadığını aktarırken, Genel Başkan Karamollaoğlu’nun ortaya attığı ‘ittifak içinde ittifak’ fikrine dair de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erduran DEVA, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi’nin yüzde 99 ihtimalle seçimlere aynı çatı altında gireceğini söyledi.

YÜZDE 99 ÜÇ SİYASİ PARTİ SEÇİM BİRLİKTE GİRECEK!

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran sözlerine ittifak içinde ittifak ihtimalini değerendirerek başladı.

Erduran, ‘’Saadet Partisi muhtemelen Gelecek Partisi ve DEVA Partisi ile aynı çatı altında seçime girecek. Yüzde 99 karar verilmiş durumda. Ufak tefek ayrıntıları vardır bugün, yarın netleşir. Yüzde 99 üç siyasi parti seçime birlikte girecek. İlçelerimizden aday başvuruları yapılmaya başlandı. Son süreye kadar başvuruları alacağız genel merkeze vereceğiz. Onlar arasında mutlaka üç siyasi parti ortak gireceği için bazı elemeler yapılacak belli olduktan sonra alanda ortak çalışmalar yapacağız, Cumhurbaşkanlığı için ise altı siyasi parti ortak olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.

GÜÇ BİRLİĞİ OLUŞTU!

6’lı Masa’da yaşanan adaylık krizini değerlendiren Erduran, ‘’Oradaki olay bir kavga değildi Meral Hanım’ın seçimi daha rahat kazanacak bir aday kafasında oluşan biri isim vardı fakat anketler ortaya konduğunda Kemal Bey’in de kazandığı ortaya çıkınca olay çözülmüş oldu. Meral Hanım ile 6’lı Masa oturdu ve protokole varıldı. Seçmen nezdinde bir kriz yok. Tabanda farklı anlaşıldı bir reaksiyon oluştu ama reaksiyon pozitif anlamdaydı. Daha çok güç birliği oluştu enerji yükselmiş oldu’’ diye konuştu.

TEMEL KARAMAOLLAOĞLU’NUN BİLGELİK FAKTÖRÜ!

6’lı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayının Saadet Partisi Genel Merkezi’nde açıklanması ile ilgili konuşan Erduran, ‘’ Açıklamanın Saadet Partisi’nin evinde olmasının en büyük nedeni Temel Karamollaoğlu’nun abilik faktörü, bilgelik faktörüydü. Bu çok önemli. Kutuplaşan yapıda kutuplaşmayı kıran bir misyondu Saadet Partisi’nin yüklendiği. Saadet Partisi’nin masada olması dışarıdaki algıyı çürüttü. Yoksa Cumhur İttifakı’na kalsa inanalar ve inanmayanlar diye toplumu ikiye bölmüş olacaktı. Burada Saadet Partisi’nin masada olması Cumhur İttifakı’nın oyununu bozan olması anlamında bir de genel başkanımızın tecrübesi abilik ve bilgelik faktörü bizim genel merkezimizde bu olayların yaşanmasına vesile oldu’’ dedi.

İZMİR'DE KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA KARŞI DURUŞ YOK!

Saadet Partisi içinden bazı grupların Kılıçdaroğlu’nun adaylığını istememesi ve karşı açıklamalarda bulunması ile ilgili konuşan Erduran İzmir’de teşkilatı içinde böyle bir karşı duruşun olmadığını açıkladı.

Erduran, ‘’İzmir’de teşkilatlarında en ufak karşı olan bir grup yok. Haymana dediğimiz grup da bizim partimizle bağı olan arkadaşlar değil. Dışarıdan maçı seyreden tribünden alkış tutan tipler. Bunlar çalışmalara katılmazlar sadece dışarıdan fikir beyan ederler. Kadrolarımızda aktif görev alan, çalışan kişiler değillerdir. Kendince ‘biz de Milli Görüş’çüyüz’ diyerek adlarına da Haymana diyerek hükümete çalışan bir grup. Bizim içimizden insanlar değil’’ ifadelerini kullandı.

 

 
Prof. Ercan'dan İzmir ve Karşıyaka'ya uyarı: 300 bin kişi göçük altında kalabilir!
 
İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 47 gözaltı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Zübeyde 20 Mart 2023 Pazartesi 09:09

Saadet partiside diğer oartilerinde en başta yapması gereken millete güvence vermesidir akp giderse yardımlar kesilmeyecek düzen bozulmayacak ama hırsızlık yolsuzluk kayırma liyakatsizliğin biteceğine inandırılmalı insanlar biz gidersek başörtüsü yasağı gelir diye korku salıyorlardı chp hadi yasak olmayacağına kanun yapalım diyince akpnin oyunu bozuldu bunun gibi hileleri bozulmalı

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de esnafın başkanı vekillik için yola çıktı!
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu görevinden ...
CHP'den 'İnce' yorumu: Bu sofrada herkese yer var!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin sözleri sorulan CHP Genel ...
Erdoğan'dan 'Çanakkale Zaferi' mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale ...
 
‘TOKİ arsa satıyor’ tartışmasında Sandal’dan Nasır’a 2 kritik soru!
İzmir’de depremzedelere konut yapılması için rezerv alan ilan edilen Bayraklı’daki ...
Sertel depremzedelere ses oldu: 21 metrekareye sığmıştık, bunu bile çok gördüler!
İzmir depremin ardından Bayraklı konteyner kentte yaşayan depremzedeler, ...
İYİ Parti İzmir'de iki yeni isimden Bezircilioğlu'na ziyaret!
İYİ Parti'ye üye olan 11. Hukuk Dairesi Üyesi Emekli Hakim Avukat Ayşe ...
 
Zengin'den 6284 isyanı: Tehdit mesajları alıyorum!
AK Parti Genel Başkanvekili Özlem Zengin, Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur ...
11 yıl sonra ilk: Bakan Çavuşoğlu Mısır'da
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısırlı mevkidaşı Samih Şukri'nin davetiyle ...
İnce'den 'adaylıktan çekil' çağrılarına yanıt!
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayı olma kararından ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri