POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Jeomanyetik fırtına! Potansiyel tehlikeleri neler?
Jeomanyetik fırtına! Potansiyel tehlikeleri neler?
Basketbola yeni yabancı kuralı ve play-in formatı!
Basketbola yeni yabancı kuralı ve play-in formatı!
Rusya'da yolcu otobüsü nehre düştü: 7 kişi öldü
Rusya'da yolcu otobüsü nehre düştü: 7 kişi öldü
Ve Mbappe ayrılık kararını resmen açıkladı
Ve Mbappe ayrılık kararını resmen açıkladı
21 Haziran 2019 Cuma - 16:35

Bahçeli'den kritik 'mektup' açıklaması

MHP lideri Bahçeli, ''23 Haziran’da sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun Cumhur İttifakı’nın istikrarlı, inançlı ve iddialı varlığı devam edecektir'' dedi. Bahçeli, PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mektubuna ilişkin ise ''İmralı'daki teröristbaşı, HDP'nin istismarına müdahale için tarafsızlık çağrısı yapmıştır. Teröristbaşının mektubu HDP'nin Zillet İttifakı'na verdiği desteğe duyulan tepkidir'' ifadelerini kullandı.

Bahçeli den kritik  mektup  açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Bahçeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Seçimi bu pazar günü yapılacak, milli iradenin takdir ve tercihi belli olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 23 Haziran seçimiyle ilgili son hazırlıklarını Yenikapı ruhuna tam ve eksiksiz bir şekilde bağlı kalarak sürdürmektedir. Cumhur İttifakı'nın başarısı konusunda fedakârca ve kararlılıkla mücadele ettiğimiz tartışma götürmez bir gerçektir.

23 Haziran'da sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun Cumhur İttifakı'nın istikrarlı, inançlı ve iddialı varlığı devam edecektir. Çünkü Cumhur İttifakı istikbalin mimarı, istiklalin muhafızıdır. Hiçbir fitne-fesat akın ve akımı ittifakımızın sağlıklı doğasına, sağlam duruşuna zarar veremeyecek, mukavemetimizi kıramayacaktır.

CHP'nin başını çektiği, İP'in bütün imkanlarıyla destek verdiği, iç ve dış odakların açık açık yardım ve yataklık yaptığı Zillet İttifakı karanlık emellerine ulaşamayacaktır. PKK'nın siyasi izdüşümü olan HDP'nin, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayına vermiş olduğu açık çek, verdiği katkı, gösterdiği yoğun ilgi ve alaka milletimizde büyük bir infiale neden olmaktadır.

HDP ve Kandil CHP'nin yanında hizalanmıştır. Karşımızdaki tablo esef ve ibret vericidir. HDP'yle CHP arasında kurulan al-ver süreci, kirli pazarlıklar, kahredici anlaşma ve uzlaşmalar milli bekamız açısından ağır risk ve tehdittir. İmralı'da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını çeken teröristbaşı anlaşılan odur ki, HDP'nin istismarına müdahale etmek, hatta önüne geçmek maksadıyla tarafsızlık çağrısı yapmıştır.

Teröristbaşının mektubu HDP'nin vahim sapmasına, Zillet İttifakı'na verdiği rezil desteğine itirazın, tepkinin ve bundan duyduğu rahatsızlığın eseri ve sonucudur.
PKK'nın siyaset acentesi HDP'nin teröristbaşının uyarısına rağmen marazi ve mahsurlu stratejisinde bir değişikliğe gitmeme iradesi ise 23 Haziran üzerinde oynanan ahlaksız oyunu iyice gözler önüne sermiş olacaktır.

HDP-PKK-teröristbaşı ve terörist Demirtaş arasındaki derin çatlakların çok boyutlu analiz ve yorumu elbette yapılacak, nihai olarak İstanbul içine çekilmek istenen girdaptan 23 Haziran'da tamamıyla kurtulacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 23 Haziran'a odaklanmıştır. Tuzaklar nafile, tertipler beyhudedir. 23 Haziran'da İstanbul ehline emanet edilecek, sağduyu öne çıkacak, Cumhur İttifakı'nın muhterem adayı Sayın Binali Yıldırım, inancımız odur ki Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecektir. Tarih, demokrasi ve milli irade bir kez daha hükmünü verecek; yalan, riya ve aldatmayla, milli beka, milli onur, milli haysiyet arasındaki farkı ortaya koyacaktır. Nitekim 23 Haziran'da hak, hakkaniyet, cumhur ve İstanbul kazanacak, zillet, rezalet, melanet, hıyanet kaybedecektir.''

 
Trump: İran'a saldırıyı 10 dakika kala durdurdum!
 
Özkök'ün eski korumasına FETÖ tutuklaması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İzmir 100 avukatla İstanbul yolcusu!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı güçlü bir ekiple ...
Erdoğan'dan Soyer'e 'isim vermeden' Körfez çıkışı: Böyle bir derdi yok!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir körfez temizliği ile ilgili ...
Avcı’dan çarpıcı mesajlar: Soyer ve Batur iki iyi örnek, başkanlar seleflerine baksın!
Can Radyo’da 10. Köy programına konuk olan gazeteci Sercan Avcı, 23 Haziran’daki ...
 
"Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya ve televizyon ortak yayınında soruları ...
Yücel'den Erdoğan'a kontra: İzmir CHP'yle de, Tunç Başkanla da...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir’le ilgili CHP’li yerel yönetimi ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul'da çarpıcı İzmir mesajları!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bahçelievler'deki toplu açılış ...
 
YSK açıkladı: 68 bin 17 kişi oy kullanamayacak
Yüksek Seçim Kurulu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçmen listesine nihai şeklini verdi.
Purçu: İmamoğlu Romanların da umudu
23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimine dört gün kala bir açıklama ...
Erdoğan’dan seçim anketleriyle ilgili açıklama
Yabancı basın temsilcileriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri