POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
29 Nisan 2020 Çarşamba - 09:09

Sürekli'den CHP'ye 'vekil Kaya' çıkışı: Siyasi menfaat uğruna...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada CHP’yi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Sürekli, İzmir'de AK Parti Milletvekili Kaya’ya yönelik siyasi menfaat uğruna ‘yakışıksız benzetmeler’ yapıldığını da ifade etti, " Bunu, ne siyaset ahlakı ne de dili açısından kabul etmek mümkün değil" dedi.

Sürekli den CHP ye  vekil Kaya  çıkışı: Siyasi menfaat uğruna...

GERÇEKİZMİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada koronavirüsle mücadelede gelinen noktayı ve yeni alınan tedbirleri anlatırken, konuşmasında CHP’yi de hedef almıştı. Erdoğan’ın sözleri CHP ve AK Parti arasında yeni bir polemiğe neden olurken, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medyadan yayınladığı mesajında CHP’yi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Sürekli, ayrıca AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’ya yönelik siyasi menfaat uğruna ‘yakışıksız benzetmeler’ yapıldığını  ifade etti.

Sürekli şu ifadeleri kullandı;

Salgınla mücadele sürecinde, artan bir tansiyonla,çatışmaktan beslenen, yalan rüzgârına kapılmış bir ana muhalefetle karşı karşıyayız.Neredeyse tümü asılsız iddia ve iftiralarla dolu söylemleriyle yeri göğü inletiyorlar. Artık anlıyoruz ki amaçları;‘başarıyı itibarsızlaştırmak.’

Daha da vahimi; kendi içlerinde tutarsızlığı göze alacak kadar yalana bel bağlamaları.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un meskenine siyasi röntgencilik yapmak suretiyle tacizde bulunan ilçe başkanları bunu itiraf ederken, genel başkanları yalanında ısrar ediyor.

Aynı trajedi, şehir hastaneleri için de yaşandı. Önce ‘vizyonsuz ve öngörüsüz’ dediler, sonra inkar ederek kendilerini yalanladılar. Salgınla mücadelede dünyanın lider saydığı; pek çok ülkeye destek sağlayan bir ülkeyiz, ama ana muhalefeti bir türlü mutlu edemiyoruz.

Öyle ki; böyle hassas bir dönemde, siyasi menfaat uğruna sergiledikleri bu akıl almaz muhalefet anlayışlarında; Milletvekilimiz Sayın Atilla Kaya’ya yakışıksız benzetmeler yapacak kadar ileri gidebiliyorlar. Bunu, ne siyaset ahlakı ne de dili açısından kabul etmek mümkün değil.

Dünya görüyor, Milletimiz takdir ediyor! Sağlık alanındaki planlamalarımız, çalışanların şartları dahil; aksamadan işliyor. İşsizimizden esnafımıza ve çiftçimize kadar şu ana kadar 200 Milyar TL destek yapıldı. 4.4 Milyon ihtiyaçlı aileye 1.000 TL yardım da bulunuldu daha da bulunulacak.

Kim ne derse desin; tünelin ucundaki ışık göründü. Onlar bizimle savaşırken, biz virüsle savaştık. Büyük yol aldık ve başaracağız. Vaka artışımız ivme kaybetti, iyileşen hasta sayımızda ciddi bir artış var. Gelinen nokta, hassasiyet istiyor. Unutmamak gerekir ki; hepimiz aynı gemideyiz.

 
Fitch, İtalya'nın kredi notunu düşürdü
 
Ramazana özel dolmalık ekmekler raflarda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli'den İzmir ve Ankara Barosu'na tepki!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ankara ve İzmir Barosu'nun Diyanet ...
CHP’li Beko uyardı: Huzurevlerinde durum ciddi!
İzmir Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan ...
Erdoğan'dan 'normalleşme' mesajları!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, corona virüsle mücadele kapsamında bir kez daha ...
 
CHP'li Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Fahrettin Altun'un evinin ...
CHP’li Polat'tan 'maske' salvosu: İhracatı için rüşvet alınıyor!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, insanlar maskeye ulaşmakta ...
CHP İl Başkanı Yücel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki: Ülkem için ne acı ki...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi hedef alan açıklamalarına CHP İzmir İl ...
 
AK Partili Kaya'dan iki baroya sert tepki!
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Cuma hutbesindeki ifadeleri üzerine ...
CHP’li Polat’tan AK Partili Kaya’ya 'Soyer' yanıtı!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, AKP İzmir Milletvekili ...
CHP Gençlik'ten 1 Mayıs çağrısı
CHP İzmir İl Gençlik Örgütü, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı Twitter’da kutlayacak. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri