POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: 1 gözaltı daha!
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: 1 gözaltı daha!
AK Parti 31 Mayıs'ta kampa giriyor
AK Parti 31 Mayıs'ta kampa giriyor
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
6 Aralık 2022 Salı - 09:06

Sürekli'den Soyer'in o sözlerine yanıt: Haklı, İzmir hizmet bekliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in geçtiğimiz meclis toplantısında, “İzmir düşman toprağı değil” çıkışını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ali Sürekli; “Tunç Soyer haklı, İzmir, düşman toprağı değil! Bu nedenle, bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur! İzmir hizmet bekliyor. Pis koku, trafik, ıslah edilecek dereler, başlanamayan, bitmeyen projeler onları bekliyor!” diye konuştu.

Sürekli den Soyer in o sözlerine yanıt: Haklı, İzmir hizmet bekliyor!

AK Parti İzmir İl Haftalık Olağan Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısında, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları ile İzmir ve ülke gündemi değerlendirildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in geçtiğimiz meclis toplantısında, “İzmir düşman toprağı değil” sözlerini de gündeme getiren İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Tunç Soyer haklı (!) İzmir, düşman toprağı değil! Bu nedenle, bir an önce bu şehrin vatan topraklarında olduğunu ve sorumluluklarını fark edip halka hizmet etmeye başlasalar iyi olur! İzmir hizmet bekliyor. Pis koku, trafik, ıslah edilecek dereler, başlanamayan, bitmeyen projeler onları bekliyor!” diye konuştu.

Düşmana düşman diyemeyenler…

Başkan Sürekli, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı; “9 Eylül’ü, ‘düşmana düşman demeden’ kutlayan, her fırsatta Yunan hayranlığını ortaya koyan, İzmir’i sorunlar yumağına dönüştürüp tek çözüm, kalkınması için tek somut iş üretmeyen CHP’li Soyer, bu tespitini kendisine sık sık hatırlatmalı, hükümete değil! Kadifekale’ye Pagos Pazarı, İzmir’e özel para ve bayrak fikri kendilerine aitti. Bir ayağı Yunanistan’daki dostlarının makamında, fotoğraflar çektirerek el sıkışıp sıkışıp dönüyor. Neden, ne için olduğu belli değil. Şimdi, bunun benim söylediğimle ilgisi yok diyecek. Ben, hükümete mesaj verdim diyecek. Ama, bal gibi var. İzmir’in işgali ve kurtuluşunda dahi en büyük rolü oynamış düşmana düşman demezken, hükümeti düşman ilan ediyor. Neden? 3,5 yıldır hizmet etmediği İzmir’e hesap günü yaklaşıyor çünkü. Çünkü, hiçbir vaadini yerine getiremedi, şehre arpa boyu yol aldıramadı. Bir tek sorununu çözemedi. Çözmek bir yana, sorunları liyakatsiz, denetim ve takipten uzak, boşverci bir yaklaşımla çığ gibi büyüttü.  Halkın İzmir’e hizmet için seçtikleri, kılını kıpırdatmadan sorumlu arayacaklarsa kendilerine dönüp bakacak.”

Biz uçak diyoruz, birileri balon…

Saha çalışmalarını arttırarak sürdürdüklerini ve bu konuda il ve ilçe teşkilatı ile giderek aktif hale gelen üyelerin büyük fedakârlığı olduğunu belirten Sürekli, Türkiye’nin 21 yılda kat ettiği mesafeye dikkat çekerek şöyle konuştu; “Ekonomik ve sosyal kalkınmada dünyada eşi olmayan hızda bir yükselişteyiz. Hayal gibi görünen çok iş başardık. Bugün kendi doğal kaynaklarıyla, yerel ve milli üretimleriyle ‘Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek bir ivme yakaladık. Baş danışmanlarını Amerika’dan seçen, onu da telekonferansla halka tanıtan; kendi milleti ve Türkiye şartlarına bu kadar uzak olanların söylemleri dikenlere takılır. Bizim uçak, birilerinin balon dediğini halkımız görüyor, anlıyor. Genelde yapılanları da görüyor, İzmir’e yapılanları da. O balonlar da patlayacak. Ama, AK Parti’nin millete ve memlekete hizmet sevdası sürüp gidecek. Bizim gösterişle, allı pullu vitrinlerle işimiz olmaz. Görünür, tartıya çıkarılır, milletin ihtiyacını karşılayan yatırımlarımıza, projelerimize devam edeceğiz.”

Yaptıklarımızı anlatmaya, doğruyu göstermeye devam…

Parti teşkilatlarının tüm kademelerine, geçen 21 yıla ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır bir performans gösterdikleri için teşekkür eden Başkan Kerem Ali Sürekli; “Biz İzmir halkına, şehrimiz ve ülkemiz için neler yaptığımızı anlatmayı sürdüreceğiz. Son yıllarda alanda, hemşerilerimizle; STK’lar ve önceki dönem yöneticilerimizle, üyelerimizle kurduğumuz bağ çok daha güçlü. Bu ağı genişleterek çalışacağız. Yeni üye çalışmalarımız, örnek düzeyde. Gönüllülük esasıyla büyüyor, çoğalıyoruz. Türkiye’nin AK Parti’den başka yolu yok. Bizler, üretirken de engelleri aşarken de tek menfaati gözetiriz. O da milletimizin menfaatidir… İzmir de bunu görecek. Çünkü, çok büyük bir hezimet yaşıyor. Hedefimiz belli. Yöntemimiz de. Gönül kapılarını çalmaya ve aralamaya devam. Doğruları söylemeye devam.” diye konuştu.

 
Motorine bu kez indirim geldi: İşte yeni tarife!
 
Balçova'da yerel eşitlik planına meclis onayı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM'de yüksek tansiyon: İzmir milletvekiline 'küfür' cezası!
TBMM Genel Kurulu’nda, bütçe görüşmeleri sırasında; CHP İzmir Milletvekili ...
İYİ Parti asgari ücret teklifini açıkladı
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 2023 yılında geçerli olacak asgari ücretin ...
Cumhurbaşkanı açıklaması: Tercihim sınıf arkadaşım!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının ...
 
CHP İzmir’de ilk istifa: 11 yıllık yönetici adaylık için yola çıktı!
CHP İzmir’de 11 yıldır aralıksız olarak görev yapan Kültür, Sanat, Sağlık ...
Arazi tartışması: Hotar’ın ‘dava’ çıkışına, Sertel’den ‘gidici’ kontrası!
Mülkiyeti bağışla DEÜ’ye geçen İnciraltı’ndaki arazinin satışına yönelik ...
CHP'li Kadınlar'dan anlamlı günde 'temsil' çıkışı: 152 yıla ihtiyaç var!
CHP İzmir Kadın Kolları Başkanlığı, 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme ...
 
"2023 yılı bütçesi 20 yıllık AKP iktidarının son bütçesidir!"
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu; bugün TBMM Genel Kurul’unda görüşülecek ...
MHP İzmir’den Bayraklı çıkarması!
MHP İzmir İl Teşkilatı Bayraklı'da tam kadro çıkarma yaptı. İl Başkanı ...
CHP'de 2 başkandan istifa kararı: Yerleri için hangi isimler geçiyor?
CHP’de örgütlere gönderilen adaylık istifası genelgesi bugün start aldı. ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri