POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Nisan sıcaklığı dünya tarihine geçti
Nisan sıcaklığı dünya tarihine geçti
11 yaşındaki çocuğa servis çarptı: Hayatını kaybetti!
11 yaşındaki çocuğa servis çarptı: Hayatını kaybetti!
Okul müdürünü katleden öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
Okul müdürünü katleden öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
Galatasaray'ın eski yıldızı tutuklandı
Galatasaray'ın eski yıldızı tutuklandı
18 Şubat 2018 Pazar - 11:46

Ve Sındır sahaya indi, ilk durak Bornova: Ya iktidar olacağız...

Genel Sekreterlikten ayrılan ve adı Büyükşehir adaylığı için dillendirilen İzmir Milletvekili Sındır sahaya indi. Sındır Bornova mesaisinde çarpıcı mesajlar verdi.

Ve Sındır sahaya indi, ilk durak Bornova: Ya iktidar olacağız...

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır 36.Olağan Kurultay'ın ardından sahaya indi! 

Kurultayda PM yarışına dahil olmayan ve Genel Sekreterlik görevinden ayrılan, adı parti kulislerinde 2019 yılı için Büyükşehir adayı olarak geçen İzmir Milletvekili Sındır'ın ilk durağı ilçesi Bornova oldu. 

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova Çamdibi’nde esnafla ve vatandaşlarla buluştu, iktidarın toplumun sorunlarına kulaklarını tıkadığını, hükümetin tüm yetkilerini bir kişiye devrettiğini söyledi. Sındır, “Devlet akıldan, uzlaşıdan, diyalogdan uzak bir şekilde sadece laf ebeliğiyle ‘Ey Kılıçdaroğlu, Ey CHP’ diyerek yönetilmez, yönetilemiyor da” dedi.

“MİLLETİMİZİN BİRLİĞİNE ZARAR VERİYOR!”
Sözlerine Afrin Operasyonuna değinerek başlayan Sındır, “Türkiye terör nedeniyle büyük acılar yaşamış bir ülke. Milletimizin huzur içerisinde yaşayabilmesi için ülkemizin sınır güvenliği çok önemli. Bugün burada güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak bu vatan için canını ortaya koyan kahraman Mehmetçiklerimiz sayesinde. Ordumuza güveniyoruz, Afrin Operasyonunda başarılı olacaklarından, sınırımızı terör ve teröristlere destek veren karanlık güçlerden temizleyeceklerinden hiçbir şüphemiz yok. Biz artık akan kanın durmasını, gözyaşlarının dinmesini istiyoruz. CHP’yi operasyona destek vermiyor gibi göstermek isteyenler; Afrin operasyonuna gölge düşürüyor. Milletimizin birliğine zarar veriyor. Bu sözler milletimizi ayrıştırmak, kutuplaştırmak için yapılıyor” dedi.

“KİMSE YARINA UMUTLA BAKMIYOR”
AK Parti'nin Türkiye’yi yönetemediğini, vatandaşlarının huzurunu ve mutluluğunu sağlayamadığını ifade ederek sözlerine devam eden Sındır, “kimse yarınına umutla bakmıyor. Komşularımızla sıfır sorun diyerek yolla çıktılar, sıfırı iyi ilişkimizin kalmadığı komşu sayısında tutturdular. Tarımı bitirdiler, esnafın sorunlarını görmezden geldiler, emeklinin sıkıntılarına kulaklarını tıkadılar, memuru yok saydılar. İşçinin, emekçinin yanında olmadılar, onlara karşı üç maymunu oynadılar. Sorun çözen, sorunları masaya yatıran bir iktidar olmaktan öte kendi kişisel ikballerini her şeyin üstüne koydular. Demokrasiyi ayakları altına aldılar; öfke, kin ve nefret tohumları saçan dillerinden biran olsun vazgeçmediler. OHAL kapsamındaki uygulamalarla demokrasimizde, laik ve sosyal hukuk devletimizde derin yaralar ve bir daha telafisi olmayacak tahribatlar yarattılar. Artık yetti. Ya iktidar olacağız ya da iktidar olacağız. Senden benden ayrımı yapmadan hep birlikte Nazım’ın dediği gibi ‘güzel günler göreceğiz, güneşli günler’. 2019’da önce yerelde sonra genelde iktidar olacağız” dedi.

“BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ”
Sözlerine birlik ve beraberlik çağrısı yaparak son veren Sındır şöyle konuştu: AKP’nin Genel Başkanı ne derse bir ferman haline geliyor ve anında gereği yapılıyor. Devlet böyle akıldan, uzlaşıdan, diyalogdan uzak bir şekilde laf ebeliğiyle sadece ‘Ey Kılıçdaroğlu, Ey CHP’ diyerek yönetilmez, yönetilemiyor da. Bugün hükümet görev, yetki ve sorumluluklarını bir kişiye saraya devretmiş durumda. Bu durumu reddediyoruz, buna itiraz ediyoruz. Saray yolun sonuna geldiğini görüyor, biliyor. 2019 seçimlerine giden süreçte; ülkemizin aydınlık geleceği, huzurlu yarını ve refahı için verdiğimiz ortak mücadelede omuz omuza zafere ulaşacağız. Türkiye’yi bir tek adam rejimine eviren, bir parti devletine dönüştüren duruma karşı itirazımızı birlikte sürdürmek zorundayız.”

 
İran'da yolcu uçağı düştü: 66 ölü
 
İzmir'de yaşlı çift soba kurbanı!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Izmir,Turkiyeye ornek olacak bir KENT YONETIMI anlayisiyla yonetilmeli. 18 Şubat 2018 Pazar 15:36

Ulke yonetiminin eksikleri yanlislari artik goruluyor biliniyor.Bilincli vatandas yandas medyayi da izlese,gidisati,niyetleri sezebiliyor.Artik bikkinlik veren yasam kosullarinin,kendi yasadigi sehirlerde" Yerel Yonetim" farkiyla biraz olsun iyilesebileceginin ornegini gormek istiyor.Hemserilerimiz,neredeyse Yilmaz Buyukersen''e "Eskisehir birak Izmir''e gel" diyecek duruma gelmistir.Oysa un var,yag var,seker var....Helva ? .....Helva yapilmali. Sayin Sindir,hem ogretmen(Prof.Dr.)...Hem Ziraatci...Dahasi Bornova gibi buyuk,onemli ozellikleri olan bir yerin Belediye Baskanligini,bazi engellemelere karsin(!) yapabilmis bir yonetici,daha fazlasi Hem Turkiyei,hem yabanci ulkeleri...Hanyayi da Konyayi da bilen,CHP nin merkezinden gelmis bir isim.Saniyorum bu yaygin bilgi ve deneyim sonrasi,Turkiyenin en onemli niteliklere sahip kentinin...kentlisin ihtiyaclarini masanin uzerine serip,en onemli,en once ele alinmasi gerekenleri,nasil?....Hangi arkadaslari ve guruplariyla nasil yapacagini anlatacaktir.Izmir halki,kendisine vaadedilen begendigi onerileri duymak ve begendigini de oy sandigina gittiginde(CHP li olmasalar bile) isaretlemek isteyecektir.Yakin calisma arkadaslari,sosyal medyayi mesela Facebook sayfalarini izleyip,gunluk yasamin sorunlarini arayip bulmali, guruplar onerilerini hazirlamali,dosyaalar halinde sunmali.Bu duzen,diger kent yonetimlerine de ornek olmali.Umudumuz canlaniyor.

Yorumu oyla      0      0  
Halk 18 Şubat 2018 Pazar 13:38

Yüzümüzün akı sayın sındır.Seninleyiz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP sermaye ve beyin göçü için araştırma istedi!
CHP, temelinde gelecek ve güvenlik kaygısı yatan beyin göçünün tüm nedenlerinin ...
Başkent'te kritik seçim ittifakı zirvesi!
AK Parti-MHP ittifakı için bugün önemli bir randevu var. Cumhurbaşkanı ...
Çalışma komitelerinde asker de olacak sivil de!
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın kritik Ankara ziyaretinde oluşturulması ...
 
AK Parti'de yas günü: Çakıroğlu'na veda...
AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu hayatını kaybetti. Bir ...
Hollanda'nın Maslahatgüzarı Dışişlerine çağrıldı
Hollanda'nın Ankara Maslahatgüzarı Dışişlerine çağrıldı.
CHP İzmir'de gündem tüzük kurultayı: Öneriler alınacak, 2016 raporu revize edilecek
CHP İzmir’de gündem Tüzük Kurultayı… İl başkanlığı, ilçelere tüzük önerileri ...
 
"Her geçen gün zafere biraz daha yaklaşıyoruz"
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ...
CHP’de Bornova buluşması: Vekillerden ve başkanlardan önemli mesajlar
İzmir Milletvekilleri Balbay ve Purçu ile Bornova Belediye Başkanı Atila ...
Kalın'dan 'Türkiye, ABD'den ne bekliyor?' makalesi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Talın Türkiye'nin ABD'den beklentilerini ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri