POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Özgür Özel: Gençlerin gitmesi beka sorunu
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Görür en çok endişe ettiği 3 şehri açıkladı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gelişme!
Uyuşturucu tacirlerine 'Narkoçelik-17' operasyonu
Uyuşturucu tacirlerine "Narkoçelik-17" operasyonu
19 Ekim 2022 Çarşamba - 14:16

Yılın öne çıkan iş insanı ödülü Hakan Kılıç’ın oldu

Seferihisar, Güzelbahçe, Yelki, Narlıdere’den sonra Çeşme Dalyanköy’de ‘Ekinoks Life Dalyan’ projesine başlayan Kılıç, Altın Ege Ödülleri’ne de damgasını vurdu.

Yılın öne çıkan iş insanı ödülü Hakan Kılıç’ın oldu

İzmir’in saygın inşaat firmaları arasında bulunan Ekinoks Life yeniliklere açık, ileriyi görebilen, kaliteli ve güvenilir üretim hedefiyle çıktığı yolda büyüyerek emin adım ilerliyor. Ekinoks Life İnşaat, yeni projesi ‘Ekinoks Life Dalyan’ ile Çeşme’nin en güzel yerinde son teknolojiyle döşenmiş modern yapılarıyla konforlu ve modern hayatın kapılarını aralıyor. Dalyan Marina’ya 1 dakika yürüme mesafesinde bulunan ‘Ekinoks Life Dalyan’, İzmir Merkez’e 40, Ayayrgi Koyu’na 2, Çeşme Marina’ya ise 10 dakika uzaklıkta. Toplamda 6 bin 863 metrekarelik bir alanda inşa edilen ‘Ekinoks Life Dalyan’, huzur veren geniş peyzaj alanlarıyla Çeşme’nin merkezinde lüks yaşam fırsatı sunuyor. Proje, 7+1’den oluşan, tamamen müstakil, özel havuzlu ve müştemilatlı villalardan oluşuyor.



DALYAN’A ESER BIRAKMAK İSTİYORUZ
Eşsiz doğası, masmavi denizi ve havası sebebiyle Dalyanköy’ü tercih ettiklerini dile getiren Ekinoks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç, “Çeşme artık kalabalık ve büyük popülasyonları çekiyor. Alaçatı ve Ilıca çok değerli yerler ama biz Dalyanköy’e yatırım yapmak istedik. Çeşme’yi seven, Çeşme’yi bilen insanlar Dalyanköy’ü iyi bilir. Doğası, denizi ve havası çok güzel. Çeşme’nin en beğendiğimiz bölgesi burası. Çeşmede bazı yerleşimlerin yoğunluğundan ve gürültüsünden kaçmak isteyen ama aynı zamanda Çeşme’de olmanın keyfine varmak isteyen insanlar tercih ediyorlar. Aynı zamanda Dalyan’a bir eser bırakmak istiyoruz” dedi.

PROJEMİZDE GENİŞLİĞE ÖNEM VERDİK
Ekinoks Life Dalyan projesinin lokasyon itibariyle estetiği, doğayı, manzarayı ve kaliteyi bir araya getirdiğini dile getiren Hakan Kılıç, projeyle ilgili şu bilgileri verdi: “7 dönüm üzerine kurulu, 335 metrekare kapalı alandan oluşan, her bir müstakil olan 9 adet villamız var. Her villanın kendine ait havuzu ve müştemilatı var. Sauna ve hamam da olacak. Her villanın kendi bahçesinden girişi olacak. Site konsepti ancak ortak alan değil. Projede, herkesin kendi alanı var. Bağımsız olmak özgürlüğü çağrıştırıyor. Projelerde rahatlığa genişliğe önem verdik. Ekinoks Dalyan deyince tüylerimi diken diken oluyor ve heyecanlanıyoruz.”

2023 YAZINDA ANAHTAR TESLİM
Anahtar teslimlerin 12 ay sonra yapılacağını belirten Ekinoks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç, 9 aylık bir süre içinde inşaatı bitirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Projelerin 2023’ün yaz aylarında satış için hazır olacağı bilgisini veren Kılıç, yurt dışından müşteri taleplerinin olduğunu belirterek, “Her parası olana projeden yer vermek istemiyoruz. Çünkü bu özel bir proje. Projenin kalitesine güvenen kişilerle devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

HEM HUZUR HEM REFAH BİR ARADA
Son dönemde Çeşme’de rezidans projelerinin revaçta olduğunu dile getiren Ekinoks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç, Ekinoks Life Dalyan projesi ile bunu kırmak istediklerini dile getirerek, “Biz yoğunluğu olmayan bir proje yapmak istedik. Farklı bir kitleye hitap ediyoruz.  Ekinoks Life Dalyan ile hem huzuru hem refahı yansıtmak istedik. Her bir evin arsası 750 metrekare ile 850 metrekare arasında değişiyor. Normalde Çeşme’de bu kadar bir alana rezidans dikip, 30 adet 1+1 yapıp satıyorlar. Bizim tarzımız da hedef kitlemiz de asla bu değil. Daha geniş kapalı alanlarda daha çok peyzaj kullanarak müşterilerimize bir malikane sahibi olduklarını hissettirmek istiyoruz” diye konuştu. 

HAKAN KILIÇ KİMDİR?    
“1986 yılından bu yana baba mesleği olan inşaat sektöründeyiz. Kılıç İnşaat ile başladık ve yeni şirket olarak 2017 yılında Ekinoks İnşaat adı altında projeler yapmaya başladık. İnşaat sektöründe uzun yıllardan beri varız. Seferihisar’da, Güzelbahçe’de, Yelki’de, Narlıdere ve Çeşme’de projeler yapmaktayız. Şuan devam eden dört proje şantiyemiz var. Tabi ki Dalyan projesinin bizim için ayrı yeri var. Çeşme Dalyan bizim prestij projemiz.”

 
FETÖ şüphelileri gizli bölmelerde yakalandı
 
"İzmir'i kripto dünyasının başkenti yapacağız"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EBSO'da yeniden Yorgancılar dönemi: Baskı iddialarına ne yanıt verdi?
EBSO’da tek adaylı gerçekleşen seçimde mevcut Başkan Ender Yorgancılar ...
EBSO'da sürpriz gelişme: Sandık günü yarıştan çekildi!
Geride kalan hafta tamamlanan komite seçimler mevcut Başkan Ender Yorgancılar'ın ...
Memurun fazla mesai ücreti 2 katına çıkacak!
Devlet memurlarının saat başına fazla mesai ücretleri, yeni yılda 2 lira ...
 
Kanada merkezli Anatolia’dan İzmir’e 250 milyon dolarlık yatırım
Anatolia, İzmir’deki 250 milyon dolarlık yatırımını tamamlamak üzere olduğunu ...
Kamuda kağıt belge dönemi bitiyor!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, belgelerin elektronik ortama taşınması çalışmalarına ...
Tekstilin İzmir’deki 8 bin yıllık tarihi konuşuldu
Hazır giyim ve tekstil teknolojileri sektörünü buluşturan Fashion Prime ...
 
Otomotiv sanayisinde 'finansman' çıkmazı!
Türk otomotiv sanayisinin ilk 9 aylık üretim ve ihracat karnesini açıklayan ...
İzmir'de 'Hazır giyimde Türkiye'nin önemi' zirvesi!
Hazır giyim ve tekstil teknolojileri sektörünü buluşturan Fashion Prime ...
Sanayide Kadın Eli projesine başvurular başladı
İzmir Ticaret Borsası (İTB) koordinatörlüğünde faaliyetlerini yürüten ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri