POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Diyanet açıkladı... Kurban kesim bedeli belli oldu
Diyanet açıkladı... Kurban kesim bedeli belli oldu
İntihar girişiminde bulunan Dilan Polat için yeni karar
İntihar girişiminde bulunan Dilan Polat için yeni karar
CHP Genel Başkanı Özel, Ayşe Ateş'le görüşecek
CHP Genel Başkanı Özel, Ayşe Ateş'le görüşecek
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor
31 Ağustos 2019 Cumartesi - 11:34

AK Parti'den CHP'li Sandal'a soru ve eleştiri yağmuru... Çarpıcı 'böcek' iddiası!

Bayraklı Belediye Başkanı CHP’li Sandal’ın geride bıraktığı görev süresini değerlendiren AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Polat, Sandal’ı soru ve eleştiri bombardımanına tuttu. Polat, Başkan Sandal’ın makam odasında bulunan dinleme cihazı hakkında ise, “CHP’li mi bilemiyorum kendi içlerinden birinin bu operasyonu yaptığını düşünüyorum” dedi. Bayraklı Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Aktaş ise Bayraklı’ya üvey evlat muamelesi yapıldığını iddia etti.

AK Parti den CHP li Sandal a soru ve eleştiri yağmuru... Çarpıcı  böcek  iddiası!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, Bayraklı Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Serdar Sandal’ın görevdeki 100 gününü değerlendirdi.

Toplantıya Bayraklı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Aktaş ve ilçe yöneticileri de katıldı.

 İlçe Başkanı Polat, Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’a eleştirilerde bulunurken,  Sandal’ın makam odasında bulunan dinleme cihazına ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu. Polat, Başkan Sandal’a, tasarruf açıklamalarına ilişkinde 5 soru yöneltti.

AK Parti Grup Başkan Vekili Aktaş ise büyükşehir belediyesinin Altınyol’da gerçekleştirdiği şerit arttırılmasına yönelik çalışmaları eleştirerek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e seslendi.

BAŞKAN SANDAL DA ÖNCEKİ YÖNETİMİ SUÇLUYOR

Bayraklı Belediyesi’nin 10 yıldır kötü yönetildiğini ifade eden AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, “İlçemizin çevre, kentsel dönüşüm, altyapı ve bunun gibi bir çok sorununa geçtiğimiz 10 yılda sıkça dile getirdiğimiz halde çözüm bulunamamış ve Bayraklı ne yazık ki kötü yönetilmiştir. Mevcut belediye başkanı da göreve geldiği günden bu yana yaptığı açıklamalar ve aldığı aksiyonlarla 10 yıldır Bayraklı Belediyesi’ne getirdiğimiz eleştirileri adeta doğrular nitelikte önceki yönetimi suçlamaktadır” diye konuştu.

ÖZKANLAR PAZAR YERİ SORUNUNUN ÇÖZÜME KAVUŞTURULMASI GEREKİYOR

Özkanlar Pazar yeri sorununa değinen Polat, “Bahsettiğimiz bu kötü yönetimin en güncel örneğini yıllardır süren ve partimizin tüm desteklerine rağmen politik sebeplerle kangren haline getirdikleri Özkanlar Pazaryeri olarak verebiliriz. Sadece pazaryeri konusunda bile kayıtlı-kayıtsız bin 300 pazar esnafının ve ailelerinin yanı sıra Bayraklı halkının da mağdur edildiğine tüm İzmir şahit olmaktadır. Altı yıldır devam eden bu sorunun artık çözüme kavuşturulması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

MAYDANOZLARIN YETİŞME VAKTİ GELDİ

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’a çağrı yapan AK Partili Polat, “Seçim sürecinde oldukça heyecanlı gördüğümüz belediye başkanının vaatleri aklımıza gelince “Ne zaman başlanacak acaba?” diye sormadan edemiyoruz. Sayın Sandal’a kendi deyimiyle artık “maydanozların yetiştiğini” ve Bayraklı halkının kendisinden hizmet beklediğini hatırlatmakta fayda görüyoruz. Özellikle son günlerde çiçek böcek konularıyla gündeme gelen Bayraklı Belediye Başkanı’nın, parti içi çekişmeleri bir kenara bırakıp, seçimlerde vaat ettiği projelere bir an önce başlamasını bekliyoruz.‘’Maydanozların yetişme vakti gelmiştir’’dedi.

BAŞKAN SANDAL’A SORU BOMBARDIMANI

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’a 5 soru yönelten AK Parti İlçe Başkanı Polat şunları söyledi:

“Serdar Sandal’ın bilboardlara ve sosyal medyaya konu olan “40 milyon borç ödedim”, “5 milyon tasarruf ettim” gibi açıklamaları bizlerin aklına, geçtiğimiz 10 yıl Bayraklıyı yöneten Cumhuriyet Halk Partili önceki yönetimin, Bayraklı Belediyesini ne kadar kötü yönettiğini, çok israf yaptığını kanıtlamaktadır. Bu konuda Sayın Sandal’a şu soruları sormak istiyoruz; 5 milyon TL’lik tasarrufu hangi kalemlerde yaptınız, 40 milyon TL borcu nerelere ödediniz,40 milyon TL kaynağı nereden edindiniz, 40 milyon TL borcunu ödediğinizi söylediğiniz Bayraklı Belediyesi’ni daha önce başka parti mi yönetiyordu da billboardlarda “borç ödedim” diye reklam yaptınız, tespit ettiğiniz israf ve yolsuzluklar ile ilgili gerekli hukuki süreci başlattınız mı?”

3 AYDA 45 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİĞİNE GÖRE…

Ayrıca Polat, “Bayraklı Belediyesi 2018 yılı kesin hesabına göre toplamda 50 milyon 649 bin 323 TL’lik taşınmazını satmış fakat bunun karşılığında ise yüzde 48’ini yani 24 milyon 154 bin 935 TL’sini tahsil edebilmiştir. Bu taşınmazların 34 milyon 676 bin 948 TL’lik kısmı 2018 yılında satılmıştır. Eğer söylendiği gibi bir tasarruf ve borç ödeme söz konusuysa Serdar Sandal’ın belediye borçlarını ne zaman bitirmeyi planladığını Bayraklı halkına açıklamasını bekliyoruz. Bu söylemlerinden yola çıkarak 3 ayda 45 milyon borç ödediğine göre 12 ayda Belediyenin borcunu sıfırlamasını ve 2019 yılı kesin hesabında da bunu göreceğimiz ümit ediyoruz” açıklamasında bulundu.

BÖCEĞİ KENDİ İÇLERİNDEN BİRİNİN KOYDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’ın makam odasında dinleme cihazı bulunmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Polat, “Başkanla karşılaştığımızda bu soruyu kendisine yönelttim ve göreve geldiği ilk günlerde arama yaptırmış ve böyle bir şeye rastlanmamış. Göreve geldikten sonra olmuş. Kendi iç meseleleri, çok bir şey söylemek istemiyorum ama o birilerinin ayağına basıyor, birileri onun ayağına basmak istiyor. Bunu koyan kişi CHP’li mi bilemiyorum kendi içlerinden birinin bu operasyonu yaptığını düşünüyorum” dedi.

SAYIN SOYER’E SORMAK İSTİYORUM…

Altınyol’da gerçekleşen şerit arttırılmasına yönelik çalışmaları eleştiren Bayraklı Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Aktaş ise “Altın yol ve İZBAN’ın yer altına alınması gerek. Bayraklı halkının sahille buluşması gerek. Bayraklı, en büyük sahile sahip ilçelerden birisi. Halkın sahile ulaşımı adete kapatılmış durumda. Bayraklı halkı o sahili kullanamıyor. Sadece Sevgi Yolundaki bir köprü ile geçiş sağlanıyor. Bayraklı halkı sahile bir türlü ulaşamıyor. Biz bu şikayetimizi mecliste dile getirdik, büyükşehre de iletiyoruz. Sahil şeridi sorununun çoktan çözülmesi gerekirdi. Bostanlı’da, Karşıyaka’da böyle bir sorun yok. Bayraklı’ya üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Sayın Soyer’e sormak istiyorum, Sevgi Yolundaki yaya geçidine bir şey olsa ne olacak? Biz sahilini kullanamayan bir kent haline geldik” diye konuştu.

 
Foça Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutladı!
 
Dikili’de Zafer Bayramı festivalle taçlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İdlib mesajı: İstediğimiz noktada değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İdlib'le ilgili gelişmelerde 'bizim istediğimiz ...
Akar: YPG'nin çekildiğini bizzat görmek istiyoruz
Milli Savunma Bakanı Akar, "YPG'nin, teröristlerin çekildiğine, bir kısım ...
CHP'li vekilden MHP'li başkana sert sözler: Bunlar çıyanlardır!
CHP İzmir Milletvekili Polat, Aliağa Belediye’sinden işten atılan işçiler ...
 
MHP'li Şahin'den 30 Ağustos mesajı!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Sayın Veysel Şahin 30 Ağustos ...
Yücel'den 30 Ağustos mesajı ve bayrak çağrısı
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ...
CHP'den memur zammına ilişkin açıklama
CHP'den memur zammı kararına yönelik bir açıklama geldi. Genel Başkan ...
 
AK Parti'den CHP'ye ziyaret: Yücel ve Sürekli ne mesaj verdi?
AK Parti İl Başkanı Sürekli, CHP İl Başkanı Yücel’i ziyaret etti. Buluşmada ...
AK Partili Sürekli'den '30 Ağustos' mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli; Zafer Haftası ve 30 Ağustos Zafer Bayramı ...
CHP'li vekilin kitabının geliri öğrencilere burs olacak
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, 'Benim En Güzel Hikayem, Hayatım' ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri