POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi
Bir ilde daha ekmeğe zam geldi
Dilan Polat'tan cezaevinde intihar girişimi!
Dilan Polat'tan cezaevinde intihar girişimi!
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
'Organ ticareti' şebekesi çökertildi
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
Nisan ayı enflasyonu belli oldu
9 Ocak 2023 Pazartesi - 10:10

Başkan Engin 'Görkemli Hatıralar'da Narlıdere'yi ve projeleri anlattı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Halk TV ekranlarında yayınlanan Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar programına konuk oldu. Narlıdere Belediyesi'nin İzmirlilerin hizmetine sunduğu Park Orman Tesislerinde gerçekleştirilen yayın büyük ilgi gördü. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, insan odaklı projelerinde çocuklara, gençlere ve kadınlara her zaman öncelik verdiklerini ifade ederek, Narlıdere’yi turizm merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Başkan Engin  Görkemli Hatıralar da Narlıdere yi ve projeleri anlattı

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Halk TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar programına konuk oldu.

Narlıdere Belediyesi’nin yeşilin ve doğanın içinde konumlandırdığı Park Orman Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Başkan Ali Engin ile birlikte CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Çandar katıldı.



Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de takip ettiği programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrasının unutulmaz bir müzik ziyafeti sunduğu programı ekranları başında takip edenler, Narlıdere’de gerçekleştirilen proje ve çalışmaları öğrenme fırsatı buldu. Görkemli Hatıralar programı sunucusu Serhan Asker’in ‘Burası İsviçre değil Narlıdere’ sözleriyle başlayan yayın, yaklaşık üç saat sürdü.

ÇOCUKLARA, GENÇLERE VE KADINLARA ÖNCELİK VERDİK

Serhan Asker ve ekibini İzmir’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Bugün burada Narlıdere’mizi milyonlarca insana anlatma fırsatı buluyoruz. Bize projelerimizde kadınlara, çocuklara ve gençlere özel önem veriyoruz. Bugün burada bizlerle olan Çocuk Senfoni Orkestramız bizleri gururlandırmaya devam ediyor. İnanıyor ve biliyoruz ki dünya çapında sanatçılar bizim orkestramızdan çıkacak. Narlıdere’de çocuklarımız kültürle, sanatla ve sporla büyütüyoruz. Yelken Festivali düzenliyoruz. Tenis İhtisas Kulübü projemizi hayata geçiriyoruz.  5 yılda 5 anaokulu sözümüzü yerine getiriyor; Nar Çiçekleri Anaokullarımızda Atatürk’ün Cumhuriyetine sahip çıkan nesiller yetiştiriyoruz. Genel Başkanımızın talimatı ve ‘Türkiye’de hiçbir çocuk aç kalmasın’ anlayışıyla ilçemizde Beslenme Çantası Projesi başlattık. Kadınlara yönelik birçok projeyi hayata geçirdik.  Üretici Kadın Kooperatifimiz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ettiğimiz Meslek Fabrikası ile kadınlara istihdam alanları yarattık” dedi.

YUKARIKÖY TURİZME AÇILIYOR

Yukarıköy Restorasyonu’nda gelinen son aşamayı da paylaşan Başkan Engin, “Bölgenin ilk yerleşim yeri olan Yukarıköy’de 100’den fazla binayı restore ediyoruz. Haziran ayında bitecek çalışmalarla bölgeyi turizm merkezi haline getireceğiz” diye konuştu.

EDNAN ARSLAN: “NARLIDERE ÖZEL BİR YER”

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, kendisinin de Narlıdereli olduğunu söyleyerek, “Herkesin kardeşçe yaşadığı, farklı kültürlerin bir araya geldiği Narlıdere’miz özel bir yer” dedi. “İzmir’in dağlarında her zaman çiçekler açıyor” diyen Arslan, “İnşallah Türkiye’nin bütün dağlarında çiçekler açtıracağız. İzmir anlatılmakla bitmez, İzmir’i yaşamak lazım” dedi.

8 Ocak 1996'da gözaltındayken hayatını kaybeden gazeteci Metin Göktepe’nin de anıldığı program, Tolga Çandar ve Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası’nın seslendirdiği eserlerle sona erdi. 

 
1540 dekar araziye can suyu verecek baraj için geri sayım!
 
Gaziemir'de kadınların zorlukları aştığı çatı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova Belediyesi can dostlara sahip çıkıyor
Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü 2022 yılında yaptığı çalışmalarla ...
İZSU Okullarda projesi çocuklarla buluşuyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü çocukların suyla ilgili ...
Konak Zabıtası'nda spor dönemi!
Konak Belediyesi’nin zabıta personeli antrenörler eşliğinde spora başladı. ...
 
Karabağlar'da evcil hayvan satıcılarına ücretsiz eğitim!
Karabağlar Belediyesi, evcil hayvan satışı yapan işletme sahiplerine eğitim ...
İzmir'de arıtma tesisleri maliyetinde yüzde 50 tasarruf!
İZSU Genel Müdürlüğü ülkenin ekonomik koşulları nedeniyle bütçe kaynakları ...
Büyükşehir'den üreticiye gübre desteği
Büyükşehir Belediyesi’nin doğayla uyumlu tarımsal üretimi teşvik etmek ...
 
Konak seyir terası yeni tasarımıyla hizmette!
İzmirlilerin denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla kent kıyılarını ...
Bornovalılara özel atölyeler!
Bornova Belediyesi, düzenlediği özel atölyelerle Bornovalılara hem İngilizce ...
Kemal Baysak mezarı başında anıldı
Karşıyaka’nın 1994 – 1999 döneminde görev yapan sevilen Belediye Başkanı, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri