POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
21 Ekim 2018 Pazar - 09:31

Şengül'den Kocaoğlu'na kontra: Artık emekli ol ve tadını çıkar!

AK Parti İl Başkanı, Kocaoğlu'nun tarım mitinginde iktidara yaptığı çıkışa yanıt verdi. Şengül, "Geçmiş dönemde İzmir’e asla yakıştırılmayan sözleri, sanki söylenmiş gibi göstererek, siyasi ahlak ve etiğe sığmayan bir tavır gösteriyor. Sayın Kocaoğlu, artık emekli ol ve bunun tadını çıkar. Eğer hala kafanızda adaylık varsa ve İzmir’i kendinize mahkum etmeyi düşünüyorsanız, bilin ki yanılıyorsunuz. Buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Şengül den Kocaoğlu na kontra: Artık emekli ol ve tadını çıkar!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Tarım Festivali'ndeki sözlerine cevap verdi.

Başkan Şengül, “Anlaşılan Sayın Kocaoğlu, İzmir’de yaptığı ve söyleyecek çok projesi olmadığı için, her seçim öncesi olduğu gibi basit siyasi yaklaşımını sürdürüyor. Geçmiş dönemde İzmir’e asla yakıştırılmayan sözleri, sanki söylenmiş gibi göstererek, siyasi ahlak ve etiğe sığmayan bir tavır gösteriyor. Hala İzmir’i kandıracağını zannediyor ama yanılıyor. İzmir, CHP ve Aziz Kocaoğlu’na mahkum değil” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu yönetimindeki İzmir’in büyük sorunlarla boğuştuğunu söyleyen Şengül, “Sayın Kocaoğlu, meşaleyi yaktığını söylüyor, acaba meşaleyi nerede yaktı? Biz göremedik, bize yaktığı yeri gösterirse seviniriz. İzmir’de meşaleyi yakmadı ama bu güzelim kenti altyapı ve trafik sorunlarıyla boğuşan, pis kokan bir şehir haline getirdi. Şimdi de gerçekliği olmayan birtakım söylemleri kullanarak, kitlesine mesaj vermeye çalışıyor. Bu sözlerin söylenmediğini en iyi bilenlerden biri de Aziz Kocaoğlu’dur. Ama hala İzmir’i kandıracağını zannediyor” ifadelerini kullandı.

ARTIK EMEKLİ OL VE BUNUN TADINI ÇIKAR
Başkan Şengül, şöyle devam etti: “15-16 yıldır İzmir’de yaşam biçimi, Atatürk ve Cumhuriyet üzerinden siyaset yaparak, İzmirlinin hassasiyetlerini kullandınız. Tüm bunlara karşın İzmir’e hiçbir şey vermediniz. Bırakın İzmir’i ileriye götürmeyi; çağdaşlığın yanına bile yaklaşamayacak noktaya getirdiniz. Sayın Kocaoğlu, artık emekli ol ve bunun tadını çıkar. Eğer hala kafanızda adaylık varsa ve İzmir’i kendinize mahkum etmeyi düşünüyorsanız, bilin ki yanılıyorsunuz. Buna izin vermeyeceğiz.”

İZMİR’İN GELECEĞİNİ KONUŞMAYACAKSANIZ LÜTFEN SUSUN
Atatürk ve Cumhuriyet’in Türk milletinin ortak değeri olduğunu vurgulayan Şengül, “Artık Atatürk’ün mirasını yemeyi bırakın. Atatürk ve Cumhuriyet üzerinden siyaset yapmaktan vazgeçin. Kimseyi değerlerimiz üzerinden ayrıştırmayın. Siz onları kullandıkça, bu değerlerimize de zarar veriyorsunuz. Atatürk ve Cumhuriyet hepimizindir. AK Parti, sonuna kadar da bu değerlere bağlıdır. Artık İzmir’in geleceğini konuşalım. Hayata geçirilecek projeler üzerinden siyaset yapalım. Eğer bunları yapmayacaksanız lütfen susun ve İzmir’e daha fazla zarar vermeyin” dedi.

KOCAOĞLU NE DEMİŞTİ? 
Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu tarım mitinginde şunları söylemişti: 
15 senede çok şey yaşadık. Çok üzüntülü günlerimiz oldu. 6 sene mahkemelerde süründük. Arkadaşlarımız 2 seneye yakın hapis yattı. Ama yüzümüzün akıyla çıktık. İzmirli hemşerilerimiz bize sahip çıktı. Biz de sizlere layık olmaya çalıştık. Ömrümüz olduğu müddetçe de, İzmirlilerin emrinde olacağımı iletmek istiyorum. Biz İzmir’den bir meşale yaktık. Üzerine ölü toprağı serpilmiş bir kentin nasıl kalkınacağını gösterdik. 'İtikatı zayıf gavur İzmir, eli yüzü sümüklü denilen İzmir’i bugün ülkemizin göz bebeği diye taltif edenlere gülüyoruz. Çünkü o günü unutmadık, bugünü de iyi biliyoruz. Duruşuyla, yaşam biçimiyle, Atatürk’ün kenti olmaktan, eserlerine, cumhuriyetine sahip çıkmaktan İzmir’i hiç kimse döndüremeyecektir. Türkiye'nin bağımsızlığını ilelebet sürmesi, İzmir’de üretilen modellerle, İzmir insanın öncülüyle gerçekleştirilecektir. Bizde bu inanç olduğu müddetçe, İzmir ilelebet Türkiye’nin payidar kalması için çalışacaktır.”

 
Bornovalı kadınlar üreterek kazanıyor
 
Yeşilova Höyüğü’ne ziyaretçi seli!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Rustem aza 23 Ekim 2018 Salı 14:22

Izmir chp dir chp kalacak aziz veya ali veli farketmez....

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Korkunç: 10 yılda 153.139 insanlık suçu
Adalet Bakanlığı verilerine göre ceza mahkemelerinde TCK uyarınca karara ...
Erdoğan: Fırsatçılık yapanları unutmayız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nın düzenlediği ...
Diyarbakır'da 'Şöhretler Maçı': İzmir'den 2 vekil sahada!
Diyarbakır'da 18-21 Ekim tarihlerinde düzenlenen "Ziraat Bankası Diyarbakır ...
 
AK Parti İzmir'de 4 ilçede revizyon mesaisi: Aday adaylarıyla mülakat!
AK Parti İzmir'de revizyon çalışmaları devam ediyor. Revizyon kararı alınan ...
Başkan Sesli'den 2. dönem için adaylık başvurusu
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, yaklaşan 2019 yerel seçimlerinde ...
CHP'li Saygılı Konak için aday adayı oldu
CHP Parti Meclisi Eski Üyesi Hüseyin Saygılı, Konak Belediyesi Başkan ...
 
CHP'li Benlioğlu Karaburun için yola çıktı and içti
Karaburun’da işadamı Celal Umut Benlioğlu resmi başvurusunu yaparak, CHP'den ...
CHP'li Durmaz resmen aday adayı: Aliağa’ya yerel yönetim borcumuz var
2013’ten bu yana sürdürdüğü CHP Aliağa İlçe Başkanlığı görevinden istifa ...
Yalaz dosyayı teslim etti resmen yola çıktı!
Urla Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecinde ilk olarak geçtiğimiz ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri