POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
8 yıl sonra ilk... Tarihi görüşmeden kareler!
8 yıl sonra ilk... Tarihi görüşmeden kareler!
TCMB açıkladı: Rezervlerde düşüş sürüyor
TCMB açıkladı: Rezervlerde düşüş sürüyor
Kaza öncesi 'su savaşı' yapıyorlarmış...
Kaza öncesi 'su savaşı' yapıyorlarmış...
Kurtulmuş'tan Meclis'te yeni anayasa turu
Kurtulmuş'tan Meclis'te yeni anayasa turu
1 Nisan 2019 Pazartesi - 00:37

Zeybekci'den ilk açıklama: Mutlaka ders çıkaracağız!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “Biz yarından başlamak üzere seçim sonuçlarını, İzmirimizin vermiş olduğu oyları, tek tek sandık sandık değerlendireceğiz. Çok daha detaylı bir şekilde değerlendirme imkanımız olacak. Bunlardan çıkarılması gereken dersleri de mutlaka ve mutlaka da çıkaracağız” dedi.

Zeybekci den ilk açıklama: Mutlaka ders çıkaracağız!

GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, yüzde 38,5 oy oranı alan Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Parti’li Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Binası’nda basın açıklaması yaptı. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatlarına teşekkür eden Zeybekci, İzmirlilere de seslendi.

MİLLETİMİZİN İRADESİNİN ÜZERİNE HİÇBİR GÜÇ TANIMADIK

Seçim sonuçları hakkında değerlendirmede bulunan Zeybekci, “Milletimiz bir karar vermiştir. Her zaman dile getirdiğimiz gibi milletimizin iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadık. Milletimizin verdiği kararın ne önüne virgül ne sonuna bir nokta eklemek gibi bir niyetimiz olmuştur şimdiye kadar. Milletimizin, İzmir’imizin verdiği karar, milletimizin iradesine duymuş olduğumuz saygı gereği en azından saygı göstermek bizim için bir vazifedir. Öncelikle İzmir’imize çok teşekkür ediyoruz. Yaklaşık olarak 4 aylık bir seçim kampanyası yürüttük. Son derece medeni, hoşgörülü, son derece kucaklayıcı, sessiz, sakin bir seçim kampanyası yürütme imkanı verdi bize İzmir’imiz. Onun için ben bütün vatandaşlarımıza, İzmirli hemşerilerimize bu anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ve verdiğimiz bir rahatsızlık olduysa onlardan özür diliyorum” açıklamasında bulundu.

OYLARI SANDIK SANDIK DEĞERLENDİRECEĞİZ

AK Parti ve MHP teşkilatlarına birlik ve beraberlik içinde çalıştıkları için teşekkür eden Zeybekci, seçim sonuçlarından mutlaka ders çıkaracaklarını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz yarından başlamak üzere seçim sonuçlarını, İzmir’imizin vermiş olduğu oyları, tek tek sandık sandık değerlendireceğiz. Çok daha detaylı bir şekilde değerlendirme imkanımız olacak. Bunlardan çıkarılması gereken dersleri de mutlaka ve mutlaka da çıkaracağız. Ona göre de atılması gereken adımları partimiz olarak da mutlaka atılacaktır. Hemen arkasından tabi ki yarın ve yarından sonra olmak üzere yine İl Başkanımız, genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, seçilen belediye başkanlarımız ve bütün meclis üyelerimizle beraber bir araya geleceğiz. İzmir’imize vermiş olduğumuz o sözleri, yerel yönetimler kapsamında yapabileceğimiz hizmetleri tekrar gözden geçireceğiz. Onların listelerini gözden geçireceğiz, ‘neler yapabiliriz’ diye bir değerlendirme yapacağız. Yani ekibi, takımı tekrar toplayarak onlarla beraber bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz ve hizmetleri değerlendireceğiz” diye konuştu.

HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

İzmirli vatandaşlara seslenen Zeybekci, “Bir İzmirli olarak bunda sonra bu can bu bedende oldukça İzmir’imize hizmet etmeye devam edeceğim. İzmir’e hizmet etmek ve İzmir’e hizmetkar olmak benim için bir şereftir. Biz tabi ki bir ekibiz, ekip olarak bu hizmetimizi vermeye devam edeceğiz. Ben tekrar seçim sonuçlarımızın İzmir’imize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bundan sonra inşallah önümüzde 4 yıldan fazla seçimsiz bir süreç başlıyor. Ben Türkiye’nin en zor dönemi geride bıraktığına inanıyorum. Bundan sonra önümüzdeki süreçte genel olarak gerek ekonomi gerekse ülkemizin kalkınması, yeniden kalkınma seferberliği ile güzel bir sürece başlayacağımıza inanıyorum. Allah her şeyin hayırlısını İzmir’imize nasip etsin diyorum” ifadelerini kullandı.

 
Bahçeli: Karanlık hesapları olan mihraklar kaybetti!
 
Koltuğa ülkede en yüksek oranla oturdu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: Karanlık hesapları olan mihraklar kaybetti!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye üzerinde karanlık hesapları olan mihraklar, ...
Kılıçdaroğlu'ndan flaş 'İstanbul' açıklaması
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Bizim elimizdeki verilere göre İstanbul'da ...
İzmir'in tercihi Millet İttifakı... İlçe raporu: Kim nerede kazandı/kaybetti?
İzmir’de 31 Mart Yerel Seçimine Millet İttifakı damgasını vurdu. 25 ilçede ...
 
Soyer'den zafer kutlaması: Önce Çav Bella, sonra zeybek!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Tunç Soyer seçim ofisinde ...
İzmir'de 3 eski başkan koltuğa geri döndü!
Resmi olmayan sonuçlara göre İzmir’de 3 CHP’li isim belediye başkanlığına geri dönmeyi başardı.
İzmir’in sandık raporu: Büyükşehir ve ilçe ilçe tüm sonuçlar
İzmir’de Büyükşehir’de resmi olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı ipi ...
 
Soyer zafere rekorla uzandı, Millet İttifakı İzmir'de zirve yaptı!
10 yıldır Seferihisar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Soyer, Büyükşehir ...
Türkiye'de bir ilk: O kente komünist başkan!
Tunceli'de resmi olmayan sonuçlara göre, Belediye Başkanlığını kazanan ...
MHP İl Başkanı Şahin'den özeleştiri: Bir eksiğimiz var ki...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir'de ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri