POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
Meclis'te yeni anayasa mesaisi başlıyor
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
5 Kasım 2020 Perşembe - 15:58

Yücel: Yaralar sarılana kadar çalışacağız!

Yücel, İzmir’de 30 Ekim Cuma günü yaşanan depremin merkez üssüne an yakın ilçe olan ve tusunaminin zarar verdiği Seferihisar Sığacık’ta incelemelerde bulundu. Yücel, vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek yaraların sarılması için tüm desteği vereceklerini ve Seferihisar’ı asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Yücel: Yaralar sarılana kadar çalışacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir’de 30 Ekim Cuma günü yaşanan depremin merkez üssüne an yakın ilçe olan ve tusunaminin zarar verdiği Seferihisar Sığacık’ta incelemelerde bulundu. Yücel, vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek yaraların sarılması için tüm desteği vereceklerini ve Seferihisar’ı asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

İzmir’de yaşanan ve 114 kişinin hayatını kaybetmesine, 1035 kişinin yaralanmasına yol açan depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Deprem sırasında tsunami yaşayan ve 1 vatandaşın hayatını kaybettiği Seferihisar ilçesinde de büyük zarar meydana gelmişti. İlçeyi ziyaret ederek incelemelerde bulunan CHP heyeti, vatandaşları ve esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerin iletti.

İlçe de gerçekleştirilen incelemelere CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra CHP Parti Meclisi üyesi Devrim Barış Çelik ve CHP il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Heyete Seferihisar belediye başkanı İsmail Yetişkin ve CHP Seferihisar ilçe başkanı Senem Gürer Solak’ta eşlik etti.

YARALARI SARMAK BİZİM GÖREVİMİZ
Yücel deprem sonrası oluşan tsunaminin en çok etkilediği bölge esnafını ziyaret ederek yaşadıkları hakkında bilgi aldı ve zarar gören iş yerlerinde incelemelerde bulundu. Yücel, yaşanan depremin sadece fiziki olarak değil ruhsal olarak büyük sarsıntı yarattığını ifade ederek şunları söyledi: İzmir’de hiç beklenmedik bir fay hattında meydana gelen depremin yarattığı yıkım ve yaşanan acılar henüz çok taze. CHP olarak hem örgütlerimizle hem belediyelerimizle kayıplarımızın yasını tutarken bir yandan da vatandaşımızın, esnafımızın yaralarını sarmak, acılarını ve zararlarını hafifletmek için çalışıyoruz. Seferihisar halkının depremin olduğu andan itibaren yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Böylesi durumlarda laf değil iş üretmek gerekir. Haklı olarak vatandaş öncelikle yaralarının sarılmasını bekler. Bu yaraları sarmakta bizim ve yerel yönetimlerimizin görevi. Sığacık’ta zarar gören esnafımız ve vatandaşlarımızın hiç şüphesi olmasın ki, tüm imkanlarımızla yanlarında olacak, hem ilçe belediyemiz hem de büyükşehir belediyemizle, zaten başlattığımız çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak tüm yaralarını saracağız. Tüm İzmir’e geçmiş olsun dileklerimi yineliyorum.  Kaybettiğimiz her vatandaşımızla birlikte içimiz yandı, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve tüm İzmir’e başsağlığı diliyorum. Deprem sadece fiziki olarak değil ruhsal olarak büyük sarsıntı yarattı. Vatandaşlarımızın her sıkıntısıyla ilgilenmek için görev başındayız. Yaralarımız tamamen sarılıncaya kadar da aralıksız çalışacağız.

Yücel ve beraberindekiler deprem sonrası yaşanan tsunami sebebiyle, sulara kapılarak hayatını kaybeden 86 yaşındaki Fatma Erçetin’in ailesini ziyaret ederek, taziyelerini iletti.

 
"Enkaz altında kalan CHP'nin belediyecilik anlayışıdır!"
 
Çiğli Tramvayı'nda ihale tamam: Hangi firmalar teklif verdi?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den depremzedeler için 4 ayrı noktada çamaşırhane
İzmir Büyükşehir Belediyesi çadırlarda yaşayan depremzede vatandaşların ...
Büyükşehir doktorlarından çadır kentte tarama
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Serdar Pedükcoşkun ...
Depremzede çocuklar için anaokulu çadırları
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN Genel Müdürlüğü, 0-6 yaş grubu depremzede ...
 
Bakan Kurum’dan yerel yönetimlerle zirve: Soyer ve ilçe belediye başkanları katılacak!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer başta ...
Valilik İzmir’deki yeni mesai saatlerini açıkladı!
İzmir Valiliği, İl Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında alınan kararları kamuoyuyla ...
Deprem görüntülerini çocuklara izletmeyin!
Gaziemir Belediyesinde görevli Psikolog Yeliz Yorulmaz, olaylara anlam ...
 
Tugay: O bebeklerin yüzünü kimse unutmasın
Tugay, konuk olduğu televizyon programında, deprem felaketinde yaşanan ...
Ve Uğur Mumcu Körfez'e giriş yaptı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından alımı yapılan Uğur Mumcu Araba ...
Enkazdan çıkarılan kediler tedavi altına alındı
İzmir'i sarsan depremin ardından arama kurtarma ekipleri tarafından enkazdan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri