POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Dünyada Filistin protestoları yayılıyor
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
Netanyahu'yu tutuklanma endişesi bastı
Erdoğan'dan Dervişoğlu'na tebrik telefonu
Erdoğan'dan Dervişoğlu'na tebrik telefonu
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
Polis, meslektaşlarına kurşun yağdırdı: 2 şehit!
23 Eylül 2022 Cuma - 10:54

Yücel ve Soyer'den kamp açılışında Lider'e tam destek mesajları!

CHP’nin İzmir'deki 3 günlük kritik kampı açılış konuşmalarıyla yola çıkarken, İl Başkanı Yücel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek mesajları geldi. 

Yücel ve Soyer den kamp açılışında Lider e tam destek mesajları!

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP)  yeni yasama yılı öncesi yol haritasını ve seçim stratejilerini belirleyeceği TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı İzmir’in Seferihisar ilçesinde başladı. 

CHP’nin 3 günlük kritik kampı açılış konuşmalarıyla yola çıkarken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek mesajları geldi. 

YÜCEL: İZMİR OLARAK BU YOLDA ÇOK DAHA FAZLASINI YAPMAYA HAZIRIZ! 
CHP İl Başkanı Deniz Yücel kamp açılışı konuşmasına, Artık ayak seslerini iyiden iyiye duyduğumuz, 
Kurulacağı gün için milletimizin adeta gün saydığı millet iktidarına ve inançla ifade ediyorum ki, milyonların ve bizlerin gönlünden geçtiği gibi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanlığına giden yolda bir mihenk taşı olacağına yürekten inanıyoruz. İzmir olarak, bu yolda hem örgütümüzle hem de İzmirli vatandaşlarımızla birlikte, üzerimize düşeni yıllardır yaptığımız gibi, çok daha fazlasını yapmaya hazırız" diyerek başladı.

CHP İl Başkanı, "İzmir, geçmişte olduğu gibi bugün de; Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhuriyet değerlerine, özgürlük ve bağımsızlığa bağlılığı üzerinden ve elbette, yandaşa değil, halk için çalışan yerel yönetimleri ve belediye başkanlarımız üzerinden, kendisiyle hesaplaşmaya girenlerin hesabını görmeye, İzmir’e şaşı bakanları, yan bakanları bir kez daha sandığa gömmeye kararlıdır. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü olarak; hiç dinlenmemek üzere çıktığımız bu yolda, önümüze çıkan engelleri, azim ve kararlılıkla bir bir aşmaya devam ediyoruz.  Partimiz ve Türkiye için son derece önemli olan ve İzmir’in ev sahipliğinde gerçekleşen bu organizasyon, bizlere hem büyük bir  güç, hem de büyük bir sorumluluk vermiştir.
Bu sorumluluk duygusuyla, İzmir’den sizlere söz veriyoruz; Genel Başkanımızın, ülkenin karanlık günlerden kurtulması için attığı her adımın ve Milletvekillerimizin 81 ilimizdeki çalışmalarında akıttıkları alın terinin, her damlasının İzmir’de hakkını vereceğiz. Sözlerime son verirken, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütünün her bir üyesi adına sizleri selamlıyor, bu önemli organizasyonla, partimizin İzmir’e ve İzmir halkına verdiği değeri, bir kez daha gösterdiğiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" diye konuştu. 

SOYER: AYAĞINIZA TAŞ DEĞMESİN! 
Konuşmasına İzmir'in 100.kurtuluş yılının önemine değinerek başlayan ve kente 100 yıl sonra geri dönecek İktisat Kongresi hakkında bilgilendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, "100 yıl ülkelerin tarihinde çok önemli bir kilometre taşıdır. Kuruluşun ve kurtuluşun şehir İzmir elbette bu yılı bu ünvana yakışır şekilde kutlamalıydı. 9 Eylül 1922’yi 100 yıl sonra nasıl coşkuyla kutladıysak 17 Şubat 1923’ten 100 yıl sonra İzmir İktisat Kongresi’nin 100.yılını da aynı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. 100.yıllarda mutlaka yeni bir yüz yıla girerken geçmiş yüz yılla ilgili bir değerlendirme yapmak gerekir. 100 önce kurtuluştan 5 ay sonra,  düşünün; 3 buçuk yıl süren işgal arkasından büyük yangın ve 5 ay sonra küllerinden doğacak bir devleti yaratmak için, yeni bir cumhuriyet kurmak için düzenlenen bir İktisat Kongresi... Henüz Lozan Antlaşması müzakereleri bitmemiş. Gelecek yüzyılın iktisat politikalarını belirlemek için düzenleniyor. O günkü iktisat kongresine 1135 delege katılıyor. İşçiler, tüccarlar, çiftçiler ve sanayiciler olarak toplanıyorlar. Biz de bu süreci başlattık. 10 Ağustos’ta işçi ve çiftçi buluşmalarını gerçekleştirdik. Önümüzdeki zaman dilimi içinde 4 ayrı grupla buluşmaları sürdürüyor olacağız. Akademisyenlerin, tarihçilerin bir araya gelerek bilimsel disiplinlerle tartışacakları platformlar oluşturuyoruz. İki ilavemiz olacak. Yurttaş forumu düzenliyoruz. Gençlerin ve kadınların da söz hakkı bulacakları 2 ayrı yurttaş forumu düzenleyeceğiz. Bir de Akdeniz Yerel Yönetimler Forumu düzenleyeceğiz" dedi. Soyer sözlerini şöyle tamamladı: Özetle bu derin umutsuzluk gelecek kaygıları içinde bugünün siyasl ikliminde gelecekte oluşturacağımız siyasi kararlara zemin teşkil edecek talepler ve çözüm önerilerini gündemimize getirmiş olacağız. CHP’nin iktidarın yolumuzu aydınlatacak bir katkı olarak değerlendiriyoruz. İl Başkanımızın verdiği söze eklemek istiyorum. Sayın Genel Başkanım bu yolculukta İzmir her daim yanınızda olmaya devam edecek. Liderliğinizden ilham, güç alıyoruz, moral ve çalışma azmi buluyoruz. Ayağınıza taş değmesin. Sonuna kadar sizinle beraberiz.

 
Ulucak Höyüğü'nde 8 bin 500 yıllık heykelcikler bulundu
 
Sırp suç örgütü lideri Vukotiç cinayetinde 'İzmir' detayları!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Çıray'dan 'Ünsal Ban' soruları!
İYİ Partili Çıray aynı zamanda THK Üniversitesi eski Rektörü olan Ünsal ...
CHP'li Sertel meclis taşıdı: 500 binden fazla kişinin yaşadığı bölgede anjiyo merkezi yok!
CHP İzmir Milletvekili Sertel, 500 binden fazla kişinin yaşadığı İzmir’in ...
Kılıçdaroğlu ABD'ye gidiyor: Sanders'la görüşecek
CHP lideri Kılıçdaroğlu 9-13 ekim arasında Washington'da olacak. Herhangi ...
 
Bakan Soylu’dan 'Özer' ve 'Göktaş' açıklaması
Soylu, Thodex'in kurucusu Özer ile Necip Hablemitoğlu suikastının katil ...
AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'Rojin' çıkışı: Yalanınız batsın!
Van'dan İzmir'e gelen ailenin 11 yaşındaki kızı Rojin'in okul puanı yettiği ...
İYİ Parti'den Foça'da 'hastane' tepkisi!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar Foça İlçesi’nde partililer ...
 
TOKİ'den yüzde 25 indirim kampanyası!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ...
Putin'in kısmi seferberlik ilanıyla ilgili açıklama!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. ...
CHP'den 'UNESCO' tepkisi: Soyer'e takmış bir Cumhurbaşkanı ile karşı karşıyayız!
CHP TBMM Grup Başkanvekili Altay ile Genel Başkan Yardımcısı Öztunç İzmir ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri