POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yargıtay Başkanlığı seçiminde düğüm çözüldü
Yargıtay Başkanlığı seçiminde düğüm çözüldü
'Baby Reindeer'ın gerçek Martha'sı konuştu!
'Baby Reindeer'ın gerçek Martha'sı konuştu!
Özel: Emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız
Özel: Emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız
Erdoğan’dan yeni anayasa mesajı
Erdoğan’dan yeni anayasa mesajı
4 Ocak 2019 Cuma - 13:29

AK Parti İzmir büyük buluşmaya hazır: Şengül'den önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek aday tanıtım programı hakkında bilgi veren İl Başkanı Şengül, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan,  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, bakanlarımızın katılımıyla İzmirimize 2019 yerel seçimlerdeki belediye başkanlarımızı açıklayacağız. Bu sonuçlarla birlikte inanıyorum ki 2019'da İzmir kazanacak” dedi.

AK Parti İzmir büyük buluşmaya hazır: Şengül den önemli mesajlar

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Teşkilatı büyük buluşma için geri sayıma geçti. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın Halkapınar Spor Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak aday tanıtım programı için çalışmalarda sona gelinirken, İl Başkanı Aydın Şengül bir basın toplantısı düzenledi. 



2019’DA İZMİR KAZANACAK
Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adayları tanıtacağı program hakkında bilgilendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Şengül, "Bütün kamuoyunun bildiği gibi Sayın Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı. 30 ilçemizin belli bir kısmında AK Parti adayları olacak belli bir kesimde MHP adayları olacak. Uzun çalışmalar neticesinde adaylarımızı belirledik. Temayül yoklaması yaptık, kamuoyu yoklamaları yaptık. Partimizin tek tek görüşlerini aldık. Karar verildi. Yaptığımız son toplantıda adaylarımız belirlendik.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan,  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, bakanlarımızın katılımıyla İzmirimize 2019 yerel seçimlerdeki belediye başkanlarımızı açıklayacağız. Bu sonuçlarla birlikte inanıyorum ki 2019'da İzmir kazanacak” dedi.

ADAYLARIMIZI BELİRLERKEN... 
Aday belirleme sürecinde izledikleri yol haritası hakkında açıklamalarda Şengül, “Adaylarımızı belirlerken kamuoyunda bilinirliğinden ziyade, bilgi birikimi, deneyimini öne aldık, ince eleyip sık dokuduk. İzmir ile ilgili ciddi çalışmalarımız var. Sorunları yakından biliyoruz, ulaşım sorunu çöp büyük bir sorun teşkil ediyor. Büyükşehir Adayımız Zeybekci ile uzun süredir İzmir’imizde çalışmalar yapıyoruz. Kendisi uzun yıllar büyükşehir belediye başkanlığı yapmış, tecrübesi bilgi birikimi var. Bu da İzmir’e yansıyacak. İzmir’in kaybedecek zamanı yok, ciddi sorunları var. Ciddi sorunlara çözüm üretecek kişi ise Nihat Zeybekci’dir. Vatandaştan çok büyük bir teveccüh var, sokağa indiğimizde bunun yansımalarını çok iyi görüşüyoruz. Bizim ortak değerlerimizi su istimal edilmesini istemiyorlar. Çatışmadan uzak güzel İzmir’imiz için çalışmalarımıza bismillah diyeceğiz” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI’NIN PROGRAMI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı ile ilgili bilgi veren Şengül, “Cumhurbaşkanımız yarın saat 14.00’te burada olacak. Toplantının ardından Sayın Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemir’in babası için düzenlenecek mevlide katılacak. Program sonrası Manisa’da bir fabrika açılışına katılıp geri dönecek” diye konuştu.

BİR, İKİ İLÇE İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
İttifak kapsamında hangi ilçelerin MHP'ye bırakılacağı ve bu ilçelerdeki adayların netleşip netleşmediği sorusuna da yanıt veren Şengül, “Hangi ilçeleri verdik diye bir şey yok. Zaten bizim Cumhur ittifakında yola çıktığımızda herkes öncelikle kendi kazandığı ilçelerde kendi adaylarını çıkaracak. Onun dışında kazanılmamış ilçelerde hangi parti ikinci parti olduysa onun adayları çıkarılıp destek verilecek. Bundan yola çıkarılarak gerekli görüşmeler yapıldı ve belli mutabakata varıldı. AK Parti’nin çıkaracağı isimler netleşti. AK Parti’de belki bir iki ilçede isim değişikliği olabilir. MHP’ye 6 ilçe verildi bir iki ilçe için de görüşmeler devam ediyor. Bugün netleşir” dedi.  



BİNALİ YILDIRIM DA UNUTULMADI
Program için AK Parti İzmir Teşkilatı teyakkuza geçti. Programda için bir gün önceden salon süslendi. Salondaki pankartlarda, “İzmir’in efeleri Reis’i ile 2023’e yürüyor”, İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci’nin fotoğrafının yer aldığı pankartta, “Gönüller yapmaya geldik” 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir adayı olan önümüzdeki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye adayı gösterilen Binali Yıldırım da unutulmadı. Yıldırım’ın fotoğrafının yer aldığı pankartta, “İzmir senin uğurun, sen İzmir’in gururusun” yazısı dikkat çekti.  Sahnede AK Parti’nin 2019 yerel seçimlerdeki sloganı olan, “Tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet, önce memleket” yazısı yer aldı.  Ayrınca salondaki sahne bölümünde, 2 dev LED ekran yer aldı.

 
Göztepe'de gündem Yasin: Taraftar ikiye bölündü
 
407 markadan enflasyon indirimine devam kararı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'de 'Karabağlar' belirsizliğine nokta: O isim aday gösterilecek
AK Parti’de merakla beklenen soru yanıtını buldu.  Karabağlar Belediye ...
CHP'li Serter’den içmimarlara destek sözü
TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi’ni ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili ...
İşte CHP-İYİ Parti’nin uzlaştığı bölgeler
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, yazısında, "Eğer üzerinde müzakere ...
 
AK Parti İzmir'de Zeybekci'den aday adaylarına: Yoklama yapacağım!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
Erdoğan'dan terörle mücadelede iş birliği mesajı
Iraklı mevkidaşı Salih ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan ...
AK Parti İzmir'de büyük gün için tam kadro teşkilat zirvesi!
AK Parti İzmir Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla Cumartesi ...
 
MHP'de flaş karar: Milletvekili Usta'ya ihraç talebi
MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.
AK Partili Bekle'den çarpıcı mesajlar: Kendimizi İzmirlilere doğru anlatamıyoruz ama...
AK Parti İzmir Milletvekili Bekle, gündeme yönelik önemli açıklamalarda ...
CHP'li Polat'tan 'doğa doktorları' için kanun teklifi
CHP’li Polat, çevre mühendislerinin istihdam sorunlarının çözümü için ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri