POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
ATM'den para çekerken dikkat: Kartları çalıyorlar!
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi!
Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi!
17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
17 yaşındaki Aleyna'nın soru dolu ölümü!
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
TikTok'ta 8 yaşındaki kızıyla tepki çeken yayın!
15 Aralık 2021 Çarşamba - 15:16

Soyer'den Shoexpo lansmanında ayakkabıcı esnafına müjde seli!

İZFAŞ ve Nobel Expo iş birliği ile 48'incisi 16-19 Mart 2022 düzenlenecek Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'nın lansman toplantısı gerçekleştirildi. Ayakkabıcılar Sitesi'ne takviye araç servisi, kreş ve sosyal tesis müjdesi veren Başkan Soyer tüm yolların yeni yıldan itibaren asfaltlanacağını da sözlerine ekledi.

Soyer den Shoexpo lansmanında ayakkabıcı esnafına müjde seli!

İZMİR - İZFAŞ ve Nobel Expo iş birliği ile 48'incisi 16-19 Mart 2022 düzenlenecek Shoexpo İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'nın lansman toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki Merkez Çarşı'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, fuarın temel amacının ülkenin her yerindeki üreticileri dünya genelindeki alıcılar ile bir araya getirmek olduğunu söyledi. Fuarda Türkiye'nin farklı şehirleriyle beraber Balkanlar, Ortadoğu, Avrupa, Rusya'dan bir çok firma ve satın alımcıyı ağırlayacaklarını belirten Soyer, "Biz sizin bugüne kadar yaptığınız ihracat rakamlarınız ile övünç duyuyoruz ama bunu daha ileri götürme potansiyeli varken razı olmak yeterli değil." dedi. Soyer, sektörün fason üretim hacminde Türkiye'nin Çin'den sonra dünya ikincisi olduğuna dikkat çekerek, "Türkiye 2020 yılında ayakkabı sektöründe 752 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Üretim salgın nedeniyle kesintiye uğrasa da 2021 yılının Kasım ayında yüzde 23,7'lik bir artışla 925 milyon dolar seviyesine ulaştı. Bu sebeple Işıkkent sadece şehrimiz için değil ülkemiz için de çok stratejik bir önem taşıyor." dedi.

SOYER'DEN MÜJDELER 
Öte yandan Başkan Soyer'den Ayakkkabıcılar Sitesi'ne müjdeler de geldi. Soyer, “Halkapınar’dan günde en az 2 tane takviye araç servisini koyacağız, kreş ve sosyal tesis yapacağız. Tüm yolların asfaltını da yılbaşından itibaren yapacağız. Çok ihmal edildiğini ve geç kalındığını biliyorum ve bu açığı da kapatmak üzere ay başından itibaren yoğun bir çalışma yapacağız. Size çok inandığımız ve ihmal edildiğini düşündüğümüz için bunu yapacağız ama bir de siz bizim için iftihar meselesi odunuz, ihracatta yaptıklarınızla biz iftihar ediyoruz. Biz bu şehrin belediyesi olarak bunu karşılıksız bırakamayız, sonuna kadar size sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Ayküsan Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi Başkanı Süleyman Özcan ise, Işıkkent'te büyük markalara da üretim yaptıklarını belirterek, yeni bir yere ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Yollarında asfalt sıkıntısı yaşadıklarını aktaran Özcan, "Biz artık dünyaya açıldık. Ayakkabının kalbi İtalya'ya bile ithalat yapıyoruz. Buraya gelen müşterilerimize hizmet edebilme ve İzmirliliğimizi göstermek istiyoruz." diye konuştu.

Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik de İzmirlilerin kendi fuarlarına sahip çıkmaları gerektiğine işaret ederek, yurt dışından gelecek alıcıların farklı illerden temsilcileri karşısında görmek istediğini söyledi.

 
Hepsi Grubu'nun eski solisti Gülçin'in erkek arkadaşına İzmir'de son veda
 
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Pinheiro oluyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli afetlerde iletişimsiz kalmayacak!
Çiğli Belediyesi, olası doğal afet durumlarında kesintisiz haberleşme ...
Soyer'den 'panik bölgesi'nde inceleme, vatandaşa güvence!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yağışların etkisiyle Narlıdere’de ...
İzmir'de iş makinelerine de kadın eli değiyor!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in toplumsal cinsiyet eşitliği ...
 
''Serbest bölge Bergama'nın lokomotifi olacak''
Bergama ilçesinde 20 bin kişinin istihdam edileceği Batı Anadolu Serbest ...
Başkan Sandal'dan 'bakım merkezi' müjdesi
Başkan Serdar Sandal “Can dostlarımıza sahip çıkıyor ve yaşam haklarını ...
Konak’ta ücretsiz danışmanlık hizmeti
Konak Belediyesi’nin, Tarihi Kemer İstasyonu’nda hizmete açtığı Konak ...
 
Buca trafiği için ortak akıl zirvesi!
Buca'da yaşanan trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak projeler İzmir Büyükşehir ...
Başkan İduğ’dan İGC’ye ziyaret
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir Gazeteciler Cemiyeti ...
''Elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyduk''
Hastane kaba inşaatının yapımını Aliağa Belediyesi olarak üstlendiklerini ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri