POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Genç futbolcunun kahreden ölümü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Kontrolden çıkan otobüs duvara çarptı: 16 ölü
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
Fed mayıs ayı faiz kararını açıkladı
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
MSB acı haberi duyurdu: 1 şehit
31 Mart 2023 Cuma - 11:59

Saldırı sonrası Akşener: Korkmuyorum Recep Bey!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve İBB Başkanı İmamoğlu, kurşunlanan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı önüne gitti. Akşener burada açıklama yaparak, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, " Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey" dedi.

Saldırı sonrası Akşener: Korkmuyorum Recep Bey!

İstanbul Merter'deki İYİ Parti İl Başkanlığı binasına gece saatlerinde ateş açıldı. Bir kurşun kafeterya bölümünde cama isabet etti. Sabah parti binasının açılmasının ardından durum fark edildi, polise haber verildi.

Polis ekipleri kafeterya bölümünde koltuğa saplanmış bir kurşun çekirdeği buldu. Polis saldırıya ilişkin inceleme başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis saldırganı veya saldırganları yakalamaya çalışıyor.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına ateş açıldı - 1İstanbul Zeytinburnu'ndaki İYİ Parti il başkanlığı binasında saldırı sonrası inceleme yapıldı. 

İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığımız kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı." derken olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmalarının sürdüğünü belirtti.

İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu ise, "2023 Türkiye'sinde; nefret dilinin, hakaretlerin, "beni kendinle uğraştırma" tehditlerinin sonucu budur. Bu ülkenin en büyük beka sorunu, bu nefret dilini yaygınlaştıran zihniyettir! Her şeye rağmen yılmayacağız." sözleriyle olaya tepki gösterdi.

''KORKMUYORUM RECEP BEY!''

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen silahlı saldırı sonrası açıklamalarda bulundu. 

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sana cumhurbaşkanı demem lazım ama cumhurbaşkanı böyle konuşmaz. Recep Bey’in tehdidi üzerine partimiz 1. kattan ve 3. kattan kurşunlanıştır.

‘Sen bu işleri yanlış yapıyorsun bayan’ dendi evim basıldı. Bu defa da beni kendinle uğraştırma denildi. Bugün de partimizin İstanbul İl Başkanlığı 2 yerden kurşunlandı.

Türkiye bir kabile devleti olamaz. Bu ucube sistem üzerinden yönetilemez. Siyasi partilerin seçime 1,5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız. Bu seçmene yapılan büyük bir hakarettir. Aziz milletim bu ucube sistemin devamı halinde bugün bize yarın size. Meral Akşener'i korkutacak adam daha anasından doğmadı. Korkmuyorum Recep Bey.

Kadınlar size sesleniyorum; bir erkek siyasetçiye yapılamayan her türlü hakaret, pislik, iğrençlik bana yapıldı, kadın olduğum için!

Siyasette var olan bir kadına bunlar yapılabiliyorsa sizin çocuklarınıza, kızlarınıza neler yapılmıyor hep birlikte görüyoruz. Bu zulmün, pisliğin, iğrençliğin bitmesini istiyorsanız değerli kadınlar 14 Mayıs’ta oylarınızı Millet İttifakı’nda yana kullanacaksınız.

Recep Bey sana sesleniyorum, devri iktidarında yaşamadığım şey kalmadı ama bu günler geçecek, 15 Mayıs sabahı inşallah bir güneş doğacak. 

Sinirin çok bozulmuş, 1,5 ay kaldı, gideceğini yeni anladın, etrafındaki yalaka tayfasına bağırmak yerine bize bağırmayı tercih ediyorsun, bundan kaçış yok, benim tavsiyen papatya çayı içmendir."

 
İzmir'de mahkemeden emsal 'kreş' kararı!
 
AK Parti İzmir'in yeni il başkanından ilk mesajlar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de mahkemeden emsal 'kreş' kararı!
İzmir 5. İş Mahkemesi, kreş açma yükümlülüğüne uymadığını öne sürdüğü ...
İzmir’de otizmli bireyler ve aileleri hakları için yürüyecek
İzmir’de otizmli bireyler ve aileleri, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık ...
İzmir'de zehir tacirlerine çifte operasyon!
Bornova ve Konak ilçelerindeki uyuşturucu operasyonlarında 3,5 kilo esrar, ...
 
İsias Otel soruşturmasında yeni tutuklama
Depremlerde 65 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Otel'in ...
ŞPO'dan İZTO'ya kışla devrine tepki!
Sanayi sitesi yapılmak istenen arazinin devrine İzmir Şehir Plancıları ...
Feci kaza: Aydınlatma direğine çarptı
Karabağlar ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
 
MGK'da sandık güvenliği vurgusu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik ...
Üniversitelerde yüz yüze eğitim için tarih belli oldu!
YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde yüz yüze eğitimin 3 Nisan'da başlayacağını ...
Gazeteci Karabulut son yolculuğuna uğurlandı
Bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Seferihisarlı gazeteci ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri