POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Acun Ilıcalı satın alacağı yeni kulübü duyurdu!
Acun Ilıcalı satın alacağı yeni kulübü duyurdu!
Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi
Tavuk etine ihracat sınırlaması getirildi
Mahzen-35 operasyonlarında 6 ilde 6 suç örgütü çökertildi!
Mahzen-35 operasyonlarında 6 ilde 6 suç örgütü çökertildi!
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi
Simit fiyatında Bakanlığın onayı zorunlu hale geldi
9 Nisan 2019 Salı - 12:24

Sandal mazbatasını aldı ve söz verdi: Vatandaşın her kuruşunun hakkını sormayan namerttir!

Bayraklı Belediye Başkanı seçilen CHP’li Sandal mazbatasını aldı. Sandal, “Vatandaşın her kuruşunun hakkını sormayan Serdar Sandal namerttir. Dünya kenti bir Bayraklı olacak. Açlık, yoksullukla mücadele edeceğiz. Bu kentte kimse yatağa aç girmeyecek. Bu kente yatağa aç giren eğitim masrafları yüzünden okuyamayan birisi olursa o koltuk bana ve meclis üyelerine haram olsun. Yeni bir anlayışla her beraber çalışacağız. Vatandaşa hizmet edeceğiz. Amirimiz vatandaş olacak” dedi.

Sandal mazbatasını aldı ve söz verdi: Vatandaşın her kuruşunun hakkını sormayan namerttir!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimlerinde Bayraklı Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partili(CHP) Serdar Sandal, mazbatasını alarak resmen Bayraklı’nın yeni Belediye Başkanı oldu. Bayraklı İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleşen mazbata törenine CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, İYİ Parti İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yeni başkan Sandal mazbatasını aldıktan sonra belediyenin bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydu ardından ise meclis salonunda konuşma yaptı. Bayraklı’nın Kurucu Belediye Başkanı olan ve 10 yıldır başkanlık görevini yürüten CHP’li Hasan Karabağ’ın devir teslim törenine katılmaması dikkat çekti. Karabağ'ı Belediye Başkan Vekili Fahrettin Orandı temsil etti. 

REKOR ÜZERİNE REKOR KIRACAĞIZ
Meclis salonunda partililer tarafından alkışlarla karşılanan Bayraklı’nın yeni Belediye Başkanı Sandal,  “Siyasal propaganda dönemimizde hizmet etmeye geliyoruz dedik.  Bizim için vatandaşın kimliği, inancı, siyasi inancı çok önemi yok. Bütün arkadaşlarımızın böyle bilmesini istiyoruz. AKP, MHP’ye oy veren arkadaşlarımıza sesleniyorum; Biz gönül kapınızı araladık. Gönüllerinizi açık tutun biz gönüllerinize gireceğiz. Rekorlar üzerine rekorlar kıracağız” dedi.

LİDERİN TALİMATINI HATIRLATTI, ÇALIŞANLARA MESAJ VERDİ
Konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin belediye başkanlarına söylediği talimatı hatırlatarak, belediye çalışanlarına da mesaj veren Sandal,”Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun net bir talimatı vardı: “Herkesi kucaklayıp kimseyi ötekileştirmeyin, 7/24 çalışın.” Yani şunu diyor; Makam odanızda vatandaşı korumalarınızla ayrıştırarak, vatandaşı ötekileştirerek, hor görerek bu siyasal süreci yönetmeyin…” Seçim dönemi boyunca da dediğimiz gibi kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız onların ekmeklerini büyüteceğiz. Görevini yapıyorsa başımız üstüne yapmıyorsa bunun da bir bedeli var. Sürekli bütün hizmetleri vatandaşı ziyaret ederek bizzat ben soracağız. İşi yerinde kontrol edeceğiz. Bütün çalışan arkadaşlarımıza diyorum ki vatandaşlarımıza davranışınız benim davranışımdır. Vatandaş bundan rahatsız olursa, herkes üzülecek. Varsa kapalı kapılarımız hepsini kaldıracağız. Yeni bir anlayış olacak. Hesap vereceğiz, bugünün yarının geçmişin hesabını vereceğiz. Hep beraber olacağız. Vatandaşımızın aldığımız kaynakları savurmayacağız eğer savurursa biliniz ki karşısında beni bulacak” açıklamasını yaptı.

AMİRİMİZ VATANDAŞIMIZ OLACAK
Bayraklı’nın dünya kenti olacağının altını çizen Sandal, sosyal belediyeciliğe yönelik de mesajlar verdi. Sandal, “Vatandaşın her kuruşunun hakkını sormayan Serdar Sandal namerttir. Dünya kenti bir Bayraklı olacak. Açlık, yoksullukla mücadele edeceğiz. Bu kentte kimse yatağa aç girmeyecek.   Bu kente yatağa aç giren eğitim masrafları yüzünden okuyamayan birisi olursa o koltuk bana ve meclis üyelerine haram olsun. Yeni bir anlayışla her beraber çalışacağız. Vatandaşa hizmet edeceğiz. Amirimiz vatandaş olacak.  Vatandaş bilecek ki belediye gittiğinde oradaki amirin müdürüyüm. Nokta. Bunu sistematik hale getireceğiz. Bu kent; Karşıyaka’nın Bornova’nın Konak’ın gölgesinden çıkacak. Biz Bayraklıyız yeni bir kent inşa edip bunu dünyaya duyuracağız” diye konuştu.

ALPER: KİMSE BİZİ YOLUMUZDAN ÇEVİREMEYECEK
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalattin Alper ise,”Zor bir süreçten geçtik. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 90 yıllık bir geçmişi bulunuyor. Bu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası ve eseridir. Hizmet etmeye geldik, hizmet etmeye devam edeceğiz. Görevler geçidir ama CHP her zaman kalıcıdır. Kim ki CHP’nin üstünde görürse asla unutmasın ki bir hiçtir… Gazi Mustafa Atatürk’ün eseri sahip çıkmakta bütün yurttaşlarımıza düşüyor. Belediyeler hizmet yeridir, Sayın Serdar Sandal,  Bayraklımıza yeni çehre, yeni bir hizmet, yeni bir dönüşüm getireceğini inanıyorum. Sokağı düşünün halkı düşünen bütün bürokratlarıyla çalışacağına inanıyorum. Kendisini her alanda ispat etmiş, kimlik politikasını ön plana çıkarmadan, ülke ve toprak politikasını öne çıkarmış partiye emek vermiş bir insan. Daha çok yol alacağız daha çok başaracağız. Kimse bu yolumuzdan bizi çeviremeyecek” ifadelerini kullandı.

ÇOBANOĞLU: İŞİN ZOR TARAFI ŞİMDİ BAŞLADI
İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu da, “Cumhuriyet değerlerine vatan, millet sevdalısı yolunda olan bütün arkadaşlarımızla 40 günlük bir çalışma gerçekleştirdik. Bence işin kolay tarafı bitti, zor tarafı başladı. Zor tarafı Bayraklı halkına bir şeyler verebilmektir. İnşallah bunu da Serdar Sandal Başkanımızla çözeceğiz” dedi.

 
Zuckerberg'in çöpleriyle geçimini sağlıyor!
 
Göztepe'de hava puslu, sıkı yönetim var!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP: O iki bakan istifa etmelidir!
CHP Sözcüsü Öztrak 'Şimdi seçmene baskı yapıyorlar. Büyükçekmece'den çok ...
AK Parti'den o ilçe için 'yeniden sayım' başvurusu
AK Parti Kemalpaşa İlçe Teşkilatı, usulsüz oy kullanıldığı iddiasıyla ...
Başkan Kılıç'tan 4 kritik karar: Hangi göreve/kim geldi, hangi isimle yollar ayrıldı?
Buca’nın yeni Belediye Başkanı Kılıç’ın ilk hamlesi 4 kritik karar oldu. ...
 
Bakanlık ''AK Parti'ye oy vermeyeni Allah çarpar'' diyen İzmirli başkan için ne dedi?
CHP’li Polat’ın seçim sürecinde İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet ...
Dikili'de Kırgöz dönemi o mesajla başladı: Herkes kazandı!
31 Mart seçimlerinde yüzde 57,70 oy oranı ile Dikili Belediye Başkanlığını ...
Soyer'in 'bürokratik yol haritası' ve '2 numaralı koltuk' kararı!
İzmir'in yeni Başkanı Soyer'in bürokraside izleyeceği yol haritası belli ...
 
Balçova'da yeni 'Çalkaya' dönemi!
Balçova'nın yeni Belediye Başkanı Fatma Çalkaya önce mazbatasını ardından ...
YSK'dan kritik 'İstanbul' kararı: 21 ilçede...
Ak Parti'nin İstanbul'da tüm oyların sayılması talebi Yüksek Seçim Kurulu ...
Mansur Yavaş ilk genelgesini yayımladı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görevi devralmasının ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri