POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Bölükbaşı'ndan flaş sözler: AK Parti çökmeye başladı!
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Erdoğan'dan yeni atama ve görevden alma kararları
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Diri diri gömülmüş: 4 günlük mucize!
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
Annesini öldürdü, babasını yaraladı: Caniye 'İyi hal!'
2 Aralık 2017 Cumartesi - 18:32

AK Partili Dağ'ın Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine CHP'den çifte yanıt

CHP Genel Sekreteri İzmir Milletveikli Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

AK Partili Dağ ın Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine CHP den çifte yanıt

CHP Genel Sekreteri İzmir Milletveikli Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca'nın sözlerine tepki gösterdi. Sındır, Hamza Dağ'ın Nobel ödüllü ünlü fizikçi Albert Einstein'in, "Ahmaklık aynı şeyleri takrar takrar yapıp bundan fayda ummaktır" sözünün Kılıçdaroğlu'nu uyduğu yönündeki sözlerinin siyasetin dilinin nereye geldiğini ortaya koyduğunu söyledi. Dağ'ın konuşmasıyla üslup ve dil çirkinliğinin bir kez daha kendini gösterdiğini belirten Sındır, "Einsten'in sözüne en çok kendileri uyuyor. Aynı şeyleri tekrar tekrar yapan ve bundan fayda uman bizatihi kendileridir. Bu ülkeye tekrar tekrar sürekli 'aldatıldık, kandırıldık' diyerek bu milleti aldatmaya çalışan kendileridir. Bırakın ülkenin ana muhalefet partisinin genel başkanını, hiçbir insan için dahi ağza alınmayacak, 'ahmak' yerine koymak anlamında bu tür ifadeler kullanıyor olmaları, artık bu ülkenin başından düşmeleri gerektiğinin bir gösteresidir. Genel Başkanımız'a hakaret olan bu sözler de tekrar tekrar yaptıları işlerin başında geliyor. Ben aynayı kendilerine tutuyorum ki tekrar tekrar yaptıklarını görsünler"dedi.

AK Parti'nin Yerel Yönetimler toplantısına dikkat çeken Sındır, AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın İstanbul için, "Bu kente ihanet ettik" sözlerinin kulaklarında çınladığını söyledi. Sındır, "İhaneti kendileri tekrar tekrar yaptılar. Şimdi istifasını istedikleri başkanı tekrar tekrar aday gösterip, İstanbul halkından oy isteyerek belediye başkanı yaptırdılar. İhanet kelimesi Türk Dil Kurumu Sözlüğü'nde bilerek kötülük yapmak, hainlik yapmak anlamı taşır. Sen sadece İstanbul değil, Ankara, Bursa gibi büyük kentlerin başına aynı adamları tekrar tekrar getirip ihanet ettiğini söylemişsin. Bu şekilde kentleri beton yığınına çevirmek aslında Einstein'ın sözünü anlatır. İhanet sözü ise kendilerinin sözüdür. Ülkede artık, bu ayrıştırıcı, toplumu ötekileştirici, kutuplatırıcı, hırsızlığı, soygunu sıradanlaştıran tavır ve uslüptan vazgeçmeleri gerekir. Maalesef ülkenin başındaki en büyük sorun da bizatihi kendileridir. Bu konuda kendilerine çeki düzen vermelerini diliyorum" diye konuştu.

Aynı toplantıda AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca'nın CHP ve AK Partili belediyeleri karşılaştırdığına ve AK Partili belediyerin performansının daha iyi olduğu yönündeki sözlerine de yanıt veren Sındır, "AKP'li İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Düzce belediye başkanlarının istifasını performansları iyi olduğu için mi istediler? Bunu çok merak ettik. Kendi kendilerine çalmış, kendi kendilerine oynuyorlar. Bu millet bir daha kanmayacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden, AK Parti İzmir milletvekili Hamza Dağ'a yanıt verdi.

Güven yaptığı açıklamada "AKP İzmir milletvekili Hamza Dağ'ın  o küfür saçan ağzından, terbiyesizlikte sınır tanımayan sözler dökülmüş. Bu bayağılıktaki konuşmalara, aynı seviyede cevap vermek, en az onun kadar, ardan ve edepten yoksun olmayı gerektirir " sözlerine yer verirken, şunları söyledi.

GÜVEN: DAĞ FETÖ EFENDİSİNDEN ALDIĞI GÜÇLE..
AKP'li yöneticilerin yüzsüzlükleri zaten tescilli ve tüm milletimizin bildiği bir karakter hali. Ancak ne yapıp, ne edip her seferinde kendi yüzsüzlük, terbiyesizlik ve çirkeflik sınırlarını aşabiliyorlar. AKP İzmir milletvekili Hamza Dağ'ın  o küfür saçan ağzından, terbiyesizlikte sınırı tanımayan sözler dökülmüş. Bu bayağılıktaki konuşmalara, aynı seviyede cevap vermek, en az onun kadar ardan ve edepten yoksun olmayı gerektirir.Onun için o seviyeden cevabı vermemiz bizim İzmir ahlakımıza ve İzmirli duruşumuza yakışmaz. Zaten bu hakaretler, boğazlarına kadar yolsuzluğa ve rüşvete batmış, ahlaksız bir siyasetin parçası olmuş, bir zamanlar FETÖ efendisinden aldığı güçle, yine FETÖ'cülere referans olarak, devlet kadrolarına adam yerleştirdiği iddiaları ayyuka çıkmış, kendisini kurtarmak için herkese çamurunu sıçratmaya çalışan bir terbiyesize, yakışan sözlerdir.

İKTİDARIN İÇİNE DÜŞTÜĞÜ REZİLLİĞİ UNUTTURAMAZ
Güven "AKP'nin ne zaman suçüstü yakalansa gürültüyle, kaosla, tehdit ve baskıyla suçunu bastırmaya çalıştığını ifade ederek, yine Hamza Dağ'a yüklendi.  Güven "Bu siyasetin hilkat garibesi şahıs bilsin ki, ne ağza alınmayacak sözlerle ettiği küfürleri, ne tehditleri, ne de iftiraları, İktidarlarının içine düştüğü rezil durumu unutturmaya yetmez. Kaldı ki, bu deli saçması sözleriyle gündemi de değiştiremez, İzmirliyi de kandıramazlar. Bağırarak gürültü çıkarmaları, edepsizce ve terbiyesizce CHP'ye saldırmaya çalışmaları, ipliklerinin artık pazara çıktığının en büyük göstergesidir. Tüm İzmirliler ve Türkiye bilmektedir ki, bunlar ne zaman suçüstü yakalansa, saldırmaya, yeni bir kaos yaratmaya, suçlarını bastırmak için millete, İzmir'e ve CHP'ye tehditler savurmaya başlarlar. Ama milletimizin karnı bu türden kıvırmalara tok. Girdiğiniz bataklıkta, kendi adaletsizliğiniz ve yolsuzluklarınızda, kendi hakaretlerinizle boğulacaksınız" dedi.

 
İzmir'de tıp öğrencileri prezervatif dağıttı
 
Göztepe'den Karabük'te altın gol!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li başkandan tapulu adaylık açıklaması
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, 10 Aralık'ta yapılacak ilçe ...
Erdoğan'dan ABD'deki mahkemeye sert sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor... Kimisi George'un ...
AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na 'Einstein'lı eleştiri
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de partinin düzenlediği ...
 
Kocaoğlu’ndan bir ilk: Kongrede örgüte seslendi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, bu dönem ilk kez ...
Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul'a müdahale: Peki ya İzmir?
CHP’de İzmir İl Kongresi sürecine müdahil olup olmayacağı merak edilen ...
Çavuşoğlu: FETÖ Amerikan yargısına da sızmıştır
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "FETÖ, Türkiye'deki Amerikan misyonlarına ...
 
Belediye başkanı delege yazılmadı
CHP Bayındır İlçe Kongresi'nde Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, il delege listesine yazılmadı.
Akşener'in aracında dikkat çeken 'Atatürk' detayı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Artvin'deki programına katılmak ...
CHP İzmir'de ilk kadın aday yola çıktı
CHP’de İzmir’de kongre sürecinde mevcut 4 kadın ilçe başkanının dışında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri