POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Özgür Özel'den Dervişoğlu açıklaması!
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
Beşiktaş karşısında derbide gülen taraf Fenerbahçe
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
CHP'den belediyeler için israf ve tasarruf genelgesi!
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
Berzeg için yapılan DNA testi sonuçlandı!
3 Haziran 2018 Pazar - 11:47

AK Parti İl Başkanı Şengül'den '8 Haziran' uyarısı!

Gönül Sofrası iftar programında Karabağlar halkı ile buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, hükümetin çıkardığı ‘imar barışı’ düzenlemesine dikkat çekti, vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Şengül den  8 Haziran  uyarısı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığının düzenlediği Gönül Sofrası iftar programları Karabağlar ilçesi ile devam etti. Uzundere’de kurulan Gönül Sofrasına binlerce Karabağlarlı katılırken, burada halka hitap eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 8 Haziran’da müracaatları başlayacak olan ‘İmar Barışı’ hakkında önemli uyarılarda bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan ile İlçe Başkanı İrfan Doğruca, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı programda konuşan İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar ilçesinin tüm sorunlarına vakıf olduklarını söyledi. Burada iki önemli sorunun ön plana çıktığını kaydeden Şengül, şöyle konuştu:

“Karabağlar birçok sorunu olan, hep unutulmuş, kenarda kalmış bir ilçemiz, ama artık yeter! Karabağlar’da 24 Haziran’da başlayacak değişimi, 2019 Mart ayında hep birlikte neticelendireceğiz. Karabağlarımızın sorunlarını, dertlerini biliyoruz. İki önemli sorunu var; biri kaçak yapılaşma ile ilgilidir. Biliyorsunuz hükümetimiz en son imar barışını çıkardı. Şimdi sizin ne kadar kaçak veya ceza yediğiniz; elektrik, su alamadığınız binalarınız varsa, 8 Haziran’da müracaatlarınızı yapıyorsunuz. Herkesin binası ruhsatlı hale geliyor ve herkesin elektriğini suyunu bağlıyoruz.”

KARABAĞLAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR
Karabağlar ilçesinin ikinci önemli probleminin imar planlaması ile ilgili olduğunu anlatan Başkan Şengül, kentsel dönüşüm alanı ilan edilen bölgelerdeki vatandaşlara ‘evinizi satmayın, sabredin’ önerisinde bulundu. Başkan Şengül, “İlçemizin ikinci önemli sorunu; bu bölgeler kentsel dönüşüm alanı ve yıllardır kangren olmuş, sorunlar bir türlü çözülmüyor. Ev yapacak olan evini yapamıyor, yok planlar yapılacak, yok şu olacak, bu olacak diye hep bekleniyor. Nihayet onlar da sonuçlandı, önce buraların tüm planları bitirildi. Herkese istediği gibi imar hakları, emsalleri yüksek şekilde verildi. Yapılan imar planlarında şunu yaptık; biz imar planlarını yapacağız, yerlerinizi sizler kat karşılığı vereceksiniz. Müteahhidinizi de kendiniz seçeceksiniz.

EVLERİNİZİ SATMAYIN, SABREDİN!
İstemediğiniz, beğenmediğiniz kişiye yerinizi vermeyecekseniz. Herhangi bir zorlama, herhangi başka bir yere taşınma asla olmayacak. Önümüzdeki süreç içerisinde de başlayacak, bu da Karabağlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Şu anda yerleriniz daha çok değerlenecek. O yüzden sakın ha kimseye satmayın. Almak isteyen müteahhitlere de vermeyin, biraz daha sabredin. Buraların cefasını dertlerini şimdiye kadar çektiniz, biraz daha sabredin, sizin çektiğiniz sıkıntıları çocuklarınız çekmesin” diye konuştu.

DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER!
24 Haziran seçimlerinin ülkemiz açısından taşıdığı hayati öneme de vurgu yapan Başkan Şengül, “Allah’ın izni ile güzel günler bizleri bekliyor. Sizler ne olduğunu biliyorsunuz; uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Sadece kendi kendinize şunu sorun; Tayyip Erdoğan’ın gitmesini kimler istiyor? Gitmesini isteyenler dostumuzsa sorun yok, ama Tayyip Erdoğan’ın gitmesini isteyenler düşmanlarımız ise o zaman çok dikkatli olmak lazım. İşte görüyorsunuz, Türkiye’nin gelişmesini, güçlenmesini istemeyenler, ‘bu Tayyip Erdoğan gitmeden Türkiye’ye diz çöktüremeyiz’ diyorlar.  O yüzden hedefe onu koydular, Türkiye’ye diz çöktürmek istiyorlar. Ama bilmedikleri bir şey var, bu millet Tayyip Erdoğan’a da diz çöktürmez, Türkiye’ye de diz çöktürmez. Geçmişte ne kadar arkasında dik durduysa, dik durmaya da devam edecek” dedi.

KALKAN: GÜÇLÜ LİDER, GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ MECLİSLE YOLA DEVAM
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan da iftara katılan vatandaşları selamlayarak, yoğun katılımlarından dolayı teşekkür etti. Meydanda gördüğü büyük kalabalığın 24 Haziran’ın müjdecisi olduğunu belirten Kalkan, “24 Haziran tarihi bir dönemeçtir. Ey millet bunun farkına varın, yeni bir sistemine geçiyoruz. Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sistemi, güçlü bir lider, güçlü bir iktidar, güçlü bir meclis ve güçlü bir Türkiye demektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.

 
'Süslü Kadınlar' dünyaya açılıyor!
 
İzmir'de bir aileyi yıkan karar ve isyan: Çocuğumuz sakat mı kalsın!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sındır: Bu tabloyu yaratanlara oy vermeyin!
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala temposunu arttıran CHP İzmir ...
CHP'li Polat: Esnaf bakanlığı kuracağız!
CHP İzmir Milletvekili Adayı Mahir Polat, CHP iktidarında borç değil çare ...
CHP'li Yavuzyılmaz'dan sandık çağrısı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Dr. ...
 
AK Partili Kaya'dan Kordon'da 'genç' mesai!
Yanındaki genç milletvekili adayları ile birlikte Kordon sefası yapan, ...
Fatih Erbakan yeni parti için tarih verdi!
Manisa'da, Erbakan Vakfı'nın düzenlediği iftar yemeğine katılan eski başbakanlardan ...
İYİ Parti'liler ile MHP'liler arasında kavga: 6 yaralı
Bursa'da, seçim standı kuran İYİ Parti'liler ile MHP'liler arasında çıkan ...
 
AK Partili Dağ'dan 'dolar' çıkışı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Doların yükselişinin realite ...
İYİ Parti İzmir'de büyük mitingin iptali gündemde: Teşkilattan Akşener talebi!
Akşener’in 22 Haziran’daki İzmir mitinginin iptali gündeme geldi. İYİ ...
Erdoğan'dan vekillere çağrı: Bu İnce'ye dava açın!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletvekili arkadaşlarıma hırsız ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri