POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
6 yaşındaki gelin skandalında yeni gelişme!
6 yaşındaki gelin skandalında yeni gelişme!
20 aylık rekor satış dönemi sona erdi
20 aylık rekor satış dönemi sona erdi
5 kişilik aile yok oldu: Kan donduran gece!
5 kişilik aile yok oldu: Kan donduran gece!
Anneden 10 yaşındaki kızına şiddet: Alın sizin olsun!
Anneden 10 yaşındaki kızına şiddet: Alın sizin olsun!
3 Mayıs 2023 Çarşamba - 09:00

Sürekli sahada tam gaz: AK Parti'de herkese yer var

Bornova ve Konak ilçelerindeki sanayi sitesinde oto tamirciyle kaporta doğrultan Sürekli, çarşı esnafıyla ekonomiyi değerlendirdi. Balkan göçmenleriyle gönül coğrafyasına, yörükler aracılığıyla da Toroslara selam gönderen Sürekli, “Bu güzel toprakların mayasıdır farklılıklarımız. AK Parti’de herkese yer var" dedi.

Sürekli sahada tam gaz: AK Parti de herkese yer var

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, düzenlediği programlarıyla AK Parti’nin kitle partisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Bornova ve Konak ilçelerindeki sanayi sitesinde oto tamirciyle kaporta doğrultan Sürekli, çarşı esnafıyla ekonomiyi değerlendirdi. Balkan göçmenleriyle gönül coğrafyasına, yörükler aracılığıyla da Toroslara selam gönderen Sürekli, “Bu güzel toprakların mayasıdır farklılıklarımız. AK Parti’de herkese yer var. Bir kitle partisi olan AK Parti’de her kesim öneri, düşünce ve fikirlerini özgürce dile getirebiliyor. Gayemiz de gayretimiz de ülkemizi daha müreffeh kılmak ve milletimizin daha refah bir ülkede yaşaması” diye konuştu.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmalarına Bornova ve Konak ilçelerinde devam etti. Bornova ilçesindeki 3. Sanayi Sitesi Yönetimi ve esnaflarıyla buluşan Sürekli, esnafların talep ve önerileri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra sanayi sitesindeki esnafları işyerlerinde ziyaret eden Sürekli, oto tamirciyle kaporta doğrulttu, esnaflarla birlikte çay içip sohbet etti.



Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini de ziyaret eden Sürekli, AK Parti hükümetlerinin esnaf ve sanatkarlara yönelik hayata geçirdiği destek ve kredi paketleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“BU GÜZEL TOPRAKLARIN MAYASIDIR FARKLILIKLARIMIZ”

Düzenlediği programlarıyla AK Parti’nin kitle partisi olduğunu her seferinde gözler önüne seren AK Partili Sürekli, Bornova Tarihi Büyük Çarşısında esnafları ziyaret etti, Bornovalıları selamladı. Sonrasında, İzmir Yörük Türkmen Federasyonu’nu ziyaret eden Sürekli, “Bu güzel toprakların mayasıdır farklılıklarımız. AK Parti’de herkese yer var. Bir kitle partisi olan AK Parti’de her kesim öneri, düşünce ve fikirlerini özgürce dile getirebiliyor. Gayemiz de gayretimiz de ülkemizi daha müreffeh kılmak ve milletimizin daha refah bir ülkede yaşaması. Şanlı tarihimizin, kültürümüzün, gelenek ve göreneklerimizin çalışkan, mert, dürüst temsilcileri Yörüklerimizle Toroslara selam gönderdik. Esnaflarımız hemşehrilerimiz ziyaretlerimizde yoğun bir ilgi gösteriyor. Bunda 21 yıllık üretkenliğin, hizmetkarlığın, memleket için çalışmanın etkisi var. Gönülleri hoş tutmak için her daim çaba harcadık, milletimizle aramıza mesafe koymadık. Akside tüm mesafeleri kaldırdık. Dağ köyündeki Ahmet amcamın da yanına olduk, Kordon’daki Ayşe kardeşimin de yanında olduk. Nerede ihtiyaç varsa oraya koştuk. Türkiye’nin en yenilikçi, en reformcu, en vizyoner partisi olma hedeflerimizden bir an bile vaz geçmedik” dedi.

GÖNÜL COĞRAFYASINA SELAM

Balkan Göçmenleri Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden sonrasında da Rumeli Balkan buluşmasına katılan Milletvekili Adayı Sürekli, Balkan kökenli vatandaşlarla hasbihal etti, gönül coğrafyasına selam gönderdi. AK Partili Sürekli yoğun geçen günün son programını Çamdibi’nde gerçekleştirdi. Kalabalık ve coşkulu bir katılımla Çamdibi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yapan Sürekli, “Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını davamıza gönül veren kıymetli hemşehrilerimiz ve teşkilat mensuplarımızın çoşkulu katılımlarıyla gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun. 14 Mayıs’ı el ele, omuza omuza kader ve yürek birliği yaparak Türkiye Yüzyılı’nın dönüm noktası yapacağız” diye konuştu.

 
TCG Anadolu limana demir attı, kapılarını İzmir'e açtı!
 
Motorinde büyük indirim yolda!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: Cudi Gabar'da petrol bulduk
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cudi Gabar’da günlük 100 bin varil ...
Oy ve Ötesi’nin İzmir hedefi 10 bin gönüllü: '3 ilçede zorlanıyoruz!'
Türkiye 14 Mayıs seçimlerine giderken ana gündem maddelerinden birisi ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 hükümlüyü affetti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli suçlardan cezaevinde bulunan ...
 
Kılıçdaroğlu ve Babacan: Şampiyonlar Ligi hazır!
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ...
CHP'li Salıcı'dan İzmir mesaisi, '14 Mayıs' mesajları!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir'de bir dizi ziyarette ...
AK Partili İnan ziyaret etti, 'mega proje' dedi, muhalefete gönderme yaptı
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp ...
 
Kılıçdaroğlu’ndan yeni video: Sığınmacılar ve kaçaklar
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'dan ...
MP İzmir'de o başkandan istifa ve Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması!
Memleket Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Tolga Dedeoğlu, sosyal medya hesabı ...
Ata İttifakı'ndan Kemeraltı mesaisi!
Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri