POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Mersin Emniyeti'nden 'Yumurtalı gasp’ açıklaması
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Erdoğan ile Özel o tarihte görüşecek
Aydın'ı desteklemişti... İYİ Partili Erhan Usta istifa etti
Aydın'ı desteklemişti... İYİ Partili Erhan Usta istifa etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm açıklaması
17 Nisan 2023 Pazartesi - 09:20

AK Partili Saygılı'dan 14 Mayıs mesajları: Bu seçimler...

AK Parti İl Başkanı Saygılı, “Bu seçimler, ülkemizin kazanımlarının korunması ile yıkılması arasında geçecek bir seçimdir" dedi.

AK Partili Saygılı dan 14 Mayıs mesajları: Bu seçimler...

AK Parti İzmir İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen ‘Hemşehri Dernekleri Buluşmaları’ iftar programında, Göçmen Dernekleri ve Federasyonları ile Konya, Aydın ve Manisa hemşehri dernek ve federasyon temsilcileri ile bir araya gelindi.

Programa, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ile AK Parti Milletvekili Adayları Şebnem Bursalı, Kerem Ali Sürekli, Ömür Şanlı, Nisa Alptekin, Enes Efendioğlu, Hatice Yeliz Karataş katıldı. Ramazan ayının bereketi ve huzurunu paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Saygılı, “Balkan toprakları yüz yıl öncesine kadar vatanımızın en nadide topraklarındandı. O bölgeye gittiğinizde bugün bile ecdadımızın izlerini görüyorsunuz. Binlerce eşsiz eser bırakmışlar. Balkanlardan Türkiye’ye gelen dedeleriniz Ekonomi Alperenleriydi. Bu topraklara, sanatkarlığı, zanaatkarlığı, sanayiciliği, el emeğini getirdiler. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’in kuruluşunda, İzmir İktisat Kongresini düzenlerken, dedeleriniz de o kongreye katılarak ülkemizin kurulması ve kalkınmasına eşsiz katkılar sundu. Onların sahip çıkmasıyla İzmir’imiz bugünlere geldi.” diye konuştu.

O topraklar bugün de yalnız değil
Balkanlar’da yaşayanların bugün de yalnız olmadığını ifade eden Başkan Saygılı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerek Balkanlar gerekse dünyanın diğer bölgelerinde hiçbir hemşehrimiz yalnız değil. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı dünyanın bir çok bölgesinde önemli çalışmalar yürütüyor. Gençliğimin büyük bir kısmı sizin gibi sözünün eri insanlarla büyüdüm. Balkanlardaki soydaşlarımız, Konyalılar, Aydınlılar, Manisalılar, Anadolu’muzun kadim insanları mesele vatanımız, milletimiz olunca Kurtuluş Savaşı’ndan 15 Temmuz hain darbe teşebbüsüne kadar her zaman bir ve beraber olmuş, birlikte yekvücut hareket etmiştir. Bu topraklar sizler tarafından güçlendirildi. Güzel İzmir’imize çok emek harcadınız. Bugün de 85 milyon olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bizim davamız birlik, beraberlik, kardeşlik davasıdır. Bizim Kızılelma'mız büyük ve güçlü Türkiye'dir. Ülkemizin yükselişinin, milletimizin zenginliğinin önünde duracak hiçbir güç yoktur. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra çok daha güçlü, çok daha kararlı bir şekilde yatırım hamlelerimizi devam ettireceğiz.” dedi.

Ülkemizin kazanımlarına birlikte sahip çıkacağız
14 Mayıs seçimlerine yönelik de değerlendirmelerde bulunan Başkan Saygılı, “Bu seçimler, ülkemizin kazanımlarının korunması ile yıkılması arasında geçecek bir seçimdir. Bu seçim Mavi Vatan’a sahip çıkanlarla Suriye’de malum koridorun oluşturulmasını isteyenler arasındadır. Bu seçim, TOGG gibi dünyanın ilk SİHA gemisine sahip çıkanlarla SİHA projelerini durdurmak isteyenler arasında geçecek. Bu seçim, ülkemizin kazanımlarını daha ileri taşımak isteyenlerle bu kazanımları yıkmak isteyenler arasında geçecek. Güçlü ve büyük Türkiye’mizi daha aydınlık yarınlara birlik ve beraberlik içinde taşıyacağız, Türkiye Yüzyılı’nı, ‘Doğru Zaman Doğru Adam’la birlikte inşa edeceğiz.” diye konuştu.

 
Oktay: Kızılay'ın çadır satmasına üzüldük
 
Borç yapılandırma 50 milyar TL'yi aştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oktay: Kızılay'ın çadır satmasına üzüldük
Milletvekili adayı olan Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay "Kızılay'ı siyasi ...
Uysal: Bir tarihi kavşağa doğru ilerliyoruz
Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal iftar programında konuştu. Uysal, ...
Erdoğan: Seçim kirli pazarlıklarla kazanılmıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefete yönelik eleştiride bulundu. ...
 
İYİ Parti seçim beyannamesini açıkladı
İYİ Parti seçim beyannamesini açıkladı ve milletvekili adaylarını tanıttı. ...
Kılıçdaroğlu: Devlette liyakat sistemi olmalı
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in vakit kaybetme lüksü yok!
AK Parti Konak İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, “6’lı ...
 
CHP'de birinci bölge adayları startı Yarımada'dan verdi: Miting gibi açılışlar!
CHP İzmir'de seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kez birinci bölge ...
TİP'ten binlerce İzmirli'yi buluşturan aday tanıtım toplantısı
Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) İzmir Aday Tanıtımı Bostanlı Suat Taşer ...
AK Partili Kaya Buca'da Büyükşehir'e salvoyla sahada!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarını Buca ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri