POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
Memleket Partisi kapıya kilit vurdu: 'Dijitale geçiyoruz'
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
CHP Lideri Özel'den İmamoğlu ziyareti!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belirlenemedi!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
Et entegre tesisinde vahşet: Baltayla vurup, bıçakladılar!
19 Haziran 2019 Çarşamba - 12:00

Ve Başkan Batur sahaya indi!

Konak Belediye Başkanı seçilen Mimar Abdül Batur, yürütülen projeleri yerinde incelemeye başladı.

Ve Başkan Batur sahaya indi!

31 Mart seçimlerinde rekor oy alarak, Konak Belediye Başkanı seçilen Mimar Abdül Batur, yürütülen projeleri yerinde incelemeye başladı. Sık sık sahaya çıkacağını ve çalışmaları kontrol edeceğini belirten Başkan Batur, “ Söz verdiğim gibi adım adım Konak’ın her yerinde olacağım. Tüm çalışmaları yerinde inceleyecek ve hemşehrilerimizin sorunlarını dinleyeceğim. Makam odasında oturan değil, şehrinde yürüyen, hemşehrileriyle hayatı paylaşan bir belediye başkanı olacağım. Tüm projelerimizde gerekli revizeler yapılacak, inşaatlarımız hızlanacak” diye konuştu.

Ekipler de eşlik etti
Seçimlerin ardından hızla göreve başlayan, yürütülen tüm projeleri mercek altına alan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, düzenli olarak sürdüreceği saha çalışmalarını dün başlattı. Gültepe Spor Kompleksi ile Toros Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri inşaatlarını inceleyen Başkan Batur, ilk saha çalışmasında, İkiz Evler restorasyonu ve Göztepe’de Kilise Sokağı olarak bilinen 81 No’lu sokakta yapılan asfaltlama çalışmalarını da kontrol etti.

Belediye Başkan yardımcısı Ulvi Dülger, Fen İşleri ve Kentsel Tasarım müdürlükleri ekiplerinin eşlik ettiği saha çalışmasında ilgili proje sorumluları ve mimarlardan bilgi alan Başkan Batur, Gültepe Spor Kompleksi ile Toros Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri projeleri üzerinde revizeler yaptı. Batur, öncelikli olarak Gültepe Spor Kompleksi’nde seyirci, Toros Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nde ise otopark kapasitelerinin artırılmasını istedi.

“Makam odasında oturmayacağım”
Saha çalışmalarının düzenli olarak sürdüreceğini, yürütülen çalışmaları sık sık kontrol edeceğini belirten Başkan Batur, “Konaklı hemşehrilerimiz bizden hizmet bekliyor. Biz de tüm birimlerimizle birlikte bu hizmeti sunmaya, şehrimizde daha yaşanılır bir hayat kurmaya çalışıyoruz. Görevi teslim aldığım günden bugüne tüm çalışma arkadaşlarımdan istediğim tek bir şey var: Çalışmak, çalışmak, çalışmak… Seçim zamanı nasıl adım adım Konak’ı yürüyerek dolaşarak sözler verdiysek şimdi de bu sözleri hayata geçirme zamanı. Mahallelerimizde toplantılar düzenleyeceğiz. Muhtarlarımızla hemşehrilerimizle bir araya gelerek sorunlara çözüm üreteceğiz Daha önce de dile getirmiştim, bir kez daha altını çizmek istiyorum: Biz Konak’a çalışmaya geldik. Ben de makam odasında oturan değil, şehrinde yürüyen, hemşehrileriyle hayatı paylaşan bir belediye başkanı olacağım. Tüm projelerimizde gerekli revizeler yapılacak, inşaatlarımız hızlanacak ve hemşehrilerim Konak’ta her noktada bu hizmetin yarattığı farklılık hissedecek. Biz Narlıdere’yi nasıl kalkındırdıysak, Konak’ı da öyle kalkındıracağız” diye konuştu.

Gültepe’de hayat canlanacak
Başkan Batur’un incelediği Gültepe Spor Kompleksi, Gültepe Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında bulunan ve Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılı Şubat ayında Konak Belediyesi’ne tahsis edilen, yaklaşık 5 bin metrekarelik alan üzerine kuruluyor. Komplekste basketbol ve voleybol gibi salon sporlarının yapılacağı spor salonu ile bir futbol sahası yer alıyor. Konak’taki amatör spor kulüplerinin yanı sıra bölge halkının da ücretsiz yararlanacağı tesiste fitness, aerobik, dans, yoga gibi bireysel ve grup sporlarına olanak sağlayan birden çok salon, bir kafeterya ve kapalı otopark yer alacak. Kompleks, bölgede sosyal hayatı canlandıracak bir merkez olacak.

 
Başkan Tugay İstanbul'da İmamoğlu için oy istedi
 
Altınordulu 2 yıldız adayı için Trabzon iddiası!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Tugay İstanbul'da İmamoğlu için oy istedi
Başkan Tugay, 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye ...
ÇİBEM öğrencileri 'seviye' için ter döktü
Çiğli’de öğrencilere fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla eğitim desteğinin ...
Başkan İduğ'dan Altay'a 'stat' güvencesi!
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm İzmir kulüplerine eşit ...
 
Başkan Engin'den İstanbul'da 'İmamoğlu' mesaisi
Ataşehir bölgesinde esnaf ve dernek ziyaretleri yapan, muhtarlarla buluşan ...
Buca'da kadınlara 'sağlıklı' kurs
Buca Belediyesi’nin kadınların daha sağlıklı ve sportif bir yaşam sürdürmesi ...
Başkan Sandal İmamoğlu için İstanbul'da sahada!
Sandal, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçiminde Millet İttifakı ...
 
İmamoğlu'na sahada 'İnce' destek!
İmamoğlu’na destek için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP ...
Gülbahçe'de 30 milyonluk kanal harekatı!
İZSU, Urla Gülbahçe’yi sağlıklı kanal altyapısına kavuşturmak için başlattığı ...
Konak'ta spor okulları zamanı
Konak Belediyesi spor okulları kurslarına, yaz döneminde de hız kesmeden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri