POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Özel: Yeni Anayasa yapmanın birinci şartı…
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bakan Koca: Saldırgan tutuklandı!
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Bu kez sınıf öğretmenine saldırı
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
Biden ile Trump, kozlarını paylaşacak
10 Şubat 2018 Cumartesi - 19:50

Afrin'den İzmir'e şehit ateşi düştü

Afrin'de devam eden operasyonlar sırasında ATAK tipi bir helikopterin kırıma uğraması sonucu şehit olan Kara Pilot Yüzbaşı Kahraman'ın Ankara'daki eşine ve Bornova'da yaşayan ailesine acı haber ulaştı.AK Parti Manisa 6. Olağan İl Kongresi'ne katıldıktan sonra karayoluyla İzmir'e geçen Başbakan Yıldırım, Karaman'ın anne ve babasının Bornova İlçesi Atatürk Mahallesi'ndeki evine taziye ziyaretinde bulundu.

Afrin den İzmir e şehit ateşi düştü

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de devam eden operasyonlar esnasında ATAK tipi bir helikopterin kırıma uğraması sonucu şehit düşen Kara Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Kahraman'ın başkentteki eşine acı haber verildi.

Şehit Kahraman'ın kayınpederinin Mamak ilçesi Balkiraz Mahallesi'ndeki evine giden askeri yetkililer, eşi Duygu Kahraman'a acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi.

Haberi alan ailenin yakınları ve akrabaları eve gelerek taziyede bulunurken, bazılarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Şehidin kayınpederinin evine ise Türk bayrağı asıldı.

Şehit Kahraman'ın ailesinin İzmir Bornova'da yaşadığı ve babasının emekli polis olduğu, şehidin eşi Duygu Kahraman'ın ise Orta Doğu Teknik Üniversitesinde (ODTÜ) araştırma görevlisi olarak görev yaptığı öğrenildi.(AA)

ATİLA: EVİMİZDE YAS VAR

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, acı haber sonrası sosyal medya hesabından "Evimizde Yas Var! Şehidimiz Mehmet İlker Karaman’ın Bornovamızdaki acılı Baba ocağındayız." ifadelerini paylaştı.

BAŞBAKAN YILDIRIM TAZİYEDE BULUNDU
AK Parti Manisa 6. Olağan İl Kongresi'ne katıldıktan sonra karayoluyla İzmir'e geçen Başbakan Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de devam eden operasyonlar sırasında bugün kırıma uğrayan helikopterde şehit olan Kurmay Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman'ın anne ve babasının Bornova İlçesi Atatürk Mahallesi'ndeki evine gitti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Yıldırım, Karaman'ın babası Uğur Salim Karaman ile annesi Ayşe Karaman'a taziyelerini bildirdi.

Başbakan Yıldırım, daha sonra Bitlis'in Hizan ilçesinde, 21 Ocak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz'ün (23) ailesinin evine geçti. 

Yıldırım, Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığında görevli polis memuru baba Özer Öz, anne Hatice Öz,  kardeşler Gizem (17) ve Muhammet'e (12) başsağlığı dileklerini iletti. 

Evin çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya gelen Başbakan Yıldırım, elinde Türk bayrağı olan 14 yaşındaki Muhammet Karakan ile sohbet etti.

Karakan'dan ömrü boyunca bayrağa sahip çıkmasını isteyen Yıldırım, bir kadının İstiklal Marşı'ndaki "Bu ezanlar ki şehadetleri dinin temeli, ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli" dizelerini seslendirmesi üzerine de "İnşallah" dedi.

Bu sırada vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı attı.

Başbakan Yıldırım'a Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Öznür Çalık ve Hamza Dağ ile milletvekilleri de eşlik etti.

 
Yıldırım Kılıçdaroğlu'na seslendi: Gel sen de katıl
 
Zeytin Dalı Harekatı'nda kara gün: 11 şehit
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Düşen helikopter güdümlü füzeyle mi vuruldu?
TSK'nın Afrin'e yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda bir ...
Ege'den sonra Akdeniz'de de kriz!
KIBRIS Rum yönetimi adına Antalya açıklarında bir aydır sondaj çalışması ...
Sınırda helikopterimiz düşürüldü: 2 şehit
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin Harekatı'nda bir helikopterimizin ...
 
Afrin için yardım TIR'ları İzmir'den yola çıktı
Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) İzmir Şubesi ...
Rezalet: Serviste karı-koca taciz ettiler!
İstanbul Küçükçekmece’de servis şoförlüğü yapan E.A.(44) ve servisin hostesi ...
Akıllı telefonlar virajlarda sürücüleri uyaracak
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ...
 
İzmir'de hırsızlığa karşı 'karikatürlü' uyarı
Evden hırsızlık olaylarının önüne geçmek için farkındalık projesi yürüten ...
İşte Adnan Oktar'ı yakan rapor
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) geçen hafta gerçekleştirilen ...
Gizli tanıktan Kuytul'la ilgili müthiş iddia
Adana’da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na düzenlenen operasyonda tutuklanan, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri