POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kayıp ekonomist Berzeg hakkında yeni gelişme
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Kılıçdaroglu'na Erdoğan'la görüşme yanıtı!
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
30 Kasım 2021 Salı - 11:10

Bahçeli: Mansur Yavaş bundan sonra dikkat etsin!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş'a "Bundan sonra dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var" sözleriyle yüklendi.

Bahçeli: Mansur Yavaş bundan sonra dikkat etsin!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

MHP lideri Bahçeli, ''Cumhur İttifakı Türkiye'yi kem gözlerden, karanlık emellerden fedakarca koruyacak, geleceği inşa edecektir'' dedi.

Enflasyonla mücadelede gönül birliğine gidilmesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, ''Şirketlerimizin, kurumlarımızın temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır'' diye konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

''CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE'Yİ KARANLIK EMELLERDEN KORUYACAK''

''Cumhurun kaderi Cumhuriyet'in kaderidir. Cumhur İttifakı, Türkiye'yi kem gözlerden, karanlık emellerden fedakarca koruyacak, geleceği inşa edecektir. Türkiye'nin çıkmaz sokağa girmesini isteyen çevreler var. Geleceğin mimarı Cumhur İttifakı'dır.

''MERKEZ BANKASI REZERVLERİ ERİDİ YALANINA BEL BAĞLIYORLAR''

Merkez Bankası rezervlerinin eridiği yalanına bel bağlayan zillet ittifakı 128 milyar dolar nerede sorusunu soracaklarına adamlıklarının nerede olduğunu açıklamak mecburiyetindedir.

''EKONOMİDE YENİ BİR HİKAYEYE İHTİYAÇ VARDIR''

Ekonomi, rakam ve grafikten çok daha öte bir alandır. Ekonomide yeni bir hikayeye ihtiyaç vardır. Ne ekonomi eski ekonomidir, ne dünya eski dünyadır. Türkiye ekonomisinin yapısal zaafları vardır ve bellidir ancak hiçbiri çözümsüz görülmemelidir.

İNDİRİM ÇAĞRISI

Enflasyonla mücadelede gönül birliğine gitmeliyiz. Temelsiz fiyat artışlarının frenlenmesi, hayat pahalılığının engellenmesi hususunda herkesin yapacağı fedakarlıklar vardır. Firmalarımızın, şirketlerimizin, kurumlarımızın temel ihtiyaçları fiyatlarında yüzde 2 ile yüzde 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır.

KILIÇDAROĞLU'NA ERKEN SEÇİM YANITI

Erken seçim yoktur. Hemen seçim yoktur haydi seçim yoktur derhal seçim yoktur. Bu tavizsiz karar ve irade beyanına sevsen de sevmesen de alışman tavsiyemdir.

ALİ BABACAN'A "KAYYUM" TEPKİSİ

Uzun yıllar bakanlık koltuğunda oturan bir çıkarcı, bizim kayyum gibi iktidarın başında durduğumuzu, krizlerin ortağı olduğumuzu ifade etmiş. Bu devşirme siyasetçinin kimlere taşeronluk yaptığını bilen biliyor. Biz kayyum değiliz, MHP'yiz. Unutmayın ki bir defa satan, her zaman satar. Bu tipler aslında bizim muhatabımız değildir. Kayyumu falan geç, partine doldurduğun askeri ve siyasi casuslarla birlikte geçmişte yönettiğin bakanlıkları hangi örgütlere peşkeş çektiğini adamsan açıkla.''

MANSUR YAVAŞ'A TEPKİ

Grup toplantısı sonrası soruları yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hafta sonu yapılan Alparslan Türkeş anmasına düzenlenen saldırıya ilişkin konuştu.

Bahçeli, olayla ilgili gazetecilerin sorusu üzerine "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" dedi.

Ankara'da Alparslan Türkeş'in doğum günü nedeniyle düzenlenen anma etkinliğine yaklaşık 50 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlenmiş, olayda 4 kişi yaralanmıştı.

CHP'DEN BAHÇELİ'YE SERT YANIT
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan açıklamalarına yanıt verdi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

“Sayın Mansur Yavaş Ankara’nın seçilmiş belediye başkanıdır. Mansur Yavaş’ın arkasında Ankara halkının ve Millet İttifakı’nın nefesi vardır. Anlaşılıyor ki ülkemizi her alanda uçuruma sürükleyenler, artık tehdit dilinden medet umacak hale gelmiştir. Bu durum açıkça acizliktir.

Bu tehdit dilinden şimdiye kadar kimseye fayda gelmemiştir, bundan sonra da gelmeyecektir. Sayın Bahçeli ayrıca grup konuşmasında, ‘kaosa yatırım yapanlar, provokasyon nöbetine girenler akıllarını başlarına devşirsinler’ demiş. İşte asıl kaos arayan bu tehdit dilinin sahipleridir. Seçilmiş belediye başkanımızı tehdit etmeye kalkanlar, önce haddini bilmelidir.

Bahçeyi şunu açık ve net olarak bilmelidir: Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiçbir belediye başkanımızı bu tehdit diline yedirmeyiz.  Eşkıyalığa yeltenenlere de asla pabuç bırakmayız.”

 
Seferihisar'a sanayi bölgesi için geri sayım!
 
İlkay Gündoğan'dan İzmir'e 'özel eğitim' desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Torbalı'dan 'bozuk yol' tepkisi
AK Parti Torbalı İlçe Başkanı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'düşük faiz' mesajı
Türkmenistan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı ...
''Yolsuzluk dosyaları akıyor, zamanı gelince paylaşacağız''
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bürokratlara yönelik “Kanunsuz emirlere ...
 
İYİ Partili Çıray'dan Çavuşoğlu'na 5 kritik soru!
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ...
CHP'de YDK oy birliğiyle onadı: Eski belediye başkanına ihraç!
CHP YDK'sı Bayraklı Eski Belediye Başkanı Karabağ'ın dosyasını 3 kişilik ...
AK Parti Selçuk'tan 'satış' tepkisi!
AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Girbiyanoğlu, Selçuk Belediye Başkanı Sengel’in, ...
 
AK Parti Menemen'de 'Erdoğan' gururu!
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayip ...
Erdoğan'dan İzmir'de engelleri aşan buluşma: Ne mesaj verdi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şimdiye kadar 62 bin 337 engelli ataması yaparak ...
MHP Çeşme’de istifalar sürüyor
MHP’de ilçe başkan ve yönetiminde yaşanan değişim beraberinde istifaları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri