POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümünde cinayet şüphesi…
Fenomen Yağmur Taktaş'ın ölümünde cinayet şüphesi…
Benzin ve motorine zam, otogaza indirim!
Benzin ve motorine zam, otogaza indirim!
Bursa’da ‘Evlat’ dehşeti... Ailesini rehin aldı!
Bursa’da ‘Evlat’ dehşeti... Ailesini rehin aldı!
İYİ Parti’de başkanlık divanı belirleniyor
İYİ Parti’de başkanlık divanı belirleniyor
10 Şubat 2018 Cumartesi - 19:38

Yıldırım Kılıçdaroğlu'na seslendi: Gel sen de katıl

Başbakan Binali Yıldırım, Muğla'da yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "milli ve yerli olmak" ile ilgili eleştirilerine yanıt vererek "Milli ve yerli olmak istiyorsan sen de milli mutabakata katıl da bu mezbelelikten kurtar kendini. Sana da yer var" dedi

Yıldırım Kılıçdaroğlu na seslendi: Gel sen de katıl

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Muğla İl Kongresi'ne katıldı. Yıldırım, burada yaptığı konuşmada Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin olarak, "Sadece terör hedeflerine odaklı bir harekat yürüttüğümüzü cümle alem biliyor. Orada bölge halkına zulmeden hiçbir terörist kalmayıncaya kadar bu harekat devam edecek" mesajı verdi. Başbakan'ın açıklamaları:

"GECE GÜNDÜZ DESTAN YAZIYORLAR"
Bugünlerde Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Mehmetçikle beraber ÖSO'nun kahraman yiğitleri bölgenin huzuru için destanlar yazıyor. Kahraman askerimiz niye orada? Çünkü onlar vatandaşımızın mal ve can güvenliğini koruyor. Hudutlarımızın güvenliği için oradalar. Alçak PKK/PYD/DEAŞ örgütlerini ortadan kaldırmak için oradalar. Kahramanlarımız bölgeye huzur, barış getirmek için oradalar. İstiklalimiz ve istikbalimiz için gece gündüz destan yazıyorlar. Sınır güvenliğimiz için yaptığımız bu harekatı karalamaya, saptırmaya çalışanlar var. Ama biz haklıyız ve onun için güçlüyüz. Sonuna kadar da devam edeceğiz. Biz Afrin gölgesine savaşa gitmedik. Orada yıllardan beri Araplara, Kürt kardeşlerimize, Türkmenlere zulmeden, malını mülkünü elinden alan, genç yaşta kız erkek çocukları askere almaya zorlayan, onlşarı terörist yapmaya zorlayan alçak terör örgütünün orada yaptığı zulümleri bitirmek için gittik. Hiçbir devlet yanıbaşında ur gibi büyüyen terör örgütü varsa ona göz yumamaz. Bu doğrudan Türkiye Cumhuriyeti'ne tehdittir. Bununla mücadele etmek en tabii hakkımızdır. Sadece terör hedeflerine odaklı bir harekat yürüttüğümüzü cümle alem biliyor. Orada bölge halkına zulmeden hiçbir terörist kalmayıncaya kadar bu harekat devam edecek. Oralar Fırat Kalkanı'nda olduğu gibi temizlenecek, savaştan kaçan mülteciler gidip oraya yerleşecek.

"BU MEZBELELİKTEN KENDİNİ KURTAR"
Bölgede DEAŞ'la mücadele yapıyoruz diye PKK'ya destek verenleri söylemleriyle, eylemleriyle, gönderdikleri silahlarıyla onları Türkiye'ye karşı bir tehdit haline getiren sözde dost dediğimiz ülkeleri hepiniz biliyorsunuz. PKK/PYD'nin dostları ile aynı dili kullanan içeride siyasetçiler de var. Onlar da terör örgütlerinin ağzıyla konuşuyor. Bugünlerde Sayın Kılıçdaroğlu milli ve yerli olmaktan bahsediyor. 'Bir delikli tüfeği bile yapamıyoruz' diyor. Ey Kılıçdaroğlu sen nerede yaşıyorsun? Türkiye ne tüfek ne tabancası... Topunu da yapıyor. Helikopterini de, tankını da yapıyor. Uyan artık uyan. Millilik, yerlilik lafla olmaz, FETÖ ağzıyla konuşmakla, PYD/PKK ağzıyla konuşmakla olmaz. Önce sen partindeki 'PYD terör örgütü değildir' diyenlere 'Siz milli, yerli değilsiniz' de. Ondan sonra milli ve yerli olmaktan bahset. Milli ve yerli olmak istiyorsan sen de milli mutabakata katıl da bu mezbelelikten kurtar kendini. Sana da yer var.

Başbakan Yıldırım, konuşması sırasında "Başbakan bizi Afrin'e götür sloganlarına 'Çıkışta hazır olun gidiyoruz' şeklinde karşılık verdi.

600 YILLIK RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR!
Başbakan Binali Yıldırım Muğla’nın ardından Manisa’ya geçti. Burada partisinin 6’ncı Olağan İl Kongresi’ne katılan Başbakan Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım konuşmasının bir bölümünde İzmir’i Manisa’ya bağlayacak olan ve temeli 2011 yılında atılan Sabuncubeli Tüneli hakkında bilgi verdi.

Hükümetin Manisa’ya yönelik yatırımlarını sıralayan Yıldırım, “Ankara-İzmir hızlı tren ile süre 3 buçuk saate inecek. Manisa’nın merkezine de en güzel yüksek hızlı tren garını yapacağız. İzmir, Aliağa, Bergama’dan sonra Soma’yı da hızlı trene bağlıyoruz. Ayrıca Evliya Çelebi’nin rüyalarına giren Sabuncubeli Tüneli’ni de bu yaz Temmuz’da açıyoruz. 600 yıllık rüya gerçeğe dönüyor. Geçtiğimiz aylarda bir gece yarısı geldik ve ışık görme merasimini İzmir milletvekilleri, Manisa milletvekilleri ve hemşerilerimizle yapmıştık” dedi.  (AA)

 
Düşen helikopter güdümlü füzeyle mi vuruldu?
 
Afrin'den İzmir'e şehit ateşi düştü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Karşıyaka'dan Yücel'e 'hayırlı olsun' ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, ilçe yönetim ...
İzmir'den kurultayda seçilen o isimden flaş karar: Ankara'yı istemedi
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen olağan kurultayda CHP YDK üyeliğine ...
MHP Lideri Bahçeli'den flaş baraj açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin 18 Mart'ta gerçekleştireceği ...
 
Man Adası belgeleri için karar çıktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının ...
İYİ Parti İzmir'den sandık mesaisi
İYİ Parti 2019’da yapılacak seçimlerde açık kapı bırakmamak için kongre ...
İzmir'de o ilçede eşine az rastlanır tesadüf: Aynı ad-soyadlı 2 başkan!
İYİ Parti’de Torbalı İlçe Başkanlığı için yapılan atama siyaset tarihinde ...
 
CHP İzmir’de görevlendirme tamam: Hangi ilçeden/kim sorumlu?
CHP İl Yönetimi’nde Deniz Yücel başkanlığında gerçekleşen toplantıda ilçe sorumluları belli oldu.
Erdoğan-Karamollaoğlu zirvesi sonrası ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Saadet Partisi Genel ...
CHP Aliağa'da ayın konuğu Gökmen Ulu
CHP'nin ayın söyleşisi etkinliğinin Şubat ayı konuğu gazeteci Gökmen Ulu ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri