POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Eski CHP Genel Başkanı hastaneye kaldırıldı
Eski CHP Genel Başkanı hastaneye kaldırıldı
Lise kaç yıl olacak? Gündemde iki seçenek var
Lise kaç yıl olacak? Gündemde iki seçenek var
İsrail'in alıkoyduğu 3 Türk milletvekili ile iletişim kesildi
İsrail'in alıkoyduğu 3 Türk milletvekili ile iletişim kesildi
7 belediye başkanı daha AK Parti'ye geçti
7 belediye başkanı daha AK Parti'ye geçti
8 Ekim 2025 Çarşamba - 09:01

Sağlıklı kentlerin kalbi İzmir’de atacak

İzmir 10-11 Ekim tarihlerinde Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 44. Olağan Meclis Toplantısı’na ve 15. Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması Ödül Töreni’ne ev sahipliği yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın açılış konuşmasını yapacağı buluşma kapsamında Su Yönetimi ve Kuraklıkla Mücadele Stratejileri başlıklı bir de panel düzenlenecek.

Sağlıklı kentlerin kalbi İzmir’de atacak

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 44. Olağan Meclis Toplantısı 10 Ekim ve 11 Ekim tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Swiss Otel İzmir’de yapılacak. Birliğe üye kentlerin başkan ve temsilcilerinin katılacağı buluşma 10 Ekim Cuma saat 16.00’da İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. “Su Yönetimi ve Kuraklıkla Mücadele Stratejileri” başlıklı panelde ise Prof. Dr. Yusuf Kurucu, Prof. Dr. Alper Baba ve Doç. Dr. Ufuk Özkan konuşmacı olarak yer alacak. Panelin moderatörlüğünü Doç. Dr. Semahat Özdemir yapacak.
 
Sağlıklı şehirler ödüllendirilecek
Sağlıklı Kentler Birliği buluşmasının ikinci günü ise saat 10.30’da birliğin 44. Olağan Meclis toplantısı ile başlayacak. Toplantının ardından Eskişehir Teknik Üniversitesi Ekoloji ABD Başkanı, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cengiz Türe “Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı”, SKB Akademi Eğitim Koordinatörü Gökçe Ayman ise “Yerel Yönetimler İçin Kapasite Geliştirme Programları” başlıklı birer sunum yapacak. Program 15. Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması Ödül Töreni ile son bulacak.

 
Genç İzmir’den 'Deli Bayramı' sahnede
 
Vatandaş istedi, Büyükşehir yaptı: Buca'daki park küllerinden doğdu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak meclisinden İsrail’in saldırılarına kınama
Konak Belediye Meclisi'nin ekim ayı birleşiminde, insanlık dramına yol ...
Aliağa'da savunma sanayi iş gücü için kritik adım
Savunma Sanayii Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen ...
Buca Belediyesi dayanışmayı büyütüyor
Buca Belediyesi, ilçedeki dayanışmayı büyüterek dar gelirli ailelere ekmek, ...
 
Çeşme'nin bazı bölgelerinde 'nargile' yasağı
İzmir'in Çeşme Belediye Meclis ekim ayı olağan toplantısı birinci birleşiminde ...
İzmir’de 'yaş dostu kent' vizyonu konuşulacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ege Geriatri Derneği iş birliği ile bu ...
Üreten kadınlar Bayraklı'da buluşuyor
Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kadın girişimcilere destek olmak amacıyla ...
 
Dev ihalede tek teklif: Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi özel şirket yolunda!
İZSU Genel Müdürlüğü, Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi'nin işletilmesi için ...
Efes Selçuk’ta beslenme çantaları dayanışma ile doluyor
Efes Selçuk Belediyesi, örnek sosyal belediyecilik uygulamalarından biri ...
Gaziemir'de yangın mağdurlarına yardım eli
Gaziemir Belediyesi, Beyazevler Mahallesi’nde meydana gelen ve yerleşim ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP'de Genel Merkez'in 'Aslanoğlu' kararı
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri