POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
MHP'den anayasa önerisi: Halk oylaması vurgusu!
Yunan taraftarlardan Fatih Terim'e tepki
Yunan taraftarlardan Fatih Terim'e tepki
61 yaşındaki ev arkadaşını tüfekle öldürmüş
61 yaşındaki ev arkadaşını tüfekle öldürmüş
Suç örgütü çökertildi: 9 gözaltı
Suç örgütü çökertildi: 9 gözaltı
18 Temmuz 2020 Cumartesi - 13:52

AK Partili Dağ’dan ‘Pandemi sonrası’ mesajları… Soyer’e ‘gökkuşağı’ sorusu!

AK Parti Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle bir kahvaltı salonunda bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, salgın döneminde, sağlık yatırımlarının öneminin ortaya çıktığını ifade etti. Dağ, "Pandemi sürecinden sonra Türkiye Cumhuriyeti ciddi anlamda yol alacak. Ekonomik anlamda büyüme içerisinde olacak"dedi. Öte yandan Dağ, sosyal medya hesabından Soyer'e “Süt Kuzusu” uygulamasında dağıtılan süt paketlerinde yer alan görseldeki gökkuşağını sordu.

AK Partili Dağ’dan ‘Pandemi sonrası’ mesajları… Soyer’e ‘gökkuşağı’ sorusu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Pandemi sürecinden sonra Türkiye Cumhuriyeti ciddi anlamda yol alacak. Ekonomik anlamda büyüme içerisinde olacak. Çin'de ve diğer ülkelerde yaşanan sıkıntılardan dolayı doğrudan yatırım yapan birçok firma ülkemizi tercih eder noktada." dedi.

AK Parti Gaziemir İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle bir kahvaltı salonunda bir araya gelen Dağ, salgın döneminde, sağlık yatırımlarının öneminin ortaya çıktığını ifade etti.

18 yıllık iktidarları döneminde Türkiye'deki 973 ilçenin tamamına ya hastane yapıldığını, ya da hastaneye mutlaka ilave inşa edildiğini aktaran Dağ, İzmir'de de bu alanda önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile istikrarın geldiğini anlatan Dağ, şunları söyledi:

"Birileri bugünlerde erken seçimi ya da darbe söylentilerini gündeme getiriyor. Bunlar erken seçim diye bir gündemin olmadığını biliyor. Pandemi sürecinden sonra Türkiye Cumhuriyeti ciddi anlamda yol alacak. Ekonomik anlamda büyüme içerisinde olacak. Çin'de ve diğer ülkelerde yaşanan sıkıntılardan dolayı doğrudan yatırım yapan birçok firma ülkemizi tercih eder noktada. Ama muhalefet yine burada ne yazık ki yanlış bir propaganda izleyerek bu vatana yanlış yapıyor. Onun için bu tarzdaki tartışmaların ülkenin geleceğine, istikrarına, güvenine hiçbir faydası yoktur. Esas gündemimizi bundan sonra inşa edeceğiz."

- "Milletimiz istiyor"

Dağ, geçen hafta kritik bir kararın alındığına dikkati çekerek, Ayasofya'nın ibadete açıldığını anımsattı.

Ayasofya'nın 24 Temmuz'da cuma namazıyla bundan sonra cami olarak faaliyete devam edeceğini anlatan Dağ, bu konunun toplumun büyük bir kesimi açısından ciddi bir yara olduğunu dile getirdi.

Ayasofya tartışma konusu olduğundan bu yana 3-4 defa anket yaptıklarını vurgulayan Dağ, "29 Mayıs günü Ayasofya'da Fetih suresi okuttuk. Bunu topluma sorduk. Dedik ki 'Fetih suresinden haberiniz oldu mu ve destekliyor musunuz? Yine Ayasofya'nın ibadete açılması konusu tartışılıyor. Bunu destekliyor musunuz?' İlk soruya yüzde 80, 'Evet, bundan haberim var.' dedi. O yüzde 80'inde yüzde 70'i 'Fetih suresinin okunmasını doğru buluyorum.' dedi. 'Ayasofya'nın ibadete açılmasını destekliyor musunuz?' sorusuna da yüzde 71 'Evet, ibadete açılmasını destekliyorum.' dedi. Bizim oturduğumuz taban belli. AK Parti'lilerin yüzde 90'ın üzerinde, MHP'lilerin yüzde 90'ın üzerinde buna destek verdiğini, CHP'lilerin yüzde 40, İYİ Parti'lilerin yüzde 50-55, HDP'lilerin de yüzde 60-65 arasında bu konuya destek verdiğini gördük. Yani milletimiz istiyor." değerlendirmesinde bulundu.(AA)

DAĞ’DAN SOYER’E GÖKKUŞAĞI SORUSU

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uzun yıllardır uyguladığı “Süt Kuzusu” projesinde dağıtılan sütlerde yer alan görseldeki gökkuşağını sordu. Sosyal medya hesabından Aziz Kocaoğlu döneminde dağıtılan süt paketleriyle Tunç Soyer döneminde dağıtılan süt paketlerinin görsellerini paylaşan Dağ, “İki görsel arasındaki subliminal mesajı bulun” derken Tunç Soyer’e de, “Başkan neyin mesajı bu?” diye sordu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’in meclisinde yer alan “Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu”nun adının “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu” olarak değiştirilmesiyle başlayan tartışmalar, ana hizmet binasının altında bulunan direkleri ve kolonların gökkuşağı rengine boyanmasıyla sürmüştü.  Zaman zaman meclis toplantıları ve farklı platformlarda LGBT’nin sembolü olan renkler logo, afiş ve uygulamalar nedeniyle tartışmalara neden olmuştu.

 

 
Tabip Odası'ndan 'İzmir' açıklaması: Vaka sayısında....
 
Kamyondan fırlayan teker can aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TBMM'de İzmirli vekiller hangi komisyonda görev alacak?
İzmir Milletvekili olarak parlamentonun yolunu tutan AK Partili, CHP’li, ...
CHP'de kurultay öncesi İzmir'de son zirve!
CHP’de 25-26 Temmuz’daki kurultay öncesi İzmir delegeleri pazartesi günü ...
Teşkilatla 'Yıldırım' buluşma: Neler konuşuldu?
AK Parti İzmir Milletvekili Yıldırım, partisinin İzmir teşkilatıyla bir ...
 
CHP Buca 'taştan adam skandalı'nı yargıya taşıdı!
CHP Buca İlçe Başkanlığı, sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyeti ...
Mahkemeye 'CHP Kurultayı'nı durdurma' başvurusu!
CHP kurultay onur üyesi Prof. Tolga Yarman, önümüzdeki hafta sonu yapılacak ...
İzmir’e yeni sağlık kampüsü geliyor!
AK Partili Dağ, İzmir Karşıyaka’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı ...
 
4 partiden Ermenistan'a ortak kınama
AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti TBMM grupları ortak bildiri yayınlayarak, ...
TBMM komisyonlarda görev dağılımları belli oldu
Türkiye Büyük Millet Meclisi komisyonlarında görev dağılımları belli oldu
Kılıçdaroğlu 359 bin lira tazminat ödeyecek
"Man Adası" davasında karar çıktı. Mahkeme, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri