POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı belli oldu
Bakan açıkladı: Asgari ücrete 2. zam olacak mı?
Bakan açıkladı: Asgari ücrete 2. zam olacak mı?
9 Ocak 2019 Çarşamba - 11:03

Zeybekci'den modern çöp tesisi projesi: Dağlara, ormanlara attırmayacağız!

Kentte modern çöp depolama tesisi olmadığını belirten Zeybekci, "Türkiye'de katı atığını dağlara taşlara, derelere ormanlara atan başka bir il yok. 4.5 milyon nüfus burası... Böyle bir şehrin çöpünü, çocuklarımızın geleceği olan dağlara, ormana, derelere attırmayacağız" dedi.

Zeybekci den modern çöp tesisi projesi: Dağlara, ormanlara attırmayacağız!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışmalarına Gaziemir ve Menderes ilçelerinde sürdürdü. İki ilçede vatandaşlarla tek tek tokalaşan ve esnafla da sohbet eden Zeybekci, İzmir'i dünya kenti yapmak için çalışacaklarını söyledi.  

Kentte modern çöp depolama tesisi olmadığını belirten Zeybekci, "Türkiye'de katı atığını dağlara taşlara, derelere ormanlara atan başka bir il yok... 4.5 milyon nüfus burası... Böyle bir şehrin çöpünü, çocuklarımızın geleceği olan dağlara, ormana, derelere attırmayacağız" dedi.

Zeybekci, Menderes ilçesi gezisinde MHP İlçe Başkanlığını da ziyaret etti.

İlk olarak Gaziemir sokaklarında dolaşan ve esnafı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ilçe teşkilatında partililerle toplantı yaptı.  

Zeybekci, "Bugüne kadar bu ülkeye her şekilde ve makamda hizmet ettik. Cumhurbaşkanımız 'İzmir seni istiyor' dediğinde başımızla beraber dedik. İzmir bizim için onurdur, bir semboldür. Bize 'İzmir'de görev var, ihtiyaç var' denince koşarak geldim. Zaten İzmirli ve Egeliyiz. Bu şehir bizim anayurdumuz gibi bir yer. Geldiğimiz andan itibaren kabul ve heyecan var. Ben halka dokunmayı seven bir insanım. Ticaretten, üretimden ve esnaflıktan geliyorum. Ben bu halkın içinden biri olarak geliyorum" dedi.

İZMİR İHMAL EDİLDİ
İzmir'in ihmal edildiğini belirten Nihat Zeybekci, ''İzmir maalesef bahanelere mağdur kalmış. Hak etmediği bir yerde. Bunu suçlusu şu bu demiyorum. Kentin sırtını Anadoluya döndürmüşler. İzmir'i küstürmüşler. Kendi içine kapatmışlar. Halbuki İzmir yaratılıştan dünyanın en güzel şehri... Bu coğrafyanın bir numaralı şehri. Maalesef hor kullanılmış. İçine kapatılmış. Kimse benim hedefimde değil ve alınmasın. İzmirli artık geleceğini düşünerek bakıyor. Bu dönemde hep birlikte İzmir'e kendimizi anlatacağız" dedi. 

VERGİ GELİRİ DAHA FAZLA
İzmir'in diğer illerden daha fazla vergi geliri olduğunu ifade eden Zeybekci, "Bir Uşaklı, Aydınlı veya Denizlili vatandaşa vergi gelirlerinden gelen vergi payı 1 lira iken, İzmirliye bunun en az iki katı para geliyor. Bugün İzmir trafik sorunu var. Türkiye'nin en sıkıntılı şehirlerinden biri. Çevre yolu olmasaydı, herhalde en çok cinnet geçirilen şehirlerden biri olurdu. Konak Tüneli açıldı, söylenmedik laf bırakmadılar. Belediye başkanının biri tünelden geçmemeye yemin etmiş. Sen geçmiyorsun ama halk geçiyor" diye konuştu.

MODERN ÇÖP TESİSİ OLACAK 
İzmir'in hakettiği yeri alacağını belirten Nihat Zeybekci, şunları söyledi: Türkiye, dünya aldı başını başka yere gidiyor. Ama İzmir nereye gidiyor. Türkiye'de katı atığını dağlara taşlara, derelere ormanlara atan başka bir il yok. 4.5 milyon nüfus burası. Böyle bir şehrin çöpünü, çocuklarımızın geleceği olana dağlara, ormana, derelere atamazsınız. Buna izin vermeyeceğiz. Projelerimizi en kısa sürede açıklayacağız.

MHP İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Başkan adayı Nihat Zeybekci, Menderes gezisinde MHP İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti. İlçe Başkanı Önder Böncü'yle görüşen Zeybekci, "Davamız bir, önceliklerimiz bir. hassasiyetimiz bir. Ayrı olarak ortaya çıkacak hiçbir şeyimiz yok. Seçim bürolarımızı ortak kullanacağız" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu'yu makamında ziyaret ettikten sonra bir kahvehaneye giderek halkla sohbet etti. Okey oynayan vatandaşların daveti üzerine masaya oturarak okey oynadı.

 
İzmir'de dehşet: Polis memuru trans bireyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladı
 
Göztepe ilk transferde bombayı patlattı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan-İmamoğlu görüşmesinin tarihi belli oldu
CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme ...
Karabağ-Durak ve Bayraklı
Büyükşehir Adaylığından çekildiğini açıkladı... Belediyeciliği bıraktığını duyurdu...
CHP'li Başak'tan noter onaylı söz!
CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Başak, "Halkın sorunlarına çözüm ...
 
Akar ile Dunford'tan kritik 'Suriye' zirvesi!
Milli Savunma Bakanı Akar, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dunford'u ...
İşte MHP'nin teklifi: Şiddet uygulayan akıl hastanesine!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, dünkü grup toplantısında gündeme ...
Ve seçim yasakları belli oldu!
YSK'nın Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy verme günü uygulayacağı ...
 
CHP İzmir’de gündem ‘liste ve imza’ iddiası ile ‘ittifak’ konusu!
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında gündem İl Başkanı Yücel hakkındaki ...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'dan IMF sorusu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye’de IŞİD ile mücadele gerekçesiyle ...
Tutuklanan Eren Erdem yeniden cezaevinde
Kapanan Karşı gazetesine yönelik FETÖ davasında yargılanan Eren Erdem ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri