POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Süper Lig'de 35. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 35. haftanın hakemleri belli oldu!
Ücretsiz 25 metreküp doğal gaz dönemi bitti
Ücretsiz 25 metreküp doğal gaz dönemi bitti
Korhan Berzeg’in ölümünde korkunç ihtimal!
Korhan Berzeg’in ölümünde korkunç ihtimal!
Starbucks'tan yine zam: İşte yeni fiyat listesi...
Starbucks'tan yine zam: İşte yeni fiyat listesi...
6 Ocak 2020 Pazartesi - 19:55

Tunç Soyer açıkladı... Personele yönelik flaş adımlar!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ulusal bir kanalda katıldığı programda Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik atacakları adımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tunç Soyer açıkladı... Personele yönelik flaş adımlar!

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ulusal bir TV kanalına konuk oldu.

“İzmir’in hak ettiği yerde olmadığı çok açık. Sahip olduğu potansiyelle uyumlu değil” diyen Soyer,  başta tanıtım, tarım, turizm, kooperatifleşme, ulaşım, enerji, atık bertarafı, istihdam ve Körfez olmak üzere bir çok başlıkta yapılması gerekenlerin olduğunu söyledi.

GURUR VERİCİ AMA…

CHP Genel Merkezi’nin anketinde oyunun arttığının hatırlatılması üzerine Soyer, “ Gurur verici ama bir o kadar da omzumuzda ki yükü arttırıyor. Vatandaş hizmetlerimizden memnunsa bu memnuniyeti büyütmeniz gerekiyor” dedi.

PERSONELLE İLGİLİ FLAŞ ADIMLAR

Soyer, Büyükşehir Belediyesi personeline yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Soyer, “ Kadromdan memnunum. Belediyenin kurumsal kimliği içinde tespit ettiğimiz şeyler vardı. . Daha fazla çalışan, işini daha iyi yapmaya çalışanla, gayret etmeyeni ayrıt etmek lazım. Ödüllendirme mekanizmalarını arttırmaya karar verdik. Mutlaka personel konut yapı kooperatifi kuracağız. Personel için dinlenme tesisi hayata geçireceğiz. Ayın personeli uygulamasını hayata geçireceğiz. Etik kurulu hayata geçireceğiz. Kuruma aidiyeti artırma ve kurumunda çalışanı teşvik etmesini sağlayacağız.

Net ilkemiz var. Eşit işe eşit ücret. Bunda son derece kararlıyım. Aksi, iş barışını bozar, üretimin kalitesini düşürür, İzmir’e fayda etmez. Belediye yapısında olması gereken yere gelemiyorsanız kenti ülkeyi dönüştüremezsiniz. Ödülden takdirden bahsediyorsanız önce asgariden eşit işe eşit ücrete çıkmanız gerek. Bu sihirle yapılacak bir şey değil. Zamana yayılması gerek. Biz bu süreci en doğru şekilde işleterek sonuçlandıracağız. Büyükşehir’de eşit işe eşit ücret uygulanacak.” dedi.

ANAHTAR ANKARA’DA

Türkiye’de yerel yönetim reformuna ihtiyaç olduğunu ifade eden Soyer, “Hayat yerelde yaşanıyor. Yerel yönetimlerin dünyada gücü artıyor.  Yerel yönetim paketinde, kentsel dönüşümden imar düzenlemelerine, kaynakların artırılmasına bir çok başlık var. Anahtar Ankara’nın ihtiyacı görmesi ve adım atması. İnşallah yerel yönetimlerle ilgili bir yerel yönetim reform paketi ortaya konur ve bizi de dinlerler” dedi.

İZMİR OFİSLERİ AÇILIYOR

Soyer İzmir’in Avrupa Gençlik Başkenti olması için adımlar attıklarını söylerken, İzmir’in tanıtımı için bir çok kentte açılacak ofislerden bahsetti. Soyer, “ Moskova, Brüksel şubeleri açılacak. Cenevre, Londra, Roma, Şanghay’a açacağız. Çağımız kentler arası rekabetin öne çıktığı bir çağ. Kentler ülkelerden daha fazla markalaşıyor. Paris, Londra örneği. İzmir’de Dünya şehri olarak kendini tanıtmak zorunda. Lezzetleri, tarihini Dünyaya göstermek zorunda.  Uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Sonunda daha çok yatırımcı, daha çok turist daha çok bilgi daha çok teknoloji demek. Bizim coğrafyamız beslenecek ve bizim coğrafyamız dünyayı besleyecek. İzmir ofislerini bu nedenle açıyoruz. 7/24 hizmet verecek. Gel bak bir de İzmir var diyeceğiz. Küçük küçük adımlar büyüyecek ve İzmir hak ettiği yere gelecek” dedi.

ZAM YOK

Soyer, kısa dönemde bir zam planlamalarının olmadığını söyledi. Soyeri " Kısa dönemden kastım bir 6 aylık sürede böyle bir öngörümüz yok ama Türkiye’de neler yaşayacağımızı tahmin etmek çok zor” dedi.

ULAŞIM RAPORU

Buca Metrosu’nun İzmir tarihinin en büyük projesi olduğunu ifade eden Soyer,  13.5 kilometrelik hattın trafiğin sıkışık olduğu, nüfusun çok olduğu Buca’yı rahatlatacağını söyledi. Soyer, “ Çiğli Tramvayı’na da hızla başlayacağız. Narlıdere Metrosu günüde gidiyor. İşliyor. Bütçesinin yarısından fazlası ödendi. Gaziemir-Karabağlar metro projesinin, proje ihalesine çıkıldı. İzmir ulaşımında tekerli lastikli ulaşımı hafifleteceğiz. Hafif raylı sistemi arttıracağımız döneme gireceğiz. Bu daha temiz daha az maliyet demek” dedi.

 

 

 
AK Parti İzmir'de Sürekli A Takımı'nda rotasyona gitti!
 
İzmir'de sahte içkiye bir kurban daha!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ali 7 Ocak 2020 Salı 21:37

Örneğin hergün kitlenen trafiğiyle meşhur kaymakkuyu için çare bulunamazmı

Yorumu oyla      0      0  
ibrahim Yüncü 7 Ocak 2020 Salı 06:09

iZMİR TRAFİĞİNDE ÇÖZÜM BEKLEYEN KİLİT NOKTALAR VAR. ÖRNEĞİN ALSANCAK GAR ÖNÜ... ÖNERİM ŞU; TALATPAŞA, ŞAİR EŞREF YÖNÜNDEN GELEN ARAÇLAR İÇİN DEMİR YOLLARI LOJMANLARIN ALTINDA BATTI ÇIKTI YÖNTEM İLE ALSANCAK STADI ÖNÜNE BAĞLANTI YAPILAMAZ MI?

Yorumu oyla      0      0  
Hasan 7 Ocak 2020 Salı 01:58

İzmir Metro Yönetimini değiştirin adamlar yıllardan beri koltuğa tutkalla oturmuşlar ve Metro teknik ekibi kan ağlıyor. Aynı kişiler İzban da da görevli . Bunları görün artık başkan.

Yorumu oyla      0      0  
Hıdır Türkdoğan 6 Ocak 2020 Pazartesi 23:15

Böyle saygın başkanın düşüncelerine hayran kaldım rabbim inşallah muaffak kılar tüm düşüncelerinin arkasındayım kendisine sonsuz saygılarımı sunarım

Yorumu oyla      0      0  
Metin halici 6 Ocak 2020 Pazartesi 22:39

Sevgili Başkanım bütün Emekçi dostlar sizinle beraberler Gece gündüz demeden yağmur çamur kar demeden İzmir''de devam Yolunuz açık olsun aşka İzmir ??????

Yorumu oyla      0      0  
Mustafa altun 6 Ocak 2020 Pazartesi 22:04

Helal olsun başkanim sana da bu yakisirdi tebrikler

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de Yerel Yönetimlerde Etik Farkındalık Projesi’nin zirvesi!
Yerelde seçilmiş ve atanmış kamu görevlilerinin etik farkındalığının artırılması, ...
Kemalpaşa'da ‘esnaf dostu’ masa
Kemalpaşa Belediyesi, esnafa daha iyi hizmet verebilmek adına önemli bir ...
Tugay’dan 'hayat festivali'ne destek
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kök hücre, kan ve organ bağışına ...
 
İZSU aboneleri artık her ilçeden işlem yapabilecek
İZSU’nun yeni uygulamasıyla İzmirliler artık sadece adreslerinin kayıtlı ...
Narlıdere Belediyesi 460 ailenin mutluluğuna ortak oldu
Narlıdere Belediyesi tarafından Ağustos ayında başlatılan “Hoş geldin ...
Bornova'da AB projesi gururu!
Bornova Belediyesi Başkan Yardımcıları Ercan Kahya ve Ulaş Polat URBANREC ...
 
Başkan Sandal'dan çalışanlarına büyük müjde!
Başkan Sandal, “İş güvencesi ile ilgili sözümüzü tutuyoruz. Tüm sözleşmeli ...
Buca’da uyuza karşı mücadele tam gaz
Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son dönemlerde ...
Çiğlili kadınlar için zumba zamanı
Çiğli Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların sosyal ve sportif aktivitelere ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri