POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
Erdoğan'dan Dervişoğlu'na tebrik telefonu
Erdoğan'dan Dervişoğlu'na tebrik telefonu
19 Mart 2019 Salı - 17:36

Üçüncü cemre 'Kale'de düştü: İşte Soyer'in İzmir vizyonu!

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Soyer İzmir vizyonunu Kadifekale'de düzenlenen '3.Cemre Buluşması' programıyla kentte tanıttı. Soyer’in seçilmesi durumunda ilk 100 gün içinde tamamlayacağını ifade ettiği projelerinin listesi oluşturan başlıklar arasında ulaşım ve altyapıdan, demokrasiye, kültür sanata, gençlik ve doğaya kadar uzanan farklı konular bulunuyor.

Üçüncü cemre  Kale de düştü: İşte Soyer in İzmir vizyonu!

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer İzmir vizyonunu Kadifekale'de düzenlenen '3.Cemre Buluşması' programıyla kentte tanıttı. 

İzmir projelerinin tanıtımını 'üç cemre' olarak bölümlere ayıran ve ilkini 26 Şubat’ta Tepekule Kongre Merkezi’nde, ikincisini de 9 Mart'te Ödemiş’te kamuoyuyla paylaşan Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer, Kadifekale Kaleiçi'nde düzenlenen renkli programda önemli mesajlar da verdi. 

Soyer'in 17 başlık altında 165 projesini anlattığı programa Kafkas dans grubu, Roman dans grubu ve Zeybek ekibi de renk kattı. 

Programa CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Müsavat Dervişoğlu ve Aytun Çıray, CHP’li Belediye Başkan Adayları, ilçe başkanları, il yöneticileri, partililer ve vatandaşlar da katıldı. Ayrıca Ünlü Gazeteci Uğur Dündar da programda hazır bulundu.

İLK MÜJDE KADİFEKALE’YE 
“Öncelikle söylemek isterim ki; Buradaki futbol sahasını, Pazar yerini, kentsel dönüşümü başlatacağız. Kadifakele’ye ilk müjdemiz bu olsun” diyerek konuşmasına başlayan Soyer,  demokrasi vurgusu yaptı. Soyer, “Kardeşlik, barış ve demokrasiyle birlikte olmayan bir kalkınma, yalnızca bir avuç insanı zengin eder. Gerçek demokrasi ise refahın toplumun her kesimine yayılmasını, adil dağılmasını sağlar” dedi.

HÜKÜMETE 'DESTEK' ELEŞTİRİSİ
Hükümetin İzmir’i desteklemediğini belirten Soyer, “Diyorlar ki, Hükümet İzmir’e şu kadar yatırım yaptı. Oysa resmi veriler bambaşka bir resim çiziyor.Bakınız 2004 ve 2018 arasında İzmir’den merkezi yönetime giden miktar nedir biliyor musunuz? 477 milyar lira. Peki aynı sürede merkezi yönetimden gelen ne? 117 milyar lira. Yani İzmirli çalışmış çabalamış, Anadolu’nun ekonomisi daha zayıf şehirlerine, ilçelerine tam 360 milyar lira para aktarmış. Güzel, doğru olan da, bu... Aynı ülkenin vatandaşı olmak zaten bunu gerektirir. Ama hayır, öyle demiyorlar. İzmir devletimizin bütçesine aldığının tam üç katı bir katkı koydu demiyorlar, diyemiyorlar. Bakınız bugün gelinen noktada Hükümet İzmir’i desteklemiyor. İzmir devletimizi destekliyor” açıklamasında bulundu.



DEZAVANTAJI KESİMLER İÇİN PROJELER
Dezavantajlı kesimler için projelerini anlatan Soyer, “Her ilçemizde yaşam merkezleri kuracağız. Evde sağlık ve bakım hizmetleri hazırlıyoruz. İnsanlarımızın tüm ihtiyaçlarını evinde karşılayacağız. Engellilere yönelik destekleri arttıracağız. Ulaşım, istihdam, eğitim ve birçok konuda uzmanlarımız engelli hemşerilerimizin hizmetinde olacak. Meslek fabrikamız gençlerin işsizliği noktasında yeni bir rol üstlenecek. Ara elemanların yetiştirilmesi için sertifika programları hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

ZEKİ MÜREN DE SİZİ GÖRECEK! 
Soyer, “Temeli atılan Opera İzmir’e Tiyatro İzmir, Konservatuar İzmir, Atölye İzmir projelerini ekleyeceğiz. Şehir tiyatrolarını mutlaka kuracağız. Sanatsal etkinliklerle kent cıvıl cıvıl olacak.  Eski elektrik fabrikasını şehre kazandırıp Hava Gazı Fabrikası ile birlikte işlev görmesini saplayacağız. Kültürpark bir müzik okuluna dönüştürülecek. Kendini yetiştirmek isteyen gençlere ev sahipliği yapacak. Popülere bir müzik müzesi kuracağız. Zeki Müren de sizi görecek! Hıdrellez geceleri İzmir’de bir başka yaşanır. Bu büyülü eğlenceyi dev bir hıdrellez festivaline dönüştüreceğiz. Bu köklü kültür bir karnavala dönecek” dedi.

ULAŞIMDA BAYKUŞ HAT VE YÜZDE 50 İNDİRİM MÜJDESİ 
Ulaşım ile ilgili projelerini anlatan Soyer, şehrin hem kara hem raylı hem de deniz ulaşım sistemlerini güçlendireceklerini kaydederek, “Rahat, ucuz, güvenli doğayı kirletmeyen İzmir içi ulaşım olacak. Deniz ulaşımında geliştirilmiş baykuş sistemine geçiyoruz. Gecenin geç saatlerine kadar seferler devam edecek. Toplu ulaşım tüm ana hatlarda gece boyunca sürecek. Halk taşıt sistemimizi başlatıyoruz. Toplu taşımada sabah erken saatlerde işe gitmek zorunda olan ve akşam geç saatlerde eve dönen emekçi kardeşlerimiz için toplu taşıma ücretini yarıya indireceğiz. Raylı,sistemi kısa vadede 2 kat artıracağız, kısa vadede 340 kilometre, orta ve uzun vadede  470 kilometre raylı sistem yapacağız. Buca- Üçyol, Halkapınar- Otogar metrosu, Çiğli tramvayı ve Narlıdere metrosunu en hızlı şekilde gerçekleştireceğiz. Bergama, Kemalpaşa ve Güzelbahçe’ye kadar uzanacak raylı sistem ağıyla İzmir temiz, kesintisiz, konforlu raylı sisteme kavuşacak” diye konuştu.

ASFALTTA REKOR YILI OLACAK
Şehrin altyapı ihtiyaçlarına üniversiteleri, meslek odalarını ve tüm uzmanları dahil ederek hızlı ve kalıcı cevaplar vereceklerini ifade eden Soyer,” Yağmur suyu, arıtma içme suyu ve yollar önceliğimiz... 2019-2024 yılları rekor asfalt yılı olacak. İçme suyu, kanalizasyon yatırımlarına devam edeceğiz. Eskiyen altyapıları yenileyeceğiz. İzmirliyi içilebilir musluk suyuna kavuşturmaktan vazgeçmeyeceğiz. Son 20 yılda ciddi oranda azalan koku sorunu tamamen çözeceğiz. Harmandalı’ndan başlayan rehabilitasyonu yeni, modern, kapalı bertaraf tesislerini kuracağız. Entegre bertaraf tesisleri kurarak çöpleri dönüştüreceğiz. Ayrıca bu tesislerden elektrik enerjisi elde edeceğiz ve bunları kendi kendini finanse eden bir modelle gerçekleştireceğiz. Belediyenin bütçesinden para çıkmayacak” dedi.

TEKNOLOJİ VE İNOVASYON ÜSSÜ
Ayrıca Soyer, “Agora’nın yanında katlı otoparktan Kadife Kale’ye bir teleferik kuracağız. Bütçesi, projesi hazır... Kadife Kaleyi yeniden turizm cazibesi haline getireceğiz. Bu noktada Kemer altı esnafıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla el ele çalışacağız. Teknoloji ve inovasyon üssü kuracağız. İzmir’i bu konuda öncü bir kent yapacağız. Özkanlar Pazar yerini tekrar kuracağız. Üstü açık hiçbir Pazar yeri bırakmayacağız. Hepsinin çatılarından güneşten enerji elde edeceğiz. Bit Pazarı gibi konsept pazarlarımızın altyapısını güçlendireceğiz” dedi.

ASKIDA İŞ VAR PROJESİ
İstihdam olanaklarını çoğaltacaklarını söyleyen Soyer, “Yeni bir projemiz de askıda iş var projesi... Muhtarlarımız aracılığıyla bu projeyi hayata geçireceğiz. Kuracağımızı sanat alanları ile İzmir’imiz sanat ve sinema sektörünün merkezinde olacak ve gençlere yepyeni istihdam olanakları açacağız. Uluslararası film festivallerine ev sahipliği yapacağız. Fuar İzmir yeni projelerle gelişecek,12 ay çalışacak” diye kaydetti.

KADIN KOOPERATİFLERİ VE ÇOCUK BELEDİYESİ
Soyer projelerini anlatmayı şöyle sürdürdü: İzmir kadın şehridir. Bir şehir adını kraliçeden alıyorsa o kent kadın şehridir. İzmir temalı ürünlerle kadın kooperatifleri kuracağız. Tüm ürünlerde “İzmirli kadınların emeğinin üretilmiştir” sertifikasıyla mikro krediler sağlayarak pazarlama olanaklarının geliştireceğiz. Hoş geldin bebek Hoş geldin minik İzmirli projemizle doğumdan itibaren ve sonrasında yeni doğum yapan annelere destek vereceğiz. Gençlerimizi ve çocukları yönetim sürecine dahil edeceğiz. Kentin geleceğini gençlerimizle birlikte planlayacağız. Gençlik merkezleri kuracağız. Türkiye’de ilk olan Seferihisar Çocuk Belediyesi’ni tüm ilçelere yayacağız.

TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜMLER
Trafik sorununa değinen Soyer, “Trafiği sıkıştıran 111 nokta tespit ettik. Yeni kavşak düzenlemeleri ve akıllı sistemle trafiğin sorununu çözeceğiz. Trafik akışını kolaylaştıracağız. Ankara asfaltı üzerinde günün yoğunluğunda araç sayısını tespit ettik. Yanına yapılacak güzergah ve yeni şeritle trafiği yüzde 50 oranında rahatlatacağımızı gördük. Bunun gibi noktalarda akıllı trafik uygulamasını başlatacağız. Yeni arterler açacağız. Trafik sorunu çok yoğun olan Buca’da yeni arter hazırlıyoruz. Buca-Bayraklı-Karabağlar arasında 29 kilometrelik bir düzenleme yapacağız” dedi. 

OTOPARK KAPASİTESİ 100 BİN OLACAK
Otopark kapasitesini 100 bine ulaştıracağız. Yeni katlı ve modern otoparklarla İzmirliyi buluşturacağız. Birçok noktada trafiği yer alına alacağız. Alsancak Garı’nın, Basmane Dokuz Eylül Meydanı ve Karşıyaka Vapur İskelesi’nin önündeki trafiği yer altına alacağız. Üstte de yaya alanları kazanacağız. İzmir bir bisiklet şehri olsun istiyoruz. Sağlıklı girişimleri teşvik edeceğiz. Şehrimizin iç kısımlarına da bisikletle ulaşım sağlayacağız. 200 kilometrelik bir projeyi hayata geçireceğiz.

KÖRFEZ ULAŞIMI 4 BUÇUK KAT ARTACAK
Deniz ulaşımını arttırmayı amaçladığını vurgulayan Soyer, “İzmirliyi denizle daha çok buluşturacağız. 4 buçuk kat artıracağız. Hat sayısını 10’dan 21’e, filoyu 2 yeni tekneyle hemen büyütmeye başlıyoruz. Deniz sefer sayısını en az 3 kat arttıracağız. Körfez canlanacak, pırıl pırıl olacak” dedi. 

KOKUYU TAMAMEN BİTİRECEĞİZ!
Soyer çevre yatırımları noktasında ise, “Son 20 yılda ciddi oranda azalan koku sorununu tamamen bitireceğiz. Doğal bir rehabilitasyon projesini hayata geçireceğiz. Harmandalı’da başlayan rehabilitasyonu tamamen sağlayarak modern tesisler kuracağız. Şehrimizin dört bir yanında entegre tesisleri kuracağız, bu atıklardan enerji elde edeceğiz. Bu projeleri kendi kendini finanse eden bir modelle gerçekleştireceğiz. Belediye bütçesinden para çıkmayacak” ifadelerini kullandı.

İZMİR KÖRFEZİ SU SPORLARININ MERKEZİ OLACAK
Gençlerimizin sağlıklı bir hayat sürmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları için sporla buluşmaları şart. Futboldan doğa sporlarına kadar kendilerini geliştirmeleri için büyükşehrin tüm imkanlarını seferber edeceğiz. İzmir kulüplerine destek olacağız. İzmir körfezi su sporlarının merkezi olacak. Körfez, yat, yelken, kürek yarışlarıyla rengarenk görüntülere sahne olacak. Uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapacağız. Amatör sporların gelişmesi için destek vereceğiz. Biri Kemer diğeri Aşık Veysel Rekreasyon alanı olmak üzere şehrin dört bir yanına olimpik ve yarı olimpik yüzme havuzları yapacağız. Kadife Kale’de de yüzme havuzu çocuklarla buluşacak.

YERİNDE VE UZLAŞIYLA DÖNÜŞÜM SÖZÜ
İzmir’in mahallelerini yerinde ve uzlaşıyla dönüştürmeye hız vereceğiz. İzmir’imizin ürettiği değerleri ve adil paylaşımı esas alan, vatandaşın menfaatlerini öne koyan planlama ve dönüşüm anlayışından vazgeçmeyeceğiz.

GEDİZ DELTASI UNESCO DÜNYA MİRASI OLACAK
Gediz deltasının UNESCO dünya mirası ilan edilmesini sağlayacağız. Kişi başına düşen yeşil alanı iki katına çıkaracağız. Geri dönüşümde evlerden başlayarak ayrıştırmaya başlayacağız.

HER GÜNÜ CAPCANLI BİR ŞEHİR YARATACAĞIZ
İzmir’in kültür ve sanat mirasını koruyacağız. İzmiri tasarım inovasyon üssü yapacağız. Şehir tiyatrolarını kuracağız. Her günü capcanlı bir şehir yaratacağız. Girişim ve iş geliştirme merkezlerinin sayısını arttıracağız. Gençlerin sosyal projelere katılımını arttırmak için destekler vereceğiz. Uzmanlık desteği vereceğiz. Herkes için adil kriterlerle belirlenecek maddi kaynaklar sağlayacağız. Köylerdeki çiftçi çocuklarının burs olanaklarına kavuşmasını sağlayacağız. Büyükşehir Belediye’miz vatandaşlarına resmi öğrenime ek olarak yaşam boyu öğrenme sunacak. Bunu kendi kaynaklarıyla yapacak” dedi. 

YAŞAM BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ
Gençlerimizi yarıştırmayı değil öğrenmelerini saplayan projeleri ön plana çıkaracağız. Gençlerimiz dünyayı tanıyacak ve öğrenmenin mümkün olduğunu görecek. Yaşam bilimleri üniversitesini kuracağız. Sağlık bilimleri, uluslararası hukuk, sanat ve tasarımı buluşturacak ve kültür ve tasarım kenti hedefimize yakınlaşmamızı sağlayacak. Tematik üniversitelerimizi de İzmirlilerle buluşturacağız. Akdeniz dilleri merkezini kuracağız. Akdeniz dillerini gençlerimizin öğrenmesini sağlayacağız. Eksikleri olan okullarımızın sıkıntılarını gidereceğiz. Çocuklarımızı sağlıklı gıdalarımızla buluşturacağız.

KÜLTÜRPARK BİR MÜZİK OKULU OLACAK
Kültürpark bir müzik okuluna dönüşecek. Fuarın müzik kültürünü sergileyen popüler müzik müzesi kuracağız. Dev bir hıdrellez festivali yapacağız.  Batı Anadolu Medeniyetleri Müzesi, konsept müzeler kuracağız. Özel müzeciliği teşvik edeceğiz. İzmir’in turizm potansiyelini gün ışığına çıkararak dünya markası olmasını sağlayacağız. Akdeniz mutfağını bir dünya markası haline getireceğiz. Sadece gastronomiyi değil tarihi bilimi sporu kültürü hepsini bir turizm enstrümanı olarak kullanarak İzmir’in turizm payını büyüteceğiz. İzmir, kruvaziyer turizmi için bir durak noktası olacak. Kongre turizmi Türkiye’deki ana merkezlerinden biri olacak. Sağlık turizmi yatırımlarını şehrimize davet ederek yatırım ortamı sağlayacağız. Organize sağlık bölgeleri kurarak yatırımcıların İzmir’e gelmesini sağlayacağız. İleri yaş, tıp, engelli ve termal sağlık turizmi konularında İzmir’i dünyanın öncüsü yapacağız. 

İZMİR ARTIK BEYİN GÖÇÜ VERMEYECEK
Toprak Ana Gastronomi Fuarı’nı İzmir’e getireceğiz, ev sahipliği yapacağız. Halk sağlığı, herkesin hastalıktan korunduğu koşullara sahip olmasını sağlayacağız. Hasta vatandaşların ve yakınlarının yaşamını kolaylaştıracağız. Tüm imkanları seferber edeceğiz. İzmir hastanelerinde uzun süreli tedavi gören hasta yakınları için hastane yakınlarında büyükşehir belediyesi misafir konaklama evleri kuracağız. Doğal şifa parkı kuracağız. İzmir tanıtım platformunu kuracağız. İzmir’in küresel fırsatlardan yararlanması için kent diplomasisini kullanacağız. Bunu da en çok gençlerimizle yapacağız. İzmir artık beyin göçü vermeyecek. 

EXPO’YU KAZANACAĞIZ
Fuar İzmir’in hemen yanına modern kongre merkezi inşa edeceğiz. EXPO’ya yeniden aday olacağız ve EXPO’yu mutlaka alacağız. Büyükşehir belediyesinin kırsal kalkınma programlarını büyüterek geliştireceğiz. Markalaşma patent ile İzmirlilerin ihraç potansiyelini arttıracağız, büyükşehirde ihracat destek ofisleri kuracağız. Tüm ilçelerimizde haftada bir üretici pazarları açacağız. Yeni organik pazarlar kuracağız. Düşük fiyatlı ürün satış noktaları oluşturacağız.  

İZMİR EN ÇOK DEMOKRASİNİN KALESİ OLACAK
Bütün bunları demokrasi ile yapacağız. Refah demokrasi ile kentin arka sokaklarına, kılcal damarlarına ekmek olarak döner ve adil bir şekilde paylaşılmasını sağlar. İzmir en çok demokrasinin kalesi olacak. Çeşitli yöntemlerle demokrasi uygulamasını geliştireceğiz. Belediye cebinizde projenizle kararlar cebinizde olacak. Belediyenin bütçesi, gelirleri, imar durumu cebinizde olacak. Demokrasiyi en gelişmiş teknolojiyle buluşturup en yayın biçimde İzmirliye ulaştıracağız.

SEYYAR MAKAM
Seyyar makamla başlıyoruz. Düzenli olarak ilgili birim müdürlerimizle beraber İzmir’in mahallelerine gideceğiz. Mahallenin sorunlarını yerinde inceleyeceğiz, vatandaşlarımızın talep, öneri ve şikayetlerini yerinde dinleyeceğim. Kent konseylerini güçlendireceğiz. Mahalle imece meclisleri oluşturacağız. Kapsayıcı bir yerel yönetim anlayışıyla çalışacağız. Katılımcılığı şehrin kılcallarına yaymak için daha onlarca projemiz olacak. 

KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUM
Soyer konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: “Karşınızda bir siyasetçi değil insan olarak duruyorum, sizleri de seçmen değil kardeş olarak görüyorum. Doğduğumuz gün hangi siyasi görüşten olacağımız, hangi partiye oy vereceğimiz yazmaz.  Hiç kimseyi ayırt etmiyorum, her birinizi sadece insan olduğunuz için bağrıma basıyorum. Benim siyasetten de hizmetten de anladığım budur. O yüzden canla, başla, aşkla İzmir diyorum. 

BANA MEGA PROJEN NE DİYORLAR!
Soyer sözlerini şöyle tamamladı: Bana mega projen ne diyorlar. Tek tek her birinizin İzmir ile ilgili kendi hayatınızı iyileştirmek ile ilgili fikriniz olduğunu biliyorum. Benim mega projem, Bu sevgiyle, bilgiyle, kocaman bir ortak akıl, ortak yürek, büyük bir İzmir yaratmak. Hepimiz tek tek İzmir’iz. Hepinizi kalbimin olağanca gücüyle kucaklıyorum. Bütün bu hikayeyi birlikte yazacağız ama en yakın çalışacağım arkadaşlarımızı sizlerle buluşturmak istiyorum...

31 ADAY SAHNEDE
Soyer konuşmasının sonlandırmasının ardından 30 ilçe belediye başkan adayını sahneye çağırdı ve Kadifekalelilere tanıttı.

AÇIKLANMAYAN PROJE KALMADI
Soyer, İzmir projelerinin ilk etabını 26 Şubat’ta Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleşen “Birinci Cemre” ve ikinci etabını 9 Mart’ta Ödemiş’te gerçekleşen “İkinci Cemre” buluşmasında kamuoyuyla paylaşmıştı.  Soyer, Üçüncü Cemre Şenliği’nde on yedi başlık altındaki 165 projesini kamuoyu ile paylaştı ve ilk yüz gün içinde tamamlayacağı projelerin listesini sundu. Tunç Soyer’in İzmir vizyonunu oluşturan başlıklar arasında ulaşım ve altyapıdan, demokrasiye, kültür sanata, gençlik ve doğaya kadar uzanan farklı konular oluşturuyor.

 
Mansur Yavaş hakkında yeni suç duyurusu
 
İzmir'de belediye başkan adayına silahlı saldırı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş hakkında yeni suç duyurusu
Ankara'da Necmettin Kesgin, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na fabrika yanıtı
Sakarya'daki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye ile Türk ...
Karabağlar'ın sorunu imar affıyla çözülüyor
Karabağlar ilçesinde riskli alan ilen edilip kentsel dönüşüm kapsamına ...
 
Zeybekci'den Bostanlı Sahili mesaisi ve 'yaşam tarzı' mesajı!
Zeybekci, kimsenin yaşantısına müdahale edilmediğini vurgulayıp, “Antalya’da ...
Erdoğan: Biz bir yanlış yaptık, idamı kaldırdık...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz bir yanlış yaptık, idamı kaldırdık. Bana göre ...
AK Partili Doğan: Çöpleri bile toplamaktan yoksun bir belediye var!
Cumhur İttifakı Karabağlar Belediye Başkan Adayı AK Partili Bilal Doğan, ...
 
CHP Bornova Adayı İduğ’dan Capoeira dansı
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, Aşık Veysel Rekreasyon ...
CHP'li Kayalar'dan Menderes'e 2 fabrika, 100 istihdam sözü
CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, Menderes'te yapacakları ...
AİHM Türkiye'nin 'Demirtaş başvurusu'nu kabul etti
AİHM, cezaevinde mahkum olarak bulunan HDP'li Selahattin Demirtaş'la ilgili ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri